Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak zase dva infarkty během zápasu, ale klaplo to... No a jinak to vidím stejně. Myslím, že má šanci proti komukoliv, krom toho Pereiry. Zatímco Jirka je nejlepší živá bytost, on je prostě Cyborg s laserovým zaměřovačem a brutálním dělem odnikud. Takže tahle taktika, nechám ho vysypat i když něco koupím prostě nemůže fungovat, přál bych mu to moc, ale nevidím cestu, kterou by to mohlo jít. A večer před, Humburger vs Engizek, to byla válka... Škoda toho kulečníku, kdy se Kerim vydejchal a pak to urval, protože jinak už to bylo skoro doma. Ale dogfight super, klobouk dolů před oběma, tady už šlo celkem o prachy, že to neodtaktizovali. 

Odesláno (upraveno)
V 5. 10. 2025 v 9:25, Gres napsal:

Docela ne zajímá jak to bude dál, třetí fight proti Alexovi je myslím zbytecnej, ač Jirkův chaos styl mám rád, tak si myslim že by to dopadlo stejně jak dva předchozí, Alex je prostě jinde, ale mohl by jit do vyšší vahovky, myslím Alexe 

Zítra to bude strýček Dana řešit s matchmakery. Pereira avizoval, že chce přestoupit do téžké váhy. Osobně si myslím, že ho čeká poslední zápas v polotíze a to s Ulbergem. Jak už tu bylo napsáno, Jirka by nejspíš Perreiru ani napotřetí neporazil. I když se Jirka v obraně zlepšil a ruce má o něco více nahoře 🙂.  Nejlepší by bylo, kdyby Pereira odešel rovnou do těžké váhy a o titul si to rozdal BJP s Ulbergem. Ankalaev by byl první vyzyvatel. Podle mně je ten Dagestánec tak neoblíbený v UFC, že by o titul rovnou nešel. Jirka je marketingově mnohem zajímavější. I když je z tak malé země a to ho samozřejmě určitým způsobem znevýhodňuje.

No uvidíme, já si ten zápas s Pereirou vlastně ani nepřeji. Lepší by byl zápas s Ankalaevem. Ten by mu podle mně seděl. A můj názor je ten, že Ankalaev bude dělat všechny kličky, aby s Jirkou nešel.

A poslední věc je ta, že UFC ví, že se Ulberg z Procházky po...l. Zápas s ním nepřijal z důvodu toho, že je zraněný, ale v podobném termínu šel s Reyesem. Takže očividně až tak zraněný nebyl. Bohužel Perreira si o Ulberga řekl. Pokud nepřestoupí rovnou do těžké váhy, tak se obávám, že Jirka rovnou o titul nepůjde a Pereira bude zápasit o titul s Ulbergem.

Jinak zápas bomba. Třetí kolo bylo top. Král chaosu 💪

Upraveno uživatelem RadekB
  • Dát hlas 2
Odesláno

Ještě jedna technická k zápasu Jiřího: Rountreeho velký svaly potřebovaly hodně kysíku, měl takový dost silný dynamický výpady, ale ve třetím kole už to bylo znát, že kyslk není, navíc tomu Jirka pár kopy pomohl. Další věc, Rountree měl dost špatný oko takže mi přišlo, že na ty krátký přestřelky ve třetím kole už neviděl některé údery a proto šel dolů.   

Odesláno

No ja nevim, Jirka mel podle me trefenou nohu a kdyby Rountree neblaznil ve tretim, tak si to dobre odkontroloval. Trefoval dobre a tvrde, sice ne moc, ale stacilo to. Samozrejme je jasny, ze na ten kolotoc, co pak Jirka rozjel, se tezko koncentruje a neblázní, ale i tak. Anebo to mozna nejde a tak musel do te prestrelky, kde se ukazalo, ze na tom nebyl fyzicky dobre, no 🙂 

Odesláno
Před hodinou, Prochy68 napsal:

Jirka. A je to tady 😄

Screenshot_20251007-055151~2.png

zrovna jsem to chtěl napsat,večer jsem koukal na rozhovor s ním a lezlo to z něj jak z chlupatý deky 😆😆

měli bychom mu poslat pozvánku na chronomag 👍

• Dát hlas 2
Odesláno
před 1 hodinou, spineshank napsal:

měli bychom mu poslat pozvánku na chronomag 👍

No a kdyby namonec udelal ten titul, tak mame motiv na novou limitku 😁

Odesláno

No pokud by Alex přešel do těžký tak ta šance je velká,to by byla limitka na světě 👍😆

Ale myslím že Jirka by regostrací sem za náma teprve poznal co je to chaos 🤣,takovej ani s Alexem nezažil

Odesláno

Grand Seiko by se k němu hodilo. Nějaká vymazlená limitka. Jestli ho zná někdo osobně, tak ho nasměrujte na chronomag 🙃

Překvapuje mě v pozitivním smyslu i Joe Rogan,.... jak často nosí Grand Seiko při rozhovorech v UFC. 

• po 4 týdnech...
Odesláno

Dnes Vagabund vs Surdu. Vsadil jsem si na Surdu, ale přál to samozřejmě Kalašníkovi. Bohužel to byl zápas proti cca 8 kg těžšímu soupeři a nechápu, proč si jeho team nedal požadavek (měl na to kvůli převážení Surdua o 3,6 kg právo) na 16h, aby měl Surdu dejme tomu 87 kg. Surdu měl v zápase odhadem tak 96 kg. Úplně jiná váhovka.

No nic, musíme se na CZSK scéně smířit s tím, že získat pás v Oktagonu bude čím dál tím těžší. Především kvůli expanzi do Německa, kde se Oktagonu musí uznat velký úspěch. Kdo by to před 10ti lety čekal, že z Česko-Slovenska vzejde 2. nejlepší MMA organizace na světě. Samozřejmě s tím dodatkem, že ta první - UFC, je úplně ale úplně někde jinde 🙂

Odesláno
před 8 hodinami, RadekB napsal:

Dnes Vagabund vs Surdu. Vsadil jsem si na Surdu, ale přál to samozřejmě Kalašníkovi. Bohužel to byl zápas proti cca 8 kg těžšímu soupeři a nechápu, proč si jeho team nedal požadavek (měl na to kvůli převážení Surdua o 3,6 kg právo) na 16h, aby měl Surdu dejme tomu 87 kg. Surdu měl v zápase odhadem tak 96 kg. Úplně jiná váhovka.

No nic, musíme se na CZSK scéně smířit s tím, že získat pás v Oktagonu bude čím dál tím těžší. Především kvůli expanzi do Německa, kde se Oktagonu musí uznat velký úspěch. Kdo by to před 10ti lety čekal, že z Česko-Slovenska vzejde 2. nejlepší MMA organizace na světě. Samozřejmě s tím dodatkem, že ta první - UFC, je úplně ale úplně někde jinde 🙂

Taky jsem to nepochopil proč si nedali limit. Ondra to hned označoval jako zásadní chybu. Na tiskovce v O2 Universu jsem se ptal Iona na jeho váhu (šel do Game Changeru 84) a říkal, že v zápase ve welteru (77) má 91,5 (jeho poslední zápasová váha s Britem). Musel být tedy strašně nabraný. 

Škoda Vagabunda, sám říkal, že do toho šel hlava nehlava. Na jednu stranu chápu.

Jinak ale super Oktagon 79👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...