vraby Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Jedna v čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 No toto Česká republika se dočkala, UFC míří do PRAHY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Tak co uz mate listky na UFC FIGHT NIGHT PRAGUE? Heslo na Ticketportal presale je: UFCSOCIAL nebo UFCPRAGUE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auster Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Nemohu jinak, než si vsadit na pána s hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 A co jsou zac? Poznam leda pana na tricku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 (upraveno) UNemohu jinak, než si vsadit na pána s hodinkama.Fakt? Tak to ja bych vsadil na Petrinu. Verim, ze ho dostane do tretiho kola.Ota Petrina ( Marpo) vs. Patrik Vrbovsky ( Rytmus) Upraveno 27. prosince 2018 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Taky sázím na pána bez hodinek.Nevíte, jestli to bude jen na O2TV nebo i na jiných kanálech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Takze takova DJ battle? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Umřel pan Nebožtík, nebo pan Petřina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Nemohu jinak, než si vsadit na pána s hodinkama.Ok. A co tě k tomu vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Ok. A co tě k tomu vede?...požičane tenisky a fejkove hodiny...asi je to fanda velkýho čáva:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Taky sázím na pána bez hodinek.Nevíte, jestli to bude jen na O2TV nebo i na jiných kanálech?Mělo by to jet ještě tady http://xfnlive.com/ za 299 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Mělo by to jet ještě tady http://xfnlive.com/ za 299Jinak na O2TV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 ...požičane tenisky a fejkove hodiny...asi je to fanda velkýho čáva:-)Jo tak. A já myslel, že jde o box a ne o zlaté kecky. Pokud je to tak, pak ok=) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Dival se nekdo na vcerejsi zapasy XFN? Pekna podivana. Jsem moc rad za sveho souseda Patrika Kincla ze zavrel usta namistrovanemu Pinovi. A prekvapil docela Rytmus. Cekal jsem ze to bude rychly konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Tak ono po 3. kole každý čekal rychlý KO žen startu 4., ale upřímně, jel bys stejně i s tímhle po 3. kole? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Já si říkal, že Marpo úplně odešel. Teď už to chápu. Vypadalo to fakt divně, najednoutakový rozdíl ve výkonu. Nohy dobrý, ale jinak bída, s tímhle to chápu, to bych se to snažil dát na body, pokud bych to nechtěl odpiskat. To že Karlos vyzval Marpa, je podle mě blbost, ale on to dělá aby ten sport fakt zviditelnil a to se mu daří. Nemám ho rád jako zapasnika, ale za tohle mu patří velký respekt. Jinak Kincl mi udělal jsi krajanovi radost. Neviděl jsem všechny zápasy, ale někdy to dozenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Tak já si myslím, že ten turnaj byl sračka Obecně XFN ztrácí a box dvou rapperů to fakt nezachrání. Strašně se těším na UFC v neděli ráno. Obecně jsem zvědavý jak Johna poznamená ta aféra kolem psychicky. Ale ta karta je celá našlapaná..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 https://www.instagram.com/p/Br7TpqCn_Je/?utm_source=ig_web_button_share_sheet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Čuměl jsem na to od začátku až do konce, docela fuška líbil se mi Muradov , Kincla jsem čekal, David Dvořák byl super a Buchinger měl dobrý fight . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se