Marapis Odesláno 2. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2025 před 9 hodinami, RadekB napsal: Dnes Vagabund vs Surdu. Vsadil jsem si na Surdu, ale přál to samozřejmě Kalašníkovi. Bohužel to byl zápas proti cca 8 kg těžšímu soupeři a nechápu, proč si jeho team nedal požadavek (měl na to kvůli převážení Surdua o 3,6 kg právo) na 16h, aby měl Surdu dejme tomu 87 kg. Surdu měl v zápase odhadem tak 96 kg. Úplně jiná váhovka. No nic, musíme se na CZSK scéně smířit s tím, že získat pás v Oktagonu bude čím dál tím těžší. Především kvůli expanzi do Německa, kde se Oktagonu musí uznat velký úspěch. Kdo by to před 10ti lety čekal, že z Česko-Slovenska vzejde 2. nejlepší MMA organizace na světě. Samozřejmě s tím dodatkem, že ta první - UFC, je úplně ale úplně někde jinde Už při expanzi Oktagonu do Německa sem říkal a psal , že to bude úpadek pro CZ SK mma . Oktagon chce podepisovat ty nejlepší CZ SK bojovníky ale na kartu se nevejdou. Teď zase cpou peníze do toho Páji počítám i do Slovákové a bojovníci zase nedostanou přidáno. Jako byznysově to chápu a klobouk dolů co vybudovali . Ale pro CZ SK fanoušky to za chvíli nebude .
warann Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Nevite kde by se dal videt ten vcerejsi Kincl? Dikes.
warann Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března (upraveno) Tak to jsem zvědav. Kdyby to Jiřina dal, byla by to pecka. https://www.sport.cz/clanek/bojove-sporty-mma-upeceno-prochazka-zabojuje-v-ufc-o-titul-5407993#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=abtest302_asistent_url_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Upraveno 2. března uživatelem warann
warann Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Tak uz se to blizi. Nejlepsi je ovsem se masochisticky mrknout na diskuze: samuraj dostane zase na budku … prohraje jako obvykle atd. Samozrejme netusim, jak to dopadne, ale tyhle vykriky jsou fakt neco. Osobne se tesim a verim, ze by to mohlo klapnout.
shewcza Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Já mu věřím. Bude to zase o infarkt, ale dopadne to! 2
14titi Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Já osobně nemám favorita a kdybych se měl někam přiklonit, bude to těsně k Ulbergovi. Jirkovi budu držet všechny palce a prsty, ale ten zápas je hrozně načasován . Z lidského hlediska si neumím představit, že by se Jirka dokázal 100% koncetrovat a připravovat, když se mu má narodit dítě. Na druhou stranu Jirka je asi "blázen", třeba to dokáže .
shewcza Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Prohrál si vyhranej zápas jenom svojí hloupostí. Škoda no...
Frantik Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Neuveritelnej amatérismus od Jirky. Mel ho na lopatě a nesmyslne ho vyzíval na přestřelku, vubec se nesoustředil a machroval s tim svým "chaosem". Mel ho na lopatě, dva až tři calfy a bylo to. Takhle nebojuje profesionál, ale amatér v hospodě. Tohle bude Jirku hodně mrzet 1 2
warann Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna To je teda voser. Čekal jsem ladacos, ale tohle ne. Každpádně tady pěkný video s komentářem.
Pozorovatel Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Sice nejsme v žumpě, ale on je fakt debil....... 1
14titi Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Jsem z něho zklamanej. Měl jsem pochyby o jeho připravenosti, ale to co předvedl, byla dětská chyba. Měl Ulberga na lopatě, kterej by to možná vzdal i sám nebo by mu Jirka sem tam klepl do nohy, a on ho vyzve na pěsti. Jirka, který ví že tu bradu má vypínací, se dobrovolně svystaví riziku knock-outu . Pochopil bych kdyby prostě prohrál, je to sport, ale tohle mě zklamalo... 1
Frantik Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna (upraveno) To jeho vyjádření je hlavně hrozně smutný Jestli chtěl ukázat milosrdenství v zápase, tak je to strašně naivní, protože chvili na to dostal vypínak. Takze soupeř s nim milosrdnej moc nebyl. No spravil jsem si chut Furym a jeho cikánským tancem na Netflixu Upraveno 12. dubna uživatelem Frantik 3
14titi Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Já si "spravil" chuť už předtím dvěms zápasy. Cub Swanson skvělej vyprovodil v derniéře Landwehra a hlavně přestřelka v těžké váze Blades vs Hokit. Ikdyž si o Hokitovi myslím své, byla to ukrutná zombie bitva
Frantik Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Jooo, Blaydes a Hokit byla bitva těžkotonážníku, kterou jsem ještě neviděl. Jak říkali komentatori "od druhé minuty zombie mode"
Zdenek1307 Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Mě se nedávno fakt zdálo, že se ráno dívám na výsledky a je tam KO v prvním kole pro Ulberga. Tentokrát mi přišlo, že to byla opravdu trapná výmluva a souhlasím s názorem, že tam začal trochu machrovat, což mě teda dost zamrzelo. Ukazoval si tam na přestřelku, což neodpovídá nějaké lítosti, ale spíš stupidnímu rozhodnutí. Tím u mě docela klesl.
Martin JJJ Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna JP hned avizoval, že chce odvetu... To už se ví kdy to bude...?
shewcza Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna @Martin JJJ Přesně! Proč? Prohrál s jednonohým Ulbergem, co by asi tak dělal kdyby měl obě nohy ok?
bandicoot Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna před 2 hodinami, shewcza napsal: @Martin JJJ Přesně! Proč? Prohrál s jednonohým Ulbergem, co by asi tak dělal kdyby měl obě nohy ok? No když byl Ulberg OK, tak Jirka tu jeho levou ruku četl dobře. Odvetu měl nabízet z pozice vítěze. Takhle si musí 2-3 zápasy zase odkroutit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se