Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, Cin napsal:

Máme kliku, že náš Žižka má už časový odstup. "...na množství nehleďte" tak mohli mít naši letci RAF ve znaku a katolíci byli v pohodě. Snad každý národ má svého mrtvého syna, který se probudí, když občanský princip podlehne tomu nacionálnímu. Je příčina a je následek.

Neomlouvám zářivou nedůvtipnost organizátorů. Konstatuji, že Bandera party v Plzni předchází už rok trvající Stalin party na UA. A bohužel, také (v optice Východu zbabělá) souběžná Švejk party značné části našeho ctěného spoluobčanstva.  Tak se nedivme. Může to být horší.

Hm,tak to jo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, African napsal:

Jsem viděl za poslední dva měsíce několikrát v TV nebo slyšel na rádiu rozhovor s naším ministrem zemědělství a v každé debatě mluvil o drahém cukru, opravdu pokaždé. To je nějaký retard ten člověk? Mě se upřímně tím jeho kukučem tak jeví, jako nic proti postiženým,  chci si to v hlavě jenom trochu srovnat. Ale na druhou stranu kdyby skutečně byl, může být na takovéto pozici?

Jako Nekula je fakt hodne tragickej, pravda. Jak tydle vlade fandim, todle a Blazek, to je velky spatny:)

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Conrad napsal:

To je druhá věc, jde o princip, že důchody potřebují reformu je jasné, ale není to stav legislativní nouze.

Presne tak. Tohle neni zadny prekvapeni a uz vubec ne legislativni nouze. Tohle je politickej slendrian. Uplne stejne jako windfall tax.

Odkaz ke komentáři

Andrej Babiš, přepis ze stenoprotokolu:

" Tak, pane premiére, přijďte sem, ukončíme to, řekněte, že jste rozhodl jako premiér, že to stahujete, že těch 19 miliard dáte těm důchodcům. Máte historickou šanci to spojit. A pokud to neuděláte, já jsem nikdy neorganizoval žádnou demonstraci, tady každý mluví o Ústavním soudu, ale prezident rozhodne, protože když 14 dní si vezme a dá na to veto a já zorganizuji první demonstraci důchodců, protože mám střet zájmů, je mi 68, a podle vás bych už neměl pracovat, já budu pracovat, teda už jsem za. Protože ten prezident, pokud je rozumný, tak to spojí a on do toho hodí vidle. Jo, já vám za to děkuji, vraťte se prosím vás a řekněte, že to je nesmysl, 19 miliard, taková ostuda co se tady děje, neuvěřitelné.“

No TVL, ten slovenskej dement fakt nedá dohromady jedinou smysluplnou větu.

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Bert napsal:

" Tak, pane premiére, přijďte sem, ukončíme to, řekněte, že jste rozhodl jako premiér, že to stahujete, že těch 19 miliard dáte těm důchodcům. Máte historickou šanci to spojit. A pokud to neuděláte, já jsem nikdy neorganizoval žádnou demonstraci, tady každý mluví o Ústavním soudu, ale prezident rozhodne, protože když 14 dní si vezme a dá na to veto a já zorganizuji první demonstraci důchodců, protože mám střet zájmů, je mi 68, a podle vás bych už neměl pracovat, já budu pracovat, teda už jsem za. Protože ten prezident, pokud je rozumný, tak to spojí a on do toho hodí vidle. Jo, já vám za to děkuji, vraťte se prosím vás a řekněte, že to je nesmysl, 19 miliard, taková ostuda co se tady děje, neuvěřitelné.“

No, zrovna na takhle složitou otázku bych fakt smysluplnou odpověď nečekal🤣, to se na mě nezlob. Víš že zkušenosti, že neodpoví spravne ani na dotaz ohledně svého jména, tak to nečekej tady. Bohužel.

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, kuncák7 napsal:

No, zrovna na takhle složitou otázku bych fakt smysluplnou odpověď nečekal🤣, to se na mě nezlob. Víš že zkušenosti, že neodpoví spravne ani na dotaz ohledně svého jména, tak to nečekej tady. Bohužel.

No, já bych to viděl jinak.

1. Tohle není odpověď na otázku, AB se nikdo na nic neptal.

2. Tohle je stenozáznam z vystoupení AB s přednostním právem, ke kterému se sám odhodlal. O tom, že si mohl udělat přípravu, nemluvě.

3. Téma, Tebou IMHO nepřesně označené jako otázka, nebylo složité.

Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, Bert napsal:

K tomu musí bejt i video....ty fistulky jsou neuvěřitelný

https://twitter.com/Posledniskaut/status/1630961383960346627?t=oBEE6k3m_lF0l3CZ9DqlLA&s=19

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, nicmoc napsal:

A co jako? Bandera bojoval za Ukrajinu v době, kdy bylo její území okupováno pšonky a bolševikem, a kdy bylo ukrajinské obyvatelstvo bolševiky systematicky vyvražďováno. Narativ "banderovců" je vyloženě relikt z bolševické propagandy.

Odkaz ke komentáři

před 32 minutami, azeppelin napsal:

A co jako? Bandera bojoval za Ukrajinu v době, kdy bylo její území okupováno pšonky a bolševikem, a kdy bylo ukrajinské obyvatelstvo bolševiky systematicky vyvražďováno. Narativ "banderovců" je vyloženě relikt z bolševické propagandy.

Asi nikdo z tvé rodiny nepochází z Volyně.

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, azeppelin napsal:

Bandera byl zapojen do Volyňského masakru? Nebyl!

.

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, azeppelin napsal:

Bandera byl zapojen do Volyňského masakru? Nebyl!

Jj to já občas nestačím zírat, kolik je v tomhle státu od invaze historiků. Pak se člověk zeptá a jejich odpověď je pusť si film Volyn. V lepším případě ho aspoň viděli 😀

Odkaz ke komentáři

před 21 minutami, azeppelin napsal:

Jsi to dočetl do konce, co?

Nechci se přít, nevycházím z Wikipedie, ale předkové mojí ženy jsou volyňští Češi a vím, co vyprávěli, co zažili :cheers:

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, Conrad napsal:

Asi nikdo z tvé rodiny nepochází z Volyně.

Vy o tom všichni mluvíte a víte hovno.

Můj děda i babička ano, a bydleli ve Lvově, tedy kousek vedle ve vesnici Zdolbice.

Během války jim z vesnice a okolí nejvíce lidí zabila a ženských znásilnila a věcí ukradla RUDÁ ARMÁDA a to byli prý i Němci hodnější, když se přes ně přehnali dvakrát. Banderovci? Nevraždili a neznásilňovali místní lidi.

Víte fakt hovno a nerozumím tomu, proč se tady každý z Vás snaží hrát na historika.

Když bylo mojí máme šest měsíců a to byl již konec vílky a rok 1945, tak přišla NKVD a řekla všem (volyňským Čechům) že pojedou okamžitě do Čech a nebo na Sibiř do pracovních táborů za zajatými Němci a sovětskými nepřáteli státu.

Mámě bylo šest měsíců, když je všehcny  za pomocí armády  naložili ty kurvy sovětský z NKVD  na komfortní přepravu do Čech. Jeli dobytčákama, kam si mohli koUpit na zeM kousek slámy a když dojeli do Čech ( Želeč) vedle Žatce tak jela máma rovnou do nemocnice, jelikož umírala na zápal plic a byla tam tři měsíce.

Prosím netruste tady lži a bludy o Banderovcích a jejich škodách na Ukrajině, jelikož tam vždy zlo, zmar a smrt šířil Sovětský svaz.

Jak dopadl děda s babičkou v roce 1948 tedy tři roky po válce, když se v Želči usadil a měli tam svůj statek ( spolu s ostatními volyňskými Čechy) V roce 49/50 znovu o vše díky našemu vzoru, Sovětskému svazu a kolektivizaci  přišli a stěhovali se do Rýmaně vedle Mníšku pod Brdy a už si nikdy nikdo z nich žádné hospodářství ani pořídit nechtěl a to měli ve Lvově a okolí všichni největší statky. Skoro všechny ty lidi to úplně zlomilo.  Dědovi dokonce nařídili, aby si změnil jméno na Česky znějící, to jeho bylo příliš Ukrajinské. Lgotak. Poté Lhoták.

Nebyli to Banderovci, ale podruhé ten zkurvenej Sovětskej svaz a místní pohůnci

Toliko reálný pohled!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...