Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

I na těch novinkách to bylo, akorát v tom druhém článku těch falešných sledujicich bylo nakonec 10mil., jsem si to blbě pamatoval...
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-rumunsko-zrusilo-prvni-kolo-prezidentskych-voleb-40500139
Jako ta situace, kdy to dojde až takhle daleko, ze se volby ruší, je extrém, ne že ne, taky mi to úplně nevoní, na druhou stranu do bitcoinomatu lidi taky rvou prachy dobrovolně a nikoho by asi nenapadlo říct, že to je v pohodě a měli bychom respektovat vůli lidí nechat se okrást.
Ta soutěž nebyla rovná, povedlo se to vystopovat, ochranný mechanismus zafungoval a je to asi lepší, než kdyby to mělo dojít tak daleko jako třeba při útoku na kapitol.

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

• Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šmírování online zpráv versus ochrana dětí. Ministři vnitra Evropské unie budou ve čtvrtek řešit, zda dát zelenou legislativě týkající se zneužívání dětí na internetu. V sázce je ale ochrana soukromí, i boj s terorismem.

Nařízení z pera Evropské komise, známé též jako chat control, leží v bruselském šuplíku už dva roky a jakékoli jeho projednávání budí politické vášně. Pokud totiž projde v navrhované podobě, aplikace na zasílání zpráv – například oblíbený WhatsApp či Signal – by musely pomocí umělé inteligence skenovat soukromé elektronické konverzace všech svých uživatelů.

V praxi by to znamenalo, že všechny obrázky a videa, které si uživatelé aplikací posílají a vše, co mají uložené v cloudových službách, by mělo být analyzováno z hlediska nelegálního obsahu. Fungovat by to mělo v telefonech, tabletech i na počítačích. Primárně kvůli materiálům týkajícím se zneužívání dětí. Řada států ale sází na to, že by se jim díky tomu podařilo „došlápnout“ si i na teroristy

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

V 19. 11. 2024 v 18:12, Frantik napsal:

Navic kolobeh zivota je porad podobnej. V mladi holá prdel, ale zahrivala me po garsonkach nejaka buchta nebo flaska ferneta nebo lahvace. K obedu a veceri polevky z pytliku nebo spagety, jedny martensky na 4 roky, jedny dziny, 5 trik, 2 mikiny a jedna bunda. Vsechno ostatni do bydelni a hlavne kaleb. A kdo kalí a prcá vidi svet z toho spravneho uhlu 🙂 A taky jsem byl dost v praci, skoro porad.

Taky sem jako mladej nikdy nebydlel sam, nemohl jsem si to dovolit 🙂 

Tvl, jak přes kopírák, mých 19-26 let. Jen jsem si vařil trochu lepší jídlo :cheers: 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...