Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V Rusku zasadne bydlet v prizemi, resp. zemljance. Jinak to pripomina serial Černa zmije - "uklouzl po slupce od bananu a napichl se na spicku katedraly."

• Like 1
  • Odpovědi 20,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Se zájmen jsem to přečetl tohle

Kdekdo se zaklíná Evropou. Spoléhá na nějaké bruselské recepty. A které to jsou? Znáte nějaký, který opravdu funguje? Já tedy ne.

Na všechno má Brusel jednu odpověď. Když se něco nedaří, tak je to proto, že jsme ještě málo evropští. Zajímavé ale je, že co funguje na národní úrovni, v Bruselu nějak selhává. Současně ale stoupá míra iracionality. Tou trpí každý, kdo se před realitou zavře do klimatizované kanceláře a nad obrazovkou počítače spřádá plány, jak vylepšit naše životy. Nefunguje euro, aspoň tedy na jihu? No asi tam mají moc horko. Jsou vysoké ceny energií pro domácnosti a podnikatele? Tak stanovíme povinně procenta obnovitelných zdrojů, zakážeme jadernou energii, několikanásobně zdražíme energie a budeme konkurenceschopnější s ostatním světem, který na takovéto ideologické nesmysly kašle a dělá, co je pro něj výhodné. Připadá vám to logické? Mně tedy ne. Je to proti zdravému rozumu, dokonce mám občas dojem, že politika Evropské unie je už i proti mírně nemocnému rozumu. Chováme se chvílemi jako blázni, ti si také myslí, že jsou úplně normální. Evropa neustále ztrácí své postavení, kolem se mnohem rychleji než pendolino z Ostravy do Prahy řítí nové ekonomické velmoci. Je pěkné si říkat, že nás Japonci, Číňané a Indové nikdy nepředeženou, protože nejsou kreativní. Jenomže oni věří vzdělání, práci a inovacím více než my. A jsou připraveni pro to něco obětovat. 

• Dát hlas 4
Odesláno

Ja nevim kdo to psal, ale kdokoli napise ze “je pekne si rikat, ze nas Japonci nikdy nepredezenou”, musi bejt uplnej kreten. A to z mnoha pohledu:) Plus teda uplny nesmysly typu zakazu jaderny energie..

• Like 1
Odesláno (upraveno)
před 23 minutami, Micey napsal:

Ja nevim kdo to psal, ale kdokoli napise ze “je pekne si rikat, ze nas Japonci nikdy nepredezenou”, musi bejt uplnej kreten. A to z mnoha pohledu:) Plus teda uplny nesmysly typu zakazu jaderny energie..

Projev Projev  Fialy na sjezdu ODS  tuším že 2014🤣😂🤣

Upraveno uživatelem Conrad
  • Haha 1
Odesláno

@Conrad Hehe, tak toe hezkej ster:) Jeste pls dej odkaz na ten prepis projevu, ja to nedokazu najit.. Jo ale jinak jsem to nepochopil bohuzel, s tou jadernou energii to byla ocividne ironie. Lip cist, davam si zavazek:)

• Like 2
Odesláno (upraveno)
před 5 minutami, Micey napsal:

@Conrad Hehe, tak toe hezkej ster:) Jeste pls dej odkaz na ten prepis projevu, ja to nedokazu najit.. Jo ale jinak jsem to nepochopil bohuzel, s tou jadernou energii to byla ocividne ironie. Lip cist, davam si zavazek:)

Rád posloužím- Jehlan je mladší tak i hbitější

https://www.echo24.cz/a/iS6dS/projev-petra-fialy-na-mimoradnem-kongresu-ods

Upraveno uživatelem Conrad
  • Like 1
Odesláno
Právě teď, Micey napsal:

Dik a uz du drzet hubu:)

proč 😄? Já si taky myslím, že Japonci nás ne-předeženou max v chlemtání, lenosti, nicnedělání a obezitě.

Tady totiž každý dokáže perfektně obhájit  proč - " to nejde " než by řešil, jak to udělat. "To nejde" je pro mně osobně rudý hadr... 🤬

Odesláno (upraveno)
Z jiného soudku...
Hlavní titulek na Idnes:

Teda považuju se za fandu Izraele, ale měl jsem za to, že kontaminace vodních zdrojů je v tomhle připadě potvrzená věc...
Stačí si zadat do oblíbeného AI chatu požadavek: "Napiš mi doložené připady úmyslné kontaminace vody ve studnách a jiných vodních zdrojích v oblasti Libanonu, Sýrie, Palestiny, Izraele a Jordánska za posledních 100 let, včetně informačních zdrojů"

A najednou se na Idnes dočitám, ze je to šíření nenavisti a středověkých pověr. Může mi někdo chytřejší vysvětlit, jak to teda je?

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Jsem tu poslední větu ob jeden příspěvek výše napsal tak, že kdokoli mi odpoví, bude vypadat, že si myslí, že je chytřejší, pardon :D Takže upravuji: můžete mi někdo vysvětlit, jak to teda je?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...