Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na 88% je to on. Pani s tim evidentne souhlasila…pobavili se vsichni. Tak co. 
a conto navazeni do rodiny. Nevsiml jsem si, ze by dcera Rajchla jela kampan jako sveho casu mladej Neruda na konkurenci matky. A to, ze propadl u matury je v souvislisti s prodejem titulu pikantni. 

• Like 1
  • Odpovědi 19,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 2 hodinami, Frantik napsal:

No predtim byla pravdivá každá blbost z Novinek.cz, která vyšla proti vládni koalici a ted je samozrejme "vsechno AI". Taky selektivní paměť 🙂 

Oganesjan je profesionalni scammer ktery veřejně už snad 10 let lže téměř o všem, upravuje realitu jak se mu to hodi a naucil se to delat tak aby se toho verejnost chytla. V tuhle chvili by uz bylo uplne jedno jestli je video autenticke nebo ne i kdyby oganesjan priznal ze je to AI.

Odesláno

Pokud někdo pořádá nebo navštěvuje swingers akce a nezajistí blokaci/odstranění záznamových zařízení, mobilů, tak se vystavuje přesně tomuto riziku, včetně možnosti vydírání apod.  Zvlášť k nepochopení to je u právníka, který jde do politiky, to prostě nevymyslíš.. Chybí jen nějaká lajna koksu a máme to komplet. 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 42 minutami, zceyee napsal:

Oganesjan je profesionalni scammer ktery veřejně už snad 10 let lže téměř o všem, upravuje realitu jak se mu to hodi a naucil se to delat tak aby se toho verejnost chytla. V tuhle chvili by uz bylo uplne jedno jestli je video autenticke nebo ne i kdyby oganesjan priznal ze je to AI.

Stejne jako Rajchl. Tak to berme jako střet dezinformatoru a uvidime, kdo je lepsi 🙂 

• Haha 1
Odesláno

Jinak samozřejmě ja nemám nic proti prcani ve třech, nejsem puritán. Sice pro mě bylo vždycky trochu zklamání, ze sem musel šermovat s nějakým kokotem a naopak u dvou buchet jsem měl pocit, že je tam kokot navíc, ale kvůli tomu nebudu ještě někoho vodsuzovat. Nicméně já pana Rajchla vodsuzuju, protože je to kokot tak nějak přirozeně 🙂 

• Like 3
  • Díky 1
  • Haha 10
  • Dát hlas 1
Odesláno

Tak ono to není o prcani ve třech. 

Ta situace je jak kdyby se protidrogovej koordinátor nechal natočit s lajnou kokainu.

Ať je kurva trochu konzistentní.

• Díky 1
  • Haha 1
Odesláno

Je škoda, že tam po něm nehopsá Pekarová. To by spojilo tu naši rozdělenou společnost.

@Frantik někdy, až hude chvilka klidu mi vo tom musiš povědět něco víc. dycky si rád poslechnu zkušenosti lidí, kteří jsou mnohem odvážnější, nežli já. 

• Haha 1
Odesláno
před 3 minutami, hopa26 napsal:

Je škoda, že tam po něm nehopsá Pekarová. To by spojilo tu naši rozdělenou společnost.

@Frantik někdy, až hude chvilka klidu mi vo tom musiš povědět něco víc. dycky si rád poslechnu zkušenosti lidí, kteří jsou mnohem odvážnější, nežli já. 

Jo 🙂 

• Haha 1
Odesláno
před 15 minutami, hopa26 napsal:

Nebo Fiala. Já ho mám celkem rád ale podle mě je trochu latent.

• Haha 3
Odesláno

Jo no, že je tam kokot navíc, to v případě Rajchla platí tak nějak všeobecně ať už jde o swingers, trojku, čvverku nebo zasedání sněmovny 😄 😄

• Like 2
  • Haha 7
Odesláno

Rajchl je megakokot, kaze vodu a pije vino, ale to neni zadny prekvapko. Nepochybuju, ze video je autenticky, ani o tom, ze Rajchl by ho na svy oponenty taky vytahl. Ale neakceptuju tenhle zpusob boje proti nemu za standard. A jo, chudak jeho dcera, protoze rodice si nevybrala.

Odesláno (upraveno)
před 12 hodinami, hinkle napsal:

Tak nakonec nejvetsim bojovnikem proti dezolatum je MikeJePan.

Hero Hero  měl v sobotu ráno 20 859 odběratelů, kteří mu jsou ochotni platit předplatné ve výši 5 eur. To znamená, že si měsíčně přijde na 2 543 000 korun. V souvislosti s posledním videem však počet předplatitelů v pátek 7.11. a v sobotu 8.11. rychle rostl. Navzdory tomu je Oganesjan v insolvenci kvůli dluhům přes 1,4 milionu korun. V roce 2023 soud schválil jeho oddlužení.

Zdroj  Medium. cz

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Jindra je veskrze charakter, dokud byl mimo sněmovnu, byl lidem celkem u prdele, ale teď se v té žumpě máchá řádně. Sázel vítr sklidil bouři ... 

Andrejovi není co závidět, slovy Klause je to jeho volební vítězství taková "nevýhra" ... 🤣

• Like 2
  • Díky 1
Odesláno (upraveno)
před 37 minutami, skalis napsal:

Conrade, proc porad relativizujes to, co nasi vip grazlove delaji?

Pouze jsem projevil pochybnost nad věrohodností pana Ovanesjana jako zdroje relevantních informaci ,nevím co se ti na tom nelíbí, to že jsou vip grázlové je jedna zcela nezpochybnitelná  věc, o tom žádná, to že na tom základě nespolknu cokoliv co mi kdo předhodí  je druhá věc.

Upraveno uživatelem Conrad
  • Dát hlas 3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...