Roman I. Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Kuncáku, nejseš kokot. Každej chlap má nárok udělat chybu. Debil ji opakuje. Jinak za Macinku jsem nesmírně rád. Já toho borce žeru. Tpč, kávovar u starýho kikiny a zatápí Burešoj hůř než biblických 10 ran egyptských. Dneska nemusím do woo doo panenky Andrejky ďoubat špendlíkem, ten má dost . Jinak nevím, kde ten chudáček z Hodonína vzal tu neměrnou víru v to, že patří mezi velký kluky. Nepatří....
Kapo Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Tak jsem si poslechl tiskovku prezidenta. Znovu prohlásil, že bude dodržovat ústavu. Znamená to tedy, že bude jmenovat Turka? Macinka není z Hodonína. 1 2
Roman I. Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna (upraveno) Petr Macinka – Wikipedie Ústavní žaloba, bro. Ale je zřejmé, že i tohhle tě míjí. edit. Ale jo, dětství ve Velkých Bílovicích , pár km odtud. omluva . Upraveno 27. ledna uživatelem Roman I.
Kapo Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Asi se narodil v Hodoníně v porodnici, ale matka je z Břeclavi, otec z Velkých Bílovic - výborný muzikant roky hrával s Javory na basu. Bydleli ve Velkých Bílovicích. Rodiče se později rozešli.
Roman I. Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 2 minutami, Kapo napsal: Asi se narodil v Hodoníně v porodnici, ale matka je z Břeclavi, otec z Velkých Bílovic - výborný muzikant roky hrával s Javory na basu. Bydleli ve Velkých Bílovicích. Rodiče se později rozešli. Ježiši, to jsem neměl vědět. Já mám Javory tuze rád. Teď si poslechnu Jízdu králů nebo Zvon a upadnou mi uši. No, zkusím to vytěsnit... 1
African Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna 32 minutes ago, kuncák7 said: Což je na 4 roky víš na co. Vždycky naivně čekám změnu a jen se projeví to, že pokud jsi kokot, tak se nezměnis. Už jsem dost starej na naivitu. Ale to není o jedné straně, to je o všech stranách které dělají všechno proto aby se voliči navzájem pozabíjeli a koukám že se jim to daří Máme co si zasloužíme....a když vidím jak se to nahoře paktuje, tak bude ještě mazec. 2
kuncák7 Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 24 minutami, Roman I. napsal: Kuncáku, nejseš kokot. Každej chlap má nárok udělat chybu. Debil ji opakuje. Jinak za Macinku jsem nesmírně rád. Já toho borce žeru. Tpč, kávovar u starýho kikiny a zatápí Burešoj hůř než biblických 10 ran egyptských. Dneska nemusím do woo doo panenky Andrejky ďoubat špendlíkem, ten má dost . Jinak nevím, kde ten chudáček z Hodonína vzal tu neměrnou víru v to, že patří mezi velký kluky. Nepatří.... Dík, takže jsem debil, opakovaně jsem se netrefil :-(. Jinak se snažím rozklíčovat státní rozpočet, jeho jednotlivé kapitoly a jsem smutnej ( přitom bych měl mít naopak radost- jako úředník dostanu přidáno a můj obor dostal naoko fakt hodně, ale realita je smutná ). Za jakou cenu? No nic. 1
Roman I. Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 7 minutami, kuncák7 napsal: Dík, takže jsem debil, opakovaně jsem se netrefil :-(. Jinak se snažím rozklíčovat státní rozpočet, jeho jednotlivé kapitoly a jsem smutnej ( přitom bych měl mít naopak radost- jako úředník dostanu přidáno a můj obor dostal naoko fakt hodně, ale realita je smutná ). Za jakou cenu? No nic. Tvl. ja asi neumim byt v tvym pripade kategoricky. Ja tě mam celkem rad, i kdyz se někdy názorově nepotkáme. To, ze jsi šťoural , te spis cení. Naivní a důvěřivý je lepší slovo. Ten rozpočet je prvni krok k tomu mejdanu, co nás čeká. Kdo tohle srovna zpatky, jako neumim si to dost dobre predstavit. Estébák má zase kliku, že se dostal k veslu ve chvíli, kdy ekonomika roste A přitom ta kráva zase naseká dluhy. Škoda mluvit. Na konci té parády bude mozna snížení ratingu, menší důvěryhodnost republiky a další parády. 1
polifka Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna .... zajímaví čtení ještě k L-159 .... https://securitytech.cz/obrana/jana-cernochova-tady-jsou-fakta-k-letounum-l-159-jasne-a-srozumitelne/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=int1&dop_req_id=xIVgXWsB11i-202601271743&dop_id=270143219
Duke650 Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Tvl, ten Mrcinka... capo di tutti capi z Wishe...
African Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna 31 minutes ago, kuncák7 said: Dík, takže jsem debil, opakovaně jsem se netrefil :-(. Jinak se snažím rozklíčovat státní rozpočet, jeho jednotlivé kapitoly a jsem smutnej ( přitom bych měl mít naopak radost- jako úředník dostanu přidáno a můj obor dostal naoko fakt hodně, ale realita je smutná ). Za jakou cenu? No nic. Aspoň vidíš jak to zastrašování lidí ze všech stran krásně funguje....máš dostat přidáno a ty jsi z toho nešťastný, protože už víš že se ekonomika zhroutí. Já mám pocit že se konečně od posledních voleb docílilo, že běžný člověk si už myslí že bílá je černá. Já tam nahoře nevěřím vůbec nikomu, celé to vidím jako šílený léty budovaný propletenec a upřímně mě přidat v práci, budu se radovat a proč? Protože na ně všechny tam nahoře z vysoka seru
elloco Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 41 minutami, kuncák7 napsal: Dík, takže jsem debil, opakovaně jsem se netrefil :-(. Jinak se snažím rozklíčovat státní rozpočet, jeho jednotlivé kapitoly a jsem smutnej ( přitom bych měl mít naopak radost- jako úředník dostanu přidáno a můj obor dostal naoko fakt hodně, ale realita je smutná ). Za jakou cenu? No nic. Mandatorní výdeje dělají cca 75 - 80 % rozpočtu. Pak je tady fakt, že předchozí vládou sestavený rozpočet nebyl zcela korektní. Můžu mít k současné vládě jakékoliv připomínky, ale zrovna rozpočet v podstatě zdědili. Zajímavý bude teprve příští rozpočet, kdy už se nebudou mít na co vymluvit...
tomina666 Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 2 hodinami, Frantik napsal: Vecer po 35 pivech s Turkem, čas 03:45: "Ty vole Macku, ty na me seres a vuuubec si se za me vole nepostavil" "Ale hooovno vole, ja te mam rad, ja dělám maksimum" "Hovno" "Ty vole tak ja tomu curakovi napisu, se z toho posere" "Jo, nandej mu to a dyztak reknes, zes někomu pučil mobil" "Jdu na to" ......o 12 hodin později … jsem otcem dvou dětí..”, odpověděl na otázku novináři, jestli byl pod vlivem alkoholu. Chcal jsem u toho smíchy… To je tak ignorantský, arogantní debil, mentálně na 18. Akorát si myslí, že patří mezi ty velké politiky, ale myslím, že ho Andy usměrní… 1 1
Kristian.nov Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Mě by zajímalo, jestli Prcinka kouří Turka nebo Turek Prcinku, a nebo mají pravidelně trojku s Kikinou… Víc mě vo těch klaunech nezajímá… 1
Roman I. Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 6 minutami, Kristian.nov napsal: Mě by zajímalo, jestli Prcinka kouří Turka nebo Turek Prcinku, a nebo mají pravidelně trojku s Kikinou… Víc mě vo těch klaunech nezajímá… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3
Maro Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna @kuncák7 Kuncaku, jestli chces, tak si muzeme pred dalsima volbama dat politologicke okenko u piva Afriho muzeme vzit taky, když bude chtít
petr_cha Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Tak ted uz chapu ten jejich totalni plan... zastaveni jmenovani velvyslancu, ruseni sluzebnich cest, omezovani vyjezdu prezidenta do evropy... totalni obstrukce a tlak na Pavla... klidne obetuji fungovani statu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
petr_cha Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Tak jsem si poslechl tiskovku prezidenta. Znovu prohlásil, že bude dodržovat ústavu. Znamená to tedy, že bude jmenovat Turka? Macinka není z Hodonína.Automat na podpisy? Asi ne vid...https://www.ceska-justice.cz/nazory/prezident-nemusi-jmenovat-ministra/https://hlidacipes.org/muze-prezident-odmitnout-premierovi-ministra-vzdy-smel-a-dnes-uz-i-muze/Schvalne jsem vybral stare odkazy, jeste s predchozimi prezidenty... A ze existuje reseni v podobe kompetencniho sporu, asi taky vis...ostatni prezident k ni aktivne vybizel, at je dana vec jednoznacne rozhodnuta...Abych to tak nejak sofistikovane shrnul...Macinka je sliz a turek je nacek... a oba by meli jit do prdele... 5
petr_cha Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna to že šel neplánovaně po ulici si vyčetl kde a né že to tak třeba nemuselo být, ale kde to uvedený jenom abych věděl. Na novinkách píšou např toto " Alex Pretti byl podle svých rodičů zdravotník pracující na jednotce intezivní péče. „Hodně mu záleželo na lidech a byl velmi znepokojen tím, co se dělo v Minneapolisu i jinde ve Spojených státech s ICE, tak jak jsou znepokojeni miliony dalších lidí,“ řekl agentuře AP otec zastřeleného Michael Pretti. Podle něj se jeho syn účastnil protestů po zastřelení Renée Goodové agentem ICE na začátku měsíce. „Cítil, že protestovat byl způsob, jak vyjádřit péči, však víte, o druhé,“ uvedl Michael Pretti. Dodal, že o protestech se synem mluvil a nabádal ho, aby se nechoval konfrontačně a „nedělal hlouposti“. „Řekl, že to ví,“ dodal Pretti." zdroj.: https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-dalsi-strelba-v-minnesote-pri-zasahu-agentu-pohranicni-straze-40559345 Tech popisu situace pred vlastni strelbou je hodne.. je toho plnej twitter...namatkou treba tady.. bbc... v tu chvili neslo o demonstraci...ty byly az potom jako reakce na tu strelbu... schvalne jsem vybral citace primo od sefa tech pohranicniku Bovina..https://www.bbc.com/news/articles/c20zjyxep99o
petr_cha Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna A posledni koment... vsimli jste si, jak to babisovi zereme.. vsichni resi okamuru, macinku... ale nevyreseny stret zajmu babise... to uz nikdo neresi... davno je 30 dni pryc od zakonne lhuty...... babis je ten hlavni... ktery si to ridi podle sveho..... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se