Ajaj Odesláno středa v 13:27 Nahlásit Odesláno středa v 13:27 já se slzou v oku vzpomínám na tu dobu, kdy jsem považoval za největší politický dno ropuchu, co píchala premiéra a fasovalo k tomu kabelky od pražský galerky…. Největší průser posledních let je, jak u nás tak venku, že se pořád posouvá hranice “tohle už je za hranou” 5
Prochy68 Odesláno středa v 13:30 Nahlásit Odesláno středa v 13:30 No ona mu mozna sem tam taky jednu flakla, kdyz neposlouchal 2
geometr Odesláno středa v 13:34 Nahlásit Odesláno středa v 13:34 Já jsem docela zvědavej, jak to pojedou naše děti.
Bobisek Odesláno středa v 13:37 Nahlásit Odesláno středa v 13:37 před 33 minutami, vraby napsal: Kam chcete pánové ,stejně si budete myslet svoje Typický přístup mnoha lidí dnes: svými názory nepřímo či dokonce přímo přiznají (zde "pochopení mám"), že je jim Tomio nebo Andrej sympatický, aby hned ve stejné větě napsali, že je s SPD či ANO nemají dávat dohromady. A když přijde přímá otázka, čím tedy jsou, tak odvětí "stejně si budeš myslet svoje" a pokračují v pošťuchování dále...
H-B Odesláno středa v 13:46 Nahlásit Odesláno středa v 13:46 před 8 minutami, Bobisek napsal: Typický přístup mnoha lidí dnes: svými názory nepřímo či dokonce přímo přiznají (zde "pochopení mám"), že je jim Tomio nebo Andrej sympatický, aby hned ve stejné větě napsali, že je s SPD či ANO nemají dávat dohromady. A když přijde přímá otázka, čím tedy jsou, tak odvětí "stejně si budeš myslet svoje" a pokračují v pošťuchování dále... Moje zkusenost je, ze tohle se deje u lidi, kteri nejsou argumentacne silni. Bud to neumi, anebo vlastne ten nazor aninl moc nemaji a spis slysi na konkretni populisticky tahatka za usi (aniz by sli hloubeji). A kdyz jsou pak v uzkych, nebo by treba jen mohli byt, tak z vymeny utikaji 3
tomina666 Odesláno středa v 14:51 Nahlásit Odesláno středa v 14:51 (upraveno) Před hodinou, H-B napsal: Moje zkusenost je, ze tohle se deje u lidi, kteri nejsou argumentacne silni. Bud to neumi, anebo vlastne ten nazor aninl moc nemaji a spis slysi na konkretni populisticky tahatka za usi (aniz by sli hloubeji). A kdyz jsou pak v uzkych, nebo by treba jen mohli byt, tak z vymeny utikaji Tohle téma je dost složité. Ve svém okolí vnímám dvě zásadní “extrémní” skupiny lidí. 1 - střední, až nižší třída… lidi, kteří celý život makají od nevidím do nevidím za nic moc peníze a vadí jim systém, drahota. Nic moc nedokázali, nemají úplně extra vysokou inteligenci (nemyslím zle) na to, aby pochopili zákulisí a desinformace… A nemají vlastní názor, jak píšeš. Snadno se nechávají ovlivnit kecama, které prostě potřebují slyšet..protože vždy je pohodlnější nadávat na systém. 2 - po “covid době” jsem začal objevovat novou skupinu lidí. Většinou 50+, docela dost inteligentní s min. doktorátem, kteří začali sjíždět různé dezinformační weby a atd. A tam je to čiré peklo. Nechápu to. Fajn lidi, kterým prostě jeblo nebo nedokážou pracovat s dnešní dobou, která je plná AI, fake news apod… Je to někdy náročné a smutné.. politická kultura level odpad, media se honí za senzací, internet plný trollů a lidi se k sobě už taky neumí chovat. ale vždy může být hůř! Upraveno středa v 14:52 uživatelem tomina666 1 4 1
vraby Odesláno středa v 15:03 Nahlásit Odesláno středa v 15:03 Děkuji pánové za rozbor mé osoby.Ani jeden mě nezná osobně,ale budiž.
hinkle Odesláno středa v 15:07 Nahlásit Odesláno středa v 15:07 Před hodinou, H-B napsal: Moje zkusenost je, ze tohle se deje u lidi, kteri nejsou argumentacne silni. Bud to neumi, anebo vlastne ten nazor aninl moc nemaji a spis slysi na konkretni populisticky tahatka za usi (aniz by sli hloubeji). A kdyz jsou pak v uzkych, nebo by treba jen mohli byt, tak z vymeny utikaji A neni to napr. tak, ze nema potrebu jinemu vnucovat svuj nazor a presvedcovat ho, ze jeho pravda je ta nejpravdovejsi z pravd?
Bert Odesláno středa v 15:54 Autor Nahlásit Odesláno středa v 15:54 před 43 minutami, hinkle napsal: A neni to napr. tak, ze nema potrebu jinemu vnucovat svuj nazor a presvedcovat ho, ze jeho pravda je ta nejpravdovejsi z pravd? Ne, není. Pokud bys nebyl línej, klikl bys na Vrabyho nick, pak v jeho profilu na jeho obsah. Pak by sis mohl počíst, následně se zamyslet, a udělat si o Vrabyho potřebách v politických debatách nějakou představu. Ale to by byla práce, nuda, a nedej bože by Ti to zabránilo sem psát nechytré příspěvky.
vraby Odesláno středa v 16:11 Nahlásit Odesláno středa v 16:11 Berte nepřeháněj prosím tě,nikdy jsem se nepasoval do obhájce této party ve vládě . Kdo není jako vy tak je hned na druhé straně barikády . Nesdílím vše čím si tady podkuřujete. Toť vše. 1
Bobisek Odesláno středa v 16:29 Nahlásit Odesláno středa v 16:29 Ale vraby to je podstata mé námitky. Neustále pošťuchuješ, jsi v opozici, ale když má dojít na argument nebo jasný postoj, tak utečeš. Takhle se diskuze vést nedá. To samé mi přijde Afričan. Mně rozhodně nevadí, když se někdo hlásí k jakékoliv straně nebo hnutí (nakonec všechny jsou ústavně souladné, NSS už 15 let žádnou nerozpustil...), měl by mít ale vůli (a odpovědnost) svou pozici obhájit. 2 1
vraby Odesláno středa v 16:38 Nahlásit Odesláno středa v 16:38 Kde utíkám ? Velitel začal řešit Milion chvilek. Napsal jsem k tomu svoje a hned jste se vyrojili jak moucha na hovno. Vyřešili jste mě tady na první dobrou tak vás u toho nechám .
Conrad Odesláno středa v 18:13 Nahlásit Odesláno středa v 18:13 (upraveno) Tak mi napadá, že celá sněmovna je zralá na zrušení. Někdo chodí pozpátku, nebo nosí flanelky, jiný není zvolen tak se hlásí potřetí, minulá i současná opozice svolává mimořádné schůze i když početně nemůže nic prosadit, tyátr místo práce , s trochou nadsázky zlatá osvícená monarchie. Upraveno středa v 18:17 uživatelem Conrad 5
Bert Odesláno středa v 18:25 Autor Nahlásit Odesláno středa v 18:25 Paráda. Za tři týdny hraji GP ve Vídni. To o té monarchii tam samozřejmě milerád vyřídím 1
Kristian.nov Odesláno středa v 19:05 Nahlásit Odesláno středa v 19:05 před 49 minutami, Conrad napsal: Tak mi napadá, že celá sněmovna je zralá na zrušení. Někdo chodí pozpátku, nebo nosí flanelky, jiný není zvolen tak se hlásí potřetí, minulá i současná opozice svolává mimořádné schůze i když početně nemůže nic prosadit, tyátr místo práce , s trochou nadsázky zlatá osvícená monarchie. Inu to je demokracie… A jaký lid, taková úroveň a kultura demokracie… A jo Osvícena monarchie je samozřejmě nejlepší způsob vlády, jen nějak nejde zaručit to trvalé osvícení…
Kristian.nov Odesláno středa v 19:08 Nahlásit Odesláno středa v 19:08 Mimochodem, už aby AI přebrala vládu nad světem… Z to by ta osvícená “monarchie” mohla být trvalá;-)
Conrad Odesláno středa v 19:27 Nahlásit Odesláno středa v 19:27 (upraveno) před 23 minutami, Kristian.nov napsal: Mimochodem, už aby AI přebrala vládu nad světem… Z to by ta osvícená “monarchie” mohla být trvalá;-) Kolosální omyl, v případě mojí profese mi AI dala zcela mylnou odpověď a to nemluvím o detailech ,třeba mi tvrdila že Zenith El primero má hacking. Tedy raději noblesse oblige Upraveno středa v 19:31 uživatelem Conrad
Kristian.nov Odesláno středa v 19:30 Nahlásit Odesláno středa v 19:30 (upraveno) před 5 minutami, Conrad napsal: Kolosální omyl, v případě mojí profese mi AI dala zcela mylnou odpověď a to nemluvím o detailech ,třeba mi tvrdila že Zenith El primero má hacking Tahle generace AI na to ještě samozřejmě ještě nemá… je stejně ulhaná jako současní politici… Upraveno středa v 19:33 uživatelem Kristian.nov
Conrad Odesláno středa v 19:34 Nahlásit Odesláno středa v 19:34 (upraveno) před 6 minutami, Kristian.nov napsal: Tahle generace AI na to ještě samozřejmě ještě nemá…;-) Doporučuji dvojku červeného a otevřít si RUR Upraveno středa v 19:37 uživatelem Conrad
Kristian.nov Odesláno středa v 19:43 Nahlásit Odesláno středa v 19:43 před 6 minutami, Conrad napsal: Doporučuji RUR Jak by řekl Filda Turků, moje knihovna obsahuje několik tisíc děl od Karla Čapka, takže rozumím i robotům 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se