Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

já se slzou v oku vzpomínám na tu dobu, kdy jsem považoval za největší politický dno ropuchu, co píchala premiéra a fasovalo k tomu kabelky od pražský galerky….

Největší průser posledních let je, jak u nás tak venku, že se pořád posouvá hranice “tohle už je za hranou”

• Dát hlas 5
  • Odpovědi 20,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 33 minutami, vraby napsal:

Kam chcete pánové ,stejně si budete myslet svoje 😃

Typický přístup mnoha lidí dnes: svými názory nepřímo či dokonce přímo přiznají (zde "pochopení mám"), že je jim Tomio nebo Andrej sympatický, aby hned ve stejné větě napsali, že je s SPD či ANO nemají dávat dohromady. A když přijde přímá otázka, čím tedy jsou, tak odvětí "stejně si budeš myslet svoje" a pokračují v pošťuchování dále...

Odesláno
před 8 minutami, Bobisek napsal:

Typický přístup mnoha lidí dnes: svými názory nepřímo či dokonce přímo přiznají (zde "pochopení mám"), že je jim Tomio nebo Andrej sympatický, aby hned ve stejné větě napsali, že je s SPD či ANO nemají dávat dohromady. A když přijde přímá otázka, čím tedy jsou, tak odvětí "stejně si budeš myslet svoje" a pokračují v pošťuchování dále...

Moje zkusenost je, ze tohle se deje u lidi, kteri nejsou argumentacne silni. Bud to neumi, anebo vlastne ten nazor aninl moc nemaji a spis slysi na konkretni populisticky tahatka za usi (aniz by sli hloubeji). A kdyz jsou pak v uzkych, nebo by treba jen mohli byt, tak z vymeny utikaji

• Dát hlas 3
Odesláno (upraveno)
Před hodinou, H-B napsal:

Moje zkusenost je, ze tohle se deje u lidi, kteri nejsou argumentacne silni. Bud to neumi, anebo vlastne ten nazor aninl moc nemaji a spis slysi na konkretni populisticky tahatka za usi (aniz by sli hloubeji). A kdyz jsou pak v uzkych, nebo by treba jen mohli byt, tak z vymeny utikaji

Tohle téma je dost složité. Ve svém okolí vnímám dvě zásadní  “extrémní” skupiny lidí.

1 - střední, až nižší třída… lidi, kteří celý život makají od nevidím do nevidím za nic moc peníze a vadí jim systém, drahota. Nic moc nedokázali, nemají úplně extra vysokou inteligenci (nemyslím zle) na to, aby pochopili  zákulisí a desinformace… A nemají vlastní názor, jak píšeš. Snadno se nechávají ovlivnit kecama, které prostě potřebují slyšet..protože vždy je pohodlnější nadávat na systém.

2 - po “covid době” jsem začal objevovat novou skupinu lidí. Většinou 50+, docela dost inteligentní s min. doktorátem, kteří začali sjíždět různé dezinformační weby a atd. A tam je to čiré peklo. Nechápu to. Fajn lidi, kterým prostě jeblo nebo nedokážou pracovat s dnešní dobou, která je plná AI, fake news apod…  

Je to někdy náročné a smutné.. politická kultura level odpad, media se honí za senzací, internet plný trollů a lidi se k sobě už taky neumí chovat.

ale vždy může být hůř! 

Upraveno uživatelem tomina666
  • Like 1
  • Dát hlas 4
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
Před hodinou, H-B napsal:

A neni to napr. tak, ze nema potrebu jinemu vnucovat svuj nazor a presvedcovat ho, ze jeho pravda je ta nejpravdovejsi z pravd? 

Odesláno
před 43 minutami, hinkle napsal:

A neni to napr. tak, ze nema potrebu jinemu vnucovat svuj nazor a presvedcovat ho, ze jeho pravda je ta nejpravdovejsi z pravd? 

Ne, není. Pokud bys nebyl línej, klikl bys na Vrabyho nick, pak v jeho profilu na jeho obsah. Pak by sis mohl počíst, následně se zamyslet, a udělat si o Vrabyho potřebách v politických debatách nějakou představu. 

Ale to by byla práce, nuda, a nedej bože by Ti to zabránilo sem psát nechytré příspěvky.

Odesláno

Berte nepřeháněj prosím tě,nikdy jsem se nepasoval do obhájce této party ve vládě . Kdo není jako vy tak je hned na druhé straně barikády . Nesdílím vše čím si tady podkuřujete.  Toť vše.

• Dát hlas 1
Odesláno

Ale vraby to je podstata mé námitky. Neustále pošťuchuješ, jsi v opozici, ale když má dojít na argument nebo jasný postoj, tak utečeš. Takhle se diskuze vést nedá. To samé mi přijde Afričan.

Mně rozhodně nevadí, když se někdo hlásí k jakékoliv straně nebo hnutí (nakonec všechny jsou ústavně souladné, NSS už 15 let žádnou nerozpustil...), měl by mít ale vůli (a odpovědnost) svou pozici obhájit. 

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

Kde utíkám ? Velitel začal řešit Milion chvilek. Napsal jsem k tomu svoje  a hned jste se vyrojili jak moucha na hovno. Vyřešili jste mě tady na první dobrou tak vás u toho nechám . 

Odesláno (upraveno)

Tak mi napadá, že celá sněmovna je  zralá na zrušení. Někdo chodí pozpátku, nebo nosí flanelky, jiný není  zvolen tak se hlásí potřetí, minulá i současná opozice  svolává mimořádné schůze i když početně nemůže nic prosadit, tyátr místo práce , s trochou  nadsázky zlatá osvícená monarchie.😅

Upraveno uživatelem Conrad
  • Dát hlas 5
Odesláno
před 49 minutami, Conrad napsal:

Tak mi napadá, že celá sněmovna je  zralá na zrušení. Někdo chodí pozpátku, nebo nosí flanelky, jiný není  zvolen tak se hlásí potřetí, minulá i současná opozice  svolává mimořádné schůze i když početně nemůže nic prosadit, tyátr místo práce , s trochou  nadsázky zlatá osvícená monarchie.😅

Inu to je demokracie… A jaký lid, taková úroveň a kultura demokracie…

A jo Osvícena monarchie je samozřejmě nejlepší způsob vlády, jen nějak nejde zaručit to trvalé osvícení…

Odesláno (upraveno)
před 23 minutami, Kristian.nov napsal:

Mimochodem, už aby AI přebrala vládu nad světem… Z to by ta osvícená “monarchie” mohla být trvalá;-)

Kolosální omyl, v případě mojí profese mi AI dala zcela mylnou odpověď a  to nemluvím o detailech ,třeba  mi  tvrdila že  Zenith El primero má hacking. Tedy raději noblesse oblige

Odesláno (upraveno)
před 5 minutami, Conrad napsal:

Kolosální omyl, v případě mojí profese mi AI dala zcela mylnou odpověď a  to nemluvím o detailech ,třeba  mi  tvrdila že  Zenith El primero má hacking

Tahle generace AI na to ještě samozřejmě ještě nemá… je stejně ulhaná jako současní politici…

Upraveno uživatelem Kristian.nov
Odesláno (upraveno)
před 6 minutami, Kristian.nov napsal:

Tahle generace AI na to ještě samozřejmě ještě nemá…;-)

Doporučuji dvojku červeného a otevřít si  RUR :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...