Traveller Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2020 Mě zatím přijde celkem v klidu.
Bert Odesláno 23. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2020 Mně to zatím taky přijde docela v pohodě. S ohledem na to, o jak závažné téma se jedná.
Prochy68 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2020 Tak jsem asi nejakej utlocitnej
Dokusan Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2020 před 19 minutami, Bert napsal: Mně to zatím taky přijde docela v pohodě. S ohledem na to, o jak závažné téma se jedná. Mě to taky přijde v pohodě, ale je potřeba brát v potaz, kolik lidí má banán
Bert Odesláno 23. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2020 15 je IMHO zanedbatelný vzorek.
Dokusan Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2020 Právě teď, Bert napsal: 15 je IMHO zanedbatelný vzorek. Samozřejmě, byť je tam pár lidí, kteří by jistě měli co říci. Každopádně Ti/nám držím palce ať jsou změny posunem kupředu. Ale to už je mimo toto vlákno
straspol Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2020 před 10 hodinami, Bert napsal: 15 je IMHO zanedbatelný vzorek. fakt mě mrzí že jsem si to nestihnul přečíst.
petr_cha Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2020 Jestli po tom touzis, tak pouzij google vyhledavac:site:forum.chronomag.cz prodam rolex 2012A pak ve webove verzi tlacitko archiv, je to tam.. ale vubec o nic nepřicházis.. fakt jedny rolexky a kvikot...proste vanocni cas... ;-/
Xenomorfus Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2020 Asi by to mohlo byt ve vlakne o vanocnim flejmu, ale to uz stihli kluci roleksaci trumfnout ;-). Kazdopadne jsem cetl uzasny komentar na film o Grete a vidim to naprosto stejne, ale nemam takove vyjadrovaci schopnosti... JASON_X odpad! Mongoloidní šeredná pizda s mozkožroutem v hlavě, kázající vztekle cosi panákům v OSN, kteří jí za to ještě tleskají, toť jeden z mnoha absurdních mediálních výjevů z dnešní nemocné, nezdravé doby. Figurka ve spárech všelijakých zapšklých levičáckých pomatenců a práce se štítících neschopných příživníků z neziskovek, hodlajících za vydatné pomoci novinářských filcek škodolibě co nejvíc zmrvit naši už beztak jimi nevratně domrvenou euroamerickou civilizaci. Ve staré Spartě by letěla ze skály.
straspol Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2020 před 13 minutami, petr_cha napsal: Jestli po tom touzis, tak pouzij google vyhledavac: site:forum.chronomag.cz prodam rolex 2012 A pak ve webove verzi tlacitko archiv, je to tam.. ale vubec o nic nepřicházis.. fakt jedny rolexky a kvikot...proste vanocni cas... ;-/ Nic, jen chybová hláška. Nojo. Asi je stejně lepší to ani nečíst, no. Na druhou stranu, kdysi jsem se tady taky zapojil do jedné diskuse tuším o Nautilech... když si vzpomenu jak mě to pak mrzelo... zbytečné debaty asi, podle náznaků co jsem posbíral.
kuncák7 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2020 před 1 minutou, straspol napsal: Nic, jen chybová hláška. Nojo. Asi je stejně lepší to ani nečíst, no. Na druhou stranu, kdysi jsem se tady taky zapojil do jedné diskuse tuším o Nautilech... když si vzpomenu jak mě to pak mrzelo... zbytečné debaty asi, podle náznaků co jsem posbíral. Straso, doporučuji necist, za to ti to dnes nestojí.
Traveller Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2020 NO, já to tedy našel (i druhou stranu) a upřímně - už jsem tu viděl i horší věci (myslím horší kecy). Možná to byla pro Berta ta pověstná poslední kapka, aly vysypávat celý košík kvůli pár shnilým jablkům, to mi přijde jako hloupost. V každém případě mu a nám všem přeji, aby se tato bouře ve sklenici vody brzy uklidnila a mohli jsme se věnovat opět i hodinkám. Jak nejde o život, jde o ho.no.
Waya03 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2020 A to sem si sakra zrovna říkal ze bych přes ty svátky udělal čistku a něco prodal Tak tady už nic, na aukru mi zrovinka dal negativní komentář debilní Polák, tak snad ještě bazoš. Tam je to ale na dlouhý lokte, takový existence co mi jezdily domu když jsem dělal výprodej v létě jsem fakt už dlouho neviděl.
Z. Paul Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2020 před 2 hodinami, Waya03 napsal: A to sem si sakra zrovna říkal ze bych přes ty svátky udělal čistku a něco prodal Tak tady už nic, na aukru mi zrovinka dal negativní komentář debilní Polák, tak snad ještě bazoš. Tam je to ale na dlouhý lokte, takový existence co mi jezdily domu když jsem dělal výprodej v létě jsem fakt už dlouho neviděl. Už můžeš
Waya03 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2020 Už můžeš To sem si oddechnul. To jak mi Polák vydražil od koruny hodinky popsané jako nefunkční s nutností zásahu hodináře, a pak mi po půl roce dal negativ, že prý jsem ho podvedl, to mě bude ještě dlouho strašit ze sna.
Prochy68 Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2020 A máme tu v tv vyřizování účtů Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk
petr_cha Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2020 Ty ses rychlej.. ja uz to taky vypnul..nevim, co me to napadlo, dat mu sanci...
Bert Odesláno 26. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2020 Miloš opět nezklamal. Všem, kteří tento státnický projev neviděli, si jej dovolím připodobnit zjevem našeho prezidenta. Ano, ten projev byl stejně hrozný, jako Miloš na fotce níže.
Prochy68 Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2020 Tohle je ale Macháně, jak vypadá Milous nechám na vaši fantaziiOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se