Irwinek Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 5 minutami, guzmic napsal: https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/zpravy/ridic-chodec-stret-srazil-neprezil-auto-stara-hlina-trebonsko.A201228_101852_budejovice-zpravy_khr Lidi jsou fakt divní... borec jde v černém po cestě na zlé straně a pičusové budou odsuzovat řidiče, že měl předvídat. Chudák šofér.... několikrát jsem potkal chodce ve tmavém na cestě a měl jsem sto chutí mu dát pár facek, rodič je nevidí ani hovno. A nejsou to jen ožralí mladí chlapi, často vidím ve 23 hod v noci, ženský co jdou z odpolední po cestě bez baterky, vesty atd...fakt na facku. Jo, to je katastrofa. Další jsou takový ti, co vozí na neosvětleném kole po dědovi 6 tašek a košíků na každé straně a jedou ráno na statek. Tma, mlha, vidět tak na 5 metrů a on začne křižovat cestu, protože je tam nějaká polňačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Borci, ono to asi spíše patří sem, než do jakékoli smysluplné diskuze. V rámci likvidace těch sraček (proto žumpa) které zde napáchali 23.12. naši Rolexek chtiví přihazovači konstatuji, že jsem ex post udělal poslední opatření. Či chcete-li vypořádání. Už se mezi nás nepodívají, tedy alespoň po nějaký čas: TIKZOT TONNY MILANO ELSON VANILLA TENGE ROUBASS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Dá se nějak v profilu poznat, že má uživatel ban? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eLzyx Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 8 minutami, guzmic napsal: https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/zpravy/ridic-chodec-stret-srazil-neprezil-auto-stara-hlina-trebonsko.A201228_101852_budejovice-zpravy_khr Lidi jsou fakt divní... borec jde v černém po cestě na zlé straně a pičusové budou odsuzovat řidiče, že měl předvídat. Chudák šofér.... několikrát jsem potkal chodce ve tmavém na cestě a měl jsem sto chutí mu dát pár facek, rodič je nevidí ani hovno. A nejsou to jen ožralí mladí chlapi, často vidím ve 23 hod v noci, ženský co jdou z odpolední po cestě bez baterky, vesty atd...fakt na facku. ale G-shocky to přežily Každopádně je to tragédie pro obě strany. Jak pro rodinu toho mrtvého, tak pro řidiče. Ten z toho bez trestu nevyvázne. To, že ten chodec neměl reflexní prvky, neznamená, že jako řidič neměl jet pomaluji, aby dokázal reagovat na nenadálou překážku. Tady se bude hodně hrát o podíl spoluviny z čehož pak vyplývá podíl odškodnění a rozsah trestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 22 minutami, Liqid napsal: Dá se nějak v profilu poznat, že má uživatel ban? Běžný uživatel to nevidí, moderátor a admin však ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Já jsem se k tomu nechtěl vracet, ale když už jsi to tady Berte znovu vytáhnul. Doufal jsem, že se tvá odpověď vztahuje i na to přídavné jméno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Marcusi, promiň, ale prase aby se v tom vyznalo Kde, co, konkrétně. Tedy pokud o tom chceš diskutovat veřejně, nikoli via SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Marcusi, promiň, ale prase aby se v tom vyznalo Kde, co, konkrétně. Tedy pokud o tom chceš diskutovat veřejně, nikoli via SZ.shewcza se ptal na doživotní ban. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Marcusi, promiň, ale prase aby se v tom vyznalo Kde, co, konkrétně. Tedy pokud o tom chceš diskutovat veřejně, nikoli via SZ.shewcza se ptal na doživotní ban. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Marcusi, nezkoušej mou paměť (chabá) a trpělivost (malá). Jak mám z Tvého výstřižku poznat na KOHO se ten doživotní ban má vztahovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Měl jsem za to, že všichni chápeme koho myslel tím extra šmelinářem. Já osobně jsem jsem to bral jako jasnou věc, že se jedná o snejka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 A dalo by se označit zabanované uživatele třeba v hodnosti, nebo ve skupině? Takhle je to nepřehledné, zvlášť když se třeba účastní nějaké limitky atd. (což je aktuálně případ Vanilly a Tengeho). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 To je dobrý nápad. Tohle musím ale zadat, zákon IT zas nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Marcusi, reakce bude poněkud obšírnější, takže až z PC. Teď jsem jen na mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Berte, neobáváš se, že těmito melodramatickými gesty, bany a pokutami toto fórum postupem času dospěje do stádia, že tady moc lidí nezůstane? Já tě teda chápu, že seš nasranej skrz ten jeden inzerát, ale vždyť sakra jde o hodinkové fórum pro zábavu. Máme tady všichni za tu dobu spoustu kamarádů včetně těch nahoře jmenovaných a respektuju, že tady diskutujeme za tvé peníze, ale za těch více než deset let, co jsem tady, jsem viděl víc a mnohem větších prohřešků, které se vyřešily domluvou. Taky mě sere, že jsou tady někteří jen proto, aby si mastili kapsu a je to všeobecně přehlíženo někdy mám snad pocit, že i podporováno. Avšak ani jedno z výše uvedených nových pravidel něco takového neupravuje. Naopak. Zajímaví kolegové dostanou (dostali?) doživotní bany a karavana jede dál. Mimochodem, jak moc soukromé jsou soukromé zprávy? Kdo všechno k nim má přístup a je něco takového upraveno pravidly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Pro jistotu vpisuji do Tvého textu: Berte, neobáváš se, že těmito melodramatickými gesty, bany a pokutami toto fórum postupem času dospěje do stádia, že tady moc lidí nezůstane? Ne. a pokutami Jaké pokuty máš na mysli? Nerozumím? Já tě teda chápu, že seš nasranej skrz ten jeden inzerát, ale vždyť sakra jde o hodinkové fórum pro zábavu. To vyprávěj těm, kteří si z toho dělají business. Máme tady všichni za tu dobu spoustu kamarádů včetně těch nahoře jmenovaných a respektuju, že tady diskutujeme za tvé peníze, ale za těch více než deset let, co jsem tady, jsem viděl víc a mnohem větších prohřešků, které se vyřešily domluvou. Tak snad si ty kamarády užiješ o to lépe v reálu, pokud už nebudou tady. Respektuješ, že za mé peníze. Velmi brzy to bude za peníze těch, co zde hodlají obchodovat, a za peníze Profi členů. Taky mě sere, že jsou tady někteří jen proto, aby si mastili kapsu a je to všeobecně přehlíženo někdy mám snad pocit, že i podporováno. Avšak ani jedno z výše uvedených nových pravidel něco takového neupravuje. Naopak. Mýlíš se. Navíc: masivní změny teprve přijdou a budou zavedeny bez nikam nevedoucí diskuze. Zajímaví kolegové dostanou (dostali?) doživotní bany a karavana jede dál. Ano, máš pravdu. Nevím ale, kdo je či byl pro Tebe zajímavý kolega. Mimochodem, jak moc soukromé jsou soukromé zprávy? Kdo všechno k nim má přístup a je něco takového upraveno pravidly? Mohou do nich vidět Adminové. Pravidly to upraveno není. Závěrem. Zamysli se nad intencí svého příspěvku. Každý svého štěstí strůjcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 3 minutami, Bert napsal: Závěrem. Zamysli se nad intencí svého příspěvku. Každý svého štěstí strůjcem. To znamená, že když s tebou nesouhlasím, tak budu mít ban? To je ten novej chronomag, co se nám chystá? Mám to brát jako výhružku, Berte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Ne, to určitě ne. Raději mi zkus odpovědět, proč mi podsouváš nějaké pokuty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Před hodinou, Marcus napsal: Měl jsem za to, že všichni chápeme koho myslel tím extra šmelinářem. Já osobně jsem jsem to bral jako jasnou věc, že se jedná o snejka. Ale tohle mne opravdu štve. Nenávidím floskule typu: všichni chápeme, je známo, ví se že, .... Já osobně jsem Snejka nikdy za prsty nechytil. Možná je to tím, že prodejní sekci měl na starosti Sibiř. Jak sis asi všiml, už není moderátorem. Za některými věcmi a vazbami z historie zkrátka dělám tlustou čáru. Padni komu padni. Až zjistím, že Snejk hraje levou, dostane čočku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 (upraveno) před 51 minutami, Bert napsal: ... Zajímaví kolegové dostanou (dostali?) doživotní bany a karavana jede dál. Ano, máš pravdu. Nevím ale, kdo je či byl pro Tebe zajímavý kolega. ... Já se omlouvám, že to vytrhávám z kontextu, také nevím, o co přesně v kauze šlo (vyjma RLX za 150), ale znamená to, Berte, že všichni Tebou jmenovaní dostali doživotní ban, nebo jak by se dalo pochopit z Tvého původního příspěvku, jen na nějakou konkrétní dobu? Upraveno 28. prosince 2020 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se