Liqid Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 jojo, ten je legendární Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 před 2 hodinami, Wanderer napsal: Nezamlouvej to a dej sem tu fotku. Hodinky si zrovna dala do vrtiče.... Tak se omlouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 před 1 hodinou, Liqid napsal: jojo, ten je legendární Mě to přišlo nějak povedomé jméno Ale vůbec mi to nedošlo ..... Ale, jsem rád že bys se mnou soucítil Martine :0D Jak ale vidíš, dopadlo to epesně, nemám si nač stěžovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 (upraveno) Tak na takový abys jí pořídil vozejk, něco jako měl tuhle můj avatar... Upraveno 11. února 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Jo, pěkně do kolečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Fuj, ubrecenej kokot v tvOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 Ntvl, Bures hlasi na tiskovce narodu, ze hejtmani mu odsouhlasili to co on chtel po opozici To je chuj ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 A každej se mu na to vybodne, protože je to protiústavní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 Ta tiskovka nemela chybu, to byla prehlidka... a na otazku, ktere pozadavky hejtmanu bude řešit, vubec neodpovedel.. jen potřeboval od hejtmanu ty zadosti.. a tim to pro nej zvadlo.. vubec nevim, proc se tomu rika dohoda, vzdyt to jen usneseni hejtmanu, to nikdo jinej nepodepsal.. baba si jen zalozil de desek pak ty jejich zadosti o nouzak, to jedine potreboval.. dobre mu poslouzili.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Jó, zvací dopis musí bejt. Tímto víkendem se mi definitivně udělalo na grcání z vlády i demoopozice a ztratili u mne i ten pidikredit, který kdy měli. Jediný, kdo se směje je Okamura a Komouši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Já si nemyslím, že by hejtmani ty žádosti dávali s kdovíjakou radostí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Hola, je mi padesát tři let Sem do toho vlákna píšu myslím poprvé a chtěl jsem vám říci ať se vyserete na politiku a premiéra , který je nejspíše , bývalý člen StB a zřejmě nás všechny okradl díky Čapímu hnízdu a i například díky Penam a jeho ostatním soukromým aktivitám Taky se mi nelíbí, že vládne jen díky rudochům co mají historicky na rukou krev a náckům, kteří jsou prodejní jak holka z Dubí. Co je jasné, že i v Čechách politici od revoluce vždy prokazatelně kradli a krást zřejmě budou . Co vláda tak dvě tři aféry se zloději . V čem máme primát, nejen v celé Evropě, tak to je starý a zlý člověk na hradě obklopený dvěma extra zloději . Co mně ale opravdu vadí?!!!!! To je centrální Evropa, která se nám díky Angele za posledních sedm let změnila a bohužel stále mění a není to k lepšímu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 před 38 minutami, long napsal: Hola, je mi padesát tři let Sem do toho vlákna píšu myslím poprvé a chtěl jsem vám říci ať se vyserete na politiku a premiéra , který je nejspíše , bývalý člen StB a zřejmě nás všechny okradl díky Čapímu hnízdu a i například díky Penam a jeho ostatním soukromým aktivitám Taky se mi nelíbí, že vládne jen díky rudochům co mají historicky na rukou krev a náckům, kteří jsou prodejní jak holka z Dubí. Co je jasné, že i v Čechách politici od revoluce vždy prokazatelně kradli a krást zřejmě budou . Co vláda tak dvě tři aféry se zloději . V čem máme primát, nejen v celé Evropě, tak to je starý a zlý člověk na hradě obklopený dvěma extra zloději . Co mně ale opravdu vadí?!!!!! To je centrální Evropa, která se nám díky Angele za posledních sedm let změnila a bohužel stále mění a není to k lepšímu! Kecáš o stránku zpět sis do mne rejpl ..... ( to jest k tvému postu, že sem píšeš poprvé - nejméně podruhé! ) jinak s tvým postem a názorem souhlasím, ale jsem bohužel malé figurky. Abychom s tím něco udělali .... Ale i přes tyto neduhy si myslím, že to tu zas tak špatné není .... Mohlo by být daleko hůř .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 ...uz aby se o hranice prestalo diskutovat a zacalo se strilet ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 To se ti to mluví, když máš tank. Ale co já s prakem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Jo, jo, budeme ještě s láskou vzpomínat na časy, kdy to, co nám na Babišovi vadilo nejvíc, bylo Čapí hnízdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Martare, takovy dobre vyvedeny prak z rozumne modelarske gumy doplneny strelivem z vetsich kulickovych lozisek! ;-). To je panecku vec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se