petr_cha Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Tak to vypadá, ze bezletovou zónu si Ukrajinci zařídí sami. Migy budou, ještě ty A10 Nekde psali, ze 2/3 ukrajinskeho uzemi je uz pod dostrelem ruskych protileteckych strel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Podle amerického vládního Úřadu pro energetické informace (EIA) tvořila ruská ropa přibližně tři procenta všech dodávek ropy, která v loňském roce dorazila do USA zdroj ČTK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 před 2 minutami, Frantik napsal: Pakt byl v podstatě zrusen napadením Sovetskeho svazu v 1941. Tak třeba to teď Němci taky poruší Vnímám Tvůj optimismus, však proto jsem napsal, že do roku 1941 byl dodržován. Jako právník (byť již pár let nepraktikující) říkám: pokud nějaké ujednání porušíš, neznamená to automaticky jeho zánik. Příklad Slíbil jsi manželce věrnost, vopíchal jsi jinou, ale manželství přece automaticky nezaniká ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 před 6 minutami, Bert napsal: Vnímám Tvůj optimismus, však proto jsem napsal, že do roku 1941 byl dodržován. Jako právník (byť již pár let nepraktikující) říkám: pokud nějaké ujednání porušíš, neznamená to automaticky jeho zánik. Příklad Slíbil jsi manželce věrnost, vopíchal jsi jinou, ale manželství přece automaticky nezaniká ... Voptimisto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Oficialne nebo neoficialne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 před 35 minutami, kuncák7 napsal: Kamaráde, trochu zklidni emoce,nejsem na tvé urážky zvedavej. Přečti si to podruhý a pak mudruj. Napsal jsem, že každá generace má své, pak si zkus přečíst mě další příspěvky. A pak piš o slunickach a podobně hovadiny. Dik OK,jsem naštvaný ale relativizuješ postoje a to je ....špatné aspoň pro mě. Kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Hele Kuncak je fakt takovy nase slunicko.. my ho mame radi.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 před 1 minutou, Nick06 napsal: OK,jsem naštvaný ale relativizuješ postoje a to je ....špatné aspoň pro mě. Kamaráde Úplně stejně, jak kolega přede mnou, na kterého jsem reagoval. Byla to odpo na to. Mě vadí škatulka slunickar a rusaky nenávidím, mám k nim respekt, ale nenávidím je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Oficialne nebo neoficialne? :-)Ja to cetl vcera snad na idnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 před 3 minutami, petr_cha napsal: Hele Kuncak je fakt takovy nase slunicko.. my ho mame radi.. Ne..r . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 před 32 minutami, kuncák7 napsal: Jo bylo, jenže nejsem si jistej, kolik státu by muselo souhlasit pro vyslání tehle jednotek. Navíc, v Jugosce se zvlášť ze začátku moc jejich nasazení neosvedcilo- lehká výstroj, špatne rozkazy, slabé veleni ( byl jsem v té době náhradník do mise připravující se v Litoměřicích ). Tak v RB OSN to hlasování dopadlo vcelku jednoznačně, v tom by problém být neměl. NATO by je vojensky nejspíše srovnalo, aspoň dle dění na Ukrajině. Ale k vojenskemu zásahu by asi mandát neměli, pokud by nedošlo k přímému napadení. To že v Jugoslávii to byla, bohužel, spíš pozorovací mise, je sice fakt, ale aspoň se tím mohli poučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 před 27 minutami, financ napsal: Tak to vypadá, ze bezletovou zónu si Ukrajinci zařídí sami. Migy budou, ještě ty A10 A navíc, asi to bude v řádu týdnů, než je přeletí do Rammsteinu, než tam z nich demntující NATO komponenty .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Tan napis uz jsem nekde videl.. aktualne hejtmanka :-)Akorat ta zkracena viditelna verze vypada jen jako.. fuck you.. a to jeste ve vyzyvave casti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Prosím všechny členy bez avataru a nickem začínajícím na "Z", aby zvážili - aspoň dočasně - nahrání nějakýho obrázku... Na ty zetka v avatarech se fakt nedá koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 V posledních dnech jsem měl čas na Michael Romancov: Rusko v mezinárodních vztazích, aneb proč Rusku nerozumíme? https://www.youtube.com/watch?v=dBSzZSkVzyk A dnes konkrétně na: Alexej Kelin: Putin se nezměnil, on jen přestal předstírat https://www.youtube.com/watch?v=nO8PCycyP0s Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 před 4 minutami, runner napsal: Tak v RB OSN to hlasování dopadlo vcelku jednoznačně, v tom by problém být neměl. NATO by je vojensky nejspíše srovnalo, aspoň dle dění na Ukrajině. Ale k vojenskemu zásahu by asi mandát neměli, pokud by nedošlo k přímému napadení. To že v Jugoslávii to byla, bohužel, spíš pozorovací mise, je sice fakt, ale aspoň se tím mohli poučit. Tak dle mého v tom je teď hlavně politická neochota a i přes hlasování i nejednotnost v rozhodnutí. I v NATO jsou bohužel slunickari a ač se z mise snad poučí, nevěřím v silnější mandát ( od doby Jugoslávie se mandát mezinárodních sil moc nezlepšil). Na rovinu, přál bych si vstup NATO do války, ale jako asi zpátečník, v to vůbec zatím nevěřím. Asi by to chtělo nějakej "průser", aby se začlo něco dít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 před 11 minutami, kuncák7 napsal: Úplně stejně, jak kolega přede mnou, na kterého jsem reagoval. Byla to odpo na to. Mě vadí škatulka slunickar a rusaky nenávidím, mám k nim respekt, ale nenávidím je. Respekt??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 před 3 minutami, kuncák7 napsal: Tak dle mého v tom je teď hlavně politická neochota a i přes hlasování i nejednotnost v rozhodnutí. I v NATO jsou bohužel slunickari a ač se z mise snad poučí, nevěřím v silnější mandát ( od doby Jugoslávie se mandát mezinárodních sil moc nezlepšil). Na rovinu, přál bych si vstup NATO do války, ale jako asi zpátečník, v to vůbec zatím nevěřím. Asi by to chtělo nějakej "průser", aby se začlo něco dít https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/1025594-nizozemsti-vojaci-maji-odpovednost-za-smrt-stovek-lidi-ve-srebrenici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 (upraveno) před 9 minutami, kuncák7 napsal: Na rovinu, přál bych si vstup NATO do války A nemyslíš si, že by jsi tímto krokem zatáhl do války i svoji, moji, jeho.... rodinu? Ono ta Ukrajina je fakt kousek. Upraveno 8. března 2022 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Právě teď, Nick06 napsal: Respekt??? Z vojenského hlediska. Mám obavu a respekt z jejich vojenské síly. Mužem se jim smát za jejich techniku, amatérštinu na začátku. Ale bezohlednost s jakou jdou za svým cílem ve mě bohužel budí obavu a respekt s obezřetnosti. Jestli v tobě ne, tak to je přesně to, o čem mluvím a píšu. Hodně lidí se nepoučilo z jejich mentality a shořeli na tom. Bohužel, každej protivník, ač je to sebevětší svině, zaslouží respekt. Jinak budeš překvapenej. Zní to jako klišé, ale je to tak Nebudu je obhajovat a ani sebe. Předpokládám, že tohle chápeš. Pokud ne, patris dle mého mezi křiklouny, co víc neudělají, ale jejich křik je všude slyšet. Tím debatu ukončím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se