Conrad Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 Tohle je zajímavé srovnání https://www.czdefence.cz/clanek/gripen-e-je-svymi-schopnostmi-v-mnoha-ohledech-s-f-35a-srovnatelny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 Jsem zvedavej, jak se bude valka dal odvijet po patku... https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/v-kremlu-v-patek-ohlasi-anexi-dalsich-ukrajinskych-uzemi/2263712 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 Nemyslím, že za současnou krizi v cenách energii může válka s Ukrajinou ,tad do toho jistě jen přisypala, vždyť Bohemia energy krachla na podzim 21 a a válka začala pokud se nepletu unor 22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 Sešlo se více příčin, přičemž válka na UA zafungovala jako katalyzátor chemických reakcí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 Jinymi slovy ukazala realitu ve vsi nahote. Globalni oteplovani zpusobene udajne clovekem, Parizska dohoda, Green deal, Greta... odstrihnuti od fosilnich zdroju. Vysledky vidime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 (upraveno) před 56 minutami, seikó napsal: Jsem zvedavej, jak se bude valka dal odvijet po patku... https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/v-kremlu-v-patek-ohlasi-anexi-dalsich-ukrajinskych-uzemi/2263712 Nevím na co seš zvědavej, když anexi CELÉ Ukrajiny (včetně popření celé její dosavadní existence) ohlásil Putler ve svém oficiálním projevu ještě před začátkem invaze - tohle je jenom opakování pro sklerotiky, Merkelovské naivky, věčné sebemrskače a zastydlé rusofilní levičáky (jak by řekl kolega @long), kteří by snad ve světle nakládaček z posledních dní mohli získat vlhký pocit že se kremelský Glum polepší a odprosí, statisíce mrtvol a mrzáků po prolití kolalokou šťastně vyjdou do lampionového průvodu k oslavě VŘSR a všecko bude zase fajn... Upraveno 29. září 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 20 minutes ago, Radek124 said: Nevím na co seš zvědavej, když anexi CELÉ Ukrajiny (včetně popření celé její dosavadní existence) ohlásil Putler ve svém oficiálním projevu ještě před začátkem invaze - tohle je jenom opakování pro sklerotiky, Merkelovské naivky, věčné sebemrskače a zastydlé rusofilní levičáky (jak by řekl kolega @long), kteří by snad ve světle nakládaček z posledních dní mohli získat vlhký pocit že se kremelský Glum polepší a odprosí, statisíce mrtvol a mrzáků po prolití kolalokou šťastně vyjdou do lampionového průvodu k oslavě VŘSR a všecko bude zase fajn... Spis jsem mel na mysli, jake prostredky a arzenal bude Rusko pouzivat, kdyz ted budou branit "sve" uzemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 A picusove tleskají překladu...manipulace jaxvina...uraaaaaaaa https://twitter.com/Posledniskaut/status/1575460779037442050?t=zCMmyaM3tULq2-UcsP5Cjg&s=19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 A když bys jim tohle ukázal, tak budou tvrdit, že je to manipulace a překlad v titulcích je podvrh ... prostě dezoláti .. agresivní dezoláti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 Jj, ten lynč byl ukazkovej. Nebejt tam ten securitak, tak ji naloží. Je to tupé zmanipulované stádo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 před 3 hodinami, Radek124 napsal: Nevím na co seš zvědavej, když anexi CELÉ Ukrajiny (včetně popření celé její dosavadní existence) ohlásil Putler ve svém oficiálním projevu ještě před začátkem invaze - tohle je jenom opakování pro sklerotiky, Merkelovské naivky, věčné sebemrskače a zastydlé rusofilní levičáky (jak by řekl kolega @long), kteří by snad ve světle nakládaček z posledních dní mohli získat vlhký pocit že se kremelský Glum polepší a odprosí, statisíce mrtvol a mrzáků po prolití kolalokou šťastně vyjdou do lampionového průvodu k oslavě VŘSR a všecko bude zase fajn... Kamaráde nepolepší, zaslouží si dlouhý kriminál. Je to nemocný člověk podporovaný mnoha Rusy a jak je vidět na Venclplatzu i mnoha Čechy a hlavně fanoušky KSČM ( ty jebky bych šupem poslat všechny do RuSSka a jejich děti a vnuky na frontu bojovat za fašistickou matičku Rus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 Proč já na ten fb lezu diskutovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 před 4 hodinami, Radek124 napsal: ....... po prolití kolalokou šťastně vyjdou do lampionového průvodu.... Jsem četl kloakou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 před 3 hodinami, Gustaf napsal: A picusove tleskají překladu...manipulace jaxvina...uraaaaaaaa https://twitter.com/Posledniskaut/status/1575460779037442050?t=zCMmyaM3tULq2-UcsP5Cjg&s=19 kurwa neblbnime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 @longMáš samozřejmě pravdu Mirku - proto ta sarkastická poznámka o "kolaloce", která v reálu taky nikomu zničený život nevrátí. Průšvih je že "boží mlejny" historicky melou příliš pomalu na to, aby si i retardovaní "vyznavači pořádku a pevné ruky" dokázali u mocichtivých zamindrákovaných psychopatů (kteří od mala toužili vstoupit do zločineckých struktur typu KGB, "aby se všichni báli") včas uvědomit že i jim ve finále půjde o existenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 Vedlejší produkt senátních voleb... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 Já nevím, hodně jsem o těch demonstracích přemýšlel. A nakonec jsem došel k závěru, že je vlastně fajn že se pořádají. Pro celou společnost je to příležitost je ustát a vstřebat. Dokázat, že hloupý extremistický postoj nemá obecně šanci. A vzhledem k tomu, že se v průběhu jednoho měsíce v podstatě herci ani diváci moc nezměnili a neposunuli k větším číslům diváků, tak se s tím společnost zatím vypořádává dobře. Pouze určitá hysterie médií dává zbytečně velký prostor . ovšem tak to si může o tom dovolit mudrovat člověk, který nemá na chod státu vliv. Pro politika je to jasné vysvědčení, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2022 Poškození Nord Streamu v současné situaci v podstatě vítám, jak kvůli Ukrajině, tak kvůli Green Dealu. V obou připadech to posouvá věci směrem, který mi (laicky) připadá fajn. Přesto se nemůžu ubránit pocitu manipulace, když se v médiích začínají objevovat nepřímé důkazy, že je to dílo Rusů. Může mi někdo vysvětlit, proč by něco takového rusáci dělali? Já jen že nemám rád, když se mi věšej bulíky na nos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2022 před 5 hodinami, Roman I. napsal: Já nevím, hodně jsem o těch demonstracích přemýšlel. A nakonec jsem došel k závěru, že je vlastně fajn že se pořádají. Pro celou společnost je to příležitost je ustát a vstřebat. Dokázat, že hloupý extremistický postoj nemá obecně šanci. A vzhledem k tomu, že se v průběhu jednoho měsíce v podstatě herci ani diváci moc nezměnili a neposunuli k větším číslům diváků, tak se s tím společnost zatím vypořádává dobře. Pouze určitá hysterie médií dává zbytečně velký prostor . ovšem tak to si může o tom dovolit mudrovat člověk, který nemá na chod státu vliv. Pro politika je to jasné vysvědčení, No, aby se tu za chvíli neobjevila občanská válka. Dezolati už se opravdu začínající chovat jako neovladatelné rozzuřené stádo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se