Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 5 minutami, McStinger napsal:

No jasné, aké typické. Najprv si niečo zoberiem, používam to, no a keď už je to ochytané a v zlom stave, tak to chcem vrátiť. :guitar:

Vím že slonika takhle neprodame, já se jen zasnil, no 🤣.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 minutami, McStinger napsal:

No jasné, aké typické. Najprv si niečo zoberiem, používam to, no a keď už je to ochytané a v zlom stave, tak to chcem vrátiť. :guitar:

Naopak! My, jako správní bratři, vám chceme nezištně pomoct. Máte problémy, nedůvěra vládě… Prostě, kamarádi buďme, ale dluhy si plaťme. U nás už je všechno v cajku, tak přece nebudeme hamouni. Teď krizového manažera potřebujete vy. Bylo by od nás sobecké nechávat ho tady ladem. Prostě ber, neupejpej se, neděkuj, je to samozřejmost. Zítra ho můžem hodit na poštu. Pošťáka samo platíme. 🤝

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, nickolas napsal:

Naopak! My, jako správní bratři, vám chceme nezištně pomoct. Máte problémy, nedůvěra vládě… Prostě, kamarádi buďme, ale dluhy si plaťme. U nás už je všechno v cajku, tak přece nebudeme hamouni. Teď krizového manažera potřebujete vy. Bylo by od nás sobecké nechávat ho tady ladem. Prostě ber, neupejpej se, neděkuj, je to samozřejmost. Zítra ho můžem hodit na poštu. Pošťáka samo platíme. 🤝

Čo má človek na takú lukratívnu ponuku napísať? Asi, že strčte si ho do zadku :D

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, nickolas napsal:

Hajzli!

Nerozčiluj se Nickolasi. Mně když ten vychodňárskej sršeň vytočí do běla, a mám chuť začít psát něco o blescích nad Tatrami, tak si vzpomenu na Vicu Keres, a hned jsem tak nějak k čobolům přátelštější 🙂

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, nickolas napsal:

Ano jsem pro a zařídím odvoz z ČR na místo určení ( Slovensko) zdarma.

Navíc na Slovensku to dost rozjel ministr financí a tedy  by bylo logické, kdybychom jim tam s Andrejem poslali Alenku Schilerovou ( taková hodná holka to je a fotky má krásné) a samozřejmě loajálního superministra Havlíčka (jeeeeeeee ten toho zvládne)

Klucí my Vám na tom Slovensku chceme pomoct !!!

Odkaz ke komentáři

před 50 minutami, long napsal:

Klucí my Vám na tom Slovensku chceme pomoct !!!

Aby sme neostali nič dlžní, stále máme čo exportovať . Aktuálne po včerajšku tu máme "čerstvé vzorky" na odskúšanie ak by bol záujem. Samé zvučné mená , ako píšeš musíme si pomáhať 🤣

Upraveno uživatelem rado74
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...