Jump to content

Recommended Posts

před 14 minutami, geometr napsal:

No dobře, budiž, že je všeobecně nevzdělanej, dobrý, ale jako chtít dělat českýho prezidenta a neznat Švejka...

Já bych mu nekřivdil, Švejka určitě bude znát, dají se tam vypozorovat ve vztahu k němu určitý paralely, on jenom neví, co napsal Hašek, zase buďme rádi, že se toho nechyt a nezačal tam rozvíjet teorie, jak Hašek psal Hamáčkovi postupy při Covidu a že to byl důvod, proč to bylo tak na hovno a vůbec, že za ten průser mohla celá ČSSD, to bych pak chtěl teprve vidět výraz tý holčiny.

Tvl, jako vazne? Zrovna u prezidentskeho kandidata by mel byt vseobecny rozhlet naprosty zaklad... Reknete mi nekdo ze to je fake, prosim... O tom, ze je to hajzl jsem nepochyboval nikdy, ale doufal jsem, ze jen strasne vychcany a ze to hraje, ne ze je uplny retard... Moje mineni o obyvatelstvu teto zeme opet kleslo...

Před hodinou, JR_2010 napsal:

Vy ste všichni kritici, chtěl bych vás tam vidět...k čemu je bussinesmanovi umět vyjmenovat planety, nebo vědět, kolik má kráva žaludků, důležitý je znát, za kolik toho ta svině sežere a vědět, že mlíko stojí 10 korun, to vypálil na první dobrou, eště, že to ty děcka pitomý nestočili k energiím, možná bysme valili voči, kolik platí za plyn.

Nehezky mluvíš o Alence.

Podle mého je to naprosto záměrný tah. Nezapomínejte, že tu máme přímou volbu, která probíhá, jako všechny ostatní, na principech demokracie, tedy lůzovlády. A koho si myslíte, že je na té klaté gaussovce víc? Intošů, kteří všechny ty odpovědi vysypou z rukávu, ani nemrknou, a tím pádem můžou pobaveně kroutit hlavou, jaká je ten Bureš lama, nebo těch MČČéček, které jsou na tom lautr stejně a takovýhle klip u nich vyvolá spíš pocity soucitu a sounáležitosti, jak mu teď všichni ubližujou a dělají si z něj prdel, že je blbý, spolu se škodolibou chutí ho tam na ten hrad poslat, aby to tím ukázali právě všem těm "chytrákům" (rozuměj lidem s IQ nad 80), kteří si z nich celý život dělají prdel, že jsou blbí? I hlasy debilů se počítají, panstvo.

Edited by hufnor
překlep

před 49 minutami, Kapo napsal:

Danuše by ty otázky asi zodpověděla správně. Ale z jejího celkové projevu cítím, že to co říká není z její hlavy.

A k těm debilům - vím že Babiše bude volit i několik středoškolských učitelů. 

Pro jistotu by se ale podívala do taháku

před 40 minutami, geometr napsal:

Smutný.

Právě teď, Hasňa napsal:

Není to fake?

Tuto otázku jsem si, nevěřícně koukaje na ono video, kladl dnes ráno. Asi tak deset minut. Pak již bylo jasno: není. AB je opravdu takovej buran.