honza71 Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 (upraveno) V patek ale byva u voleb vic lidi nez v sobotu. Lidi chtej mit celej vikend "bez povinnosti" Jsem rad, ze synovec neposlechl. Upraveno 13. ledna 2023 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Před hodinou, Roman I. napsal: Tak si to špacíruju od voleb a koukám okolo volebních místností mraky mladých lidí. Oni i ty mladý lidi to mají kolikrát v hlavě popletený. Na věk bych nespoléhal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Ale jdou. A to je dulezity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Odvoleno,ale nikdo ze “Svaté trojice”. Účast velmi hojná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 5 minutami, Gustaf napsal: Oni i ty mladý lidi to mají kolikrát v hlavě popletený. Na věk bych nespoléhal. To mi povídej,dnes jsem to viděl i v práci.Mladý lidi a jdou volit Bábu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 8 minutami, vraby napsal: To mi povídej,dnes jsem to viděl i v práci.Mladý lidi a jdou volit Bábu Ale ty jsi z Chomutova, ci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 3 minutami, honza71 napsal: Ale ty jsi z Chomutova, ci ? A to je něco špatného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 @honza71 Chomutovskou náladu a preference najdeš ve třetině republiky, to není nějaká anomálie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Moje máma (76) nechtěla vůbec volit, trvalo mi ani ne dvě minuty ji přesvědčit, aby volila PP... před chvílí mi psala, že už za ní byli a volila č. 4... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 A cenu Pitomia v těchto volbách získává.... Karel Janeček... díky Karle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 49 minutami, honza71 napsal: Ale ty jsi z Chomutova, ci ? Hele, vopatrně jo! Vopatrně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 49 minutami, vraby napsal: A to je něco špatného? Tak, ještě furt tu je Brno. Buď klidný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 (upraveno) Haló, haló, pozor hlášení ! Vočům A.B. či J.B. : pokud chcete zdvojnásobit platnost svého hlasu, vhoďte do obálky oba lístky ! Druhá možnost je použít tajný kód pro volební komisi, stačí odstřihnout pravý roh vašeho OP, komise bude vědět, že váš hlas se počítá 2x. Konec hlášení ! Upraveno 13. ledna 2023 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 (upraveno) jen doufám, že si to tady sekty nemonitorujou a pak nás nezařadí na seznam Upraveno 13. ledna 2023 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 18 minutami, montemar napsal: jen doufám, že si to tady sekty nemonitorujou a pak nás nezařadí na seznam tady uz je kazdej na tolika seznamech, ze to radeji nikdo vedet ani nechce :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 (upraveno) jojo .. a jinak, protože se mi fakt volit teď nechce, zeptal jsem se synka koho by dal on (ještě nemůže), a hodim to za něj. PP Upraveno 13. ledna 2023 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 (upraveno) před 1 hodinou, vraby napsal: A to je něco špatného? Neni. Jen to pomaha pochopit, proc mlady lidi u tebe v praci jdou volit makaka Upraveno 13. ledna 2023 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 2 minutami, honza71 napsal: Neni. Jen to pomaha pochopit, proc mlady lidi u tebe v praci jdou volit makaka Nevím na co pořád narážíš,můžeš trochu konkretněji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 20 minutami, montemar napsal: jojo .. a jinak, protože se mi fakt volit teď nechce, zeptal jsem se synka koho by dal on (ještě nemůže), a hodim to za něj. PP Dobrej pristup. Delame to do znacne miry i pro nase deti Mne volal par dni zpet muj tata (79let) s tim, ze jemu uz to muze byt sumak, kdo bude prezident, tak ze chce vedet kvuli nam a nasim detem, komu to hodim, aby tam hodil to same. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 (upraveno) před 8 minutami, vraby napsal: Nevím na co pořád narážíš,můžeš trochu konkretněji? Na nic, jen reaguji na skutecnost, ze volebni preference jsou spojeny s mistem, tak to proste je. Jsem puvodem z Chomutova, mam tam rodice a sestru, takze socialni skladbu obyvatel znam a nalady lidi vnimam. Obecne ten region dosud trpi tim, jak s nim komunisti nalozili po valce. Upraveno 13. ledna 2023 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se