Jump to content

Recommended Posts

před 45 minutami, Conrad napsal:

Také jsem to neviděl raději jsem si pustil Endeavour ,co Pavel řekl?

No to ja prave nevim, vetsinou mluvi jaste a vecne bez urazek, mozna by mohl @vraby rict podrobnosti.

před 20 minutami, Pandera napsal:

Neřekl bych, že byl hulvát. Byl jen trochu na pana poslance ostřejší než obvykle. Třeba tím, jak ho tituloval kandidát KSČM...

Souhlas, a tím kandidátem za KSČM jen kontruje jeho permanentně omílané "provládní kandidát"

Dneska jsem narazil na pohádku 😉:

Edited by Lynx12

No je v tom druhém kole vostřejší a docela do Báby šlape. Už to není ten kliďas, jak jsme byli zvyklí. Všichni říkali že bude muset přitvrdit, tak to dělá. Úplně mi to ale nekonvenuje. Jsou tam momenty, kdy si říkám, že to není úplně dobře. Ale na druhou stranu, co bych chtěl, já bych toho blábolu poslal doprdele už dávno. S ním se fakt diskutovat nedá. No už ať to je za námi, protože to není hezké koukání.

před 10 minutami, Lynx12 napsal:

No tvl, ta kampaň fakt nemá dno...

No, to je trochu pod jeho úroveň

před 5 minutami, Lynx12 napsal:

Nejsem si jistý, jak chápat Tvůj koment, ovšem možná si jen sedím na vedení....

Nemyslím si, že nějaký idiot tohle nemohl poslat, jako PR tah by to bylo více než neštastné, doteď byl nad věcí ,podobný argument o vyhrůžce smrtí použil Babiš a bylo to až směšné.

Edited by Conrad

Právě teď, Conrad napsal:

Nemyslím si, že nějaký idiot tohle neposlal, ale doteď byl nad věcí ,podobný argument o vyhrůžce smrtí použil Babiš a bylo to až směšné.

JAk to můžeš srovnávat? Tohle není výhrůžka smrtí, to je absolutní nechutné dezinfo, je i falešný web generalpavel2023.com a chodí s tímto oznámením i maily z adresy hromadkova@generalpavel2023.com. Doména byla zaregistrována 21.1.2023

před 17 minutami, Bert napsal:

@Conrad Nechápu Tě. Je zde fake zpráva o jeho úmrtí. Jeho tým ji vyvrací. Teď si čtu Tvůj post.Ale jemu smrtí nikdo nevyhrožuje. Fejkař o něm píše , že je mrtev. A to je KURVA rozdíl.

Večer je závěrečná debata na Nově, stačilo by se jen pousmát jak to umí, a říci jak vidíte jsem živ zdráv a v dobré formě  a a tento mail by se odkopal včetně jeho autora ve vší ubohosti. Co jsem napsal není nic proti němu.

Když novináři volali manželce Sean O Conneryho  že je její manžel mrtev odpověděla. Na to že je mrtev právě  pozoruhodně hraje golf.

Edited by Conrad

Taky vidím drobný rozdíl mezi:

-" mojí ženě někdo ve čtvrtek poslal náboj (resp ochranka jej ten den  našla v poště) a já jsem to neprodleně - po pátečním turné s voliči - v sobotu ráno oznámil PČR" 

- a "je nám líto příznivci PP, ale už nechoďte k volbám, PP bohužel zemřel"

Edited by Kamil.K

před 13 minutami, Bert napsal:

Nesouhlasím.

Způsob reakce jistě stanovil jeho PR team. Každý máme právo na odlišný  názor, podstatné je, že ho oba budeme volit.:cheers:

V těch volbách už 

E7A18EC0-CAEF-48FA-99AF-D26379E61796.jpeg.c4b34cd52ce17d4cb8dd9c16f03e5a88.jpeg

ale že tu zprávu dosledovali někam do Ruska, mě úplně neuklidňuje.
V zásadě ctím svobodu slova, na druhou stranu díky těm moderním technologiím je možné už si vytvořit svět, kdy nebudeš moci věřit vůbec ničemu. bude moci být zfalšováno a zneužito vše, že nakonec fakt nebudeš vědět co je pravda a co je lež. Obě budou působit naprosto identické věrohodně.  Takový dosah fake news nikdy v historii neměly Jako v posledním desetiletí. Abysme se z toho pak nakonec neposrali. 

Edited by Roman I.

před 2 hodinami, Conrad napsal:

Také jsem to neviděl raději jsem si pustil Endeavour ,co Pavel řekl?

Za me treba hur/netakticky odpovedel na otazky ohledne zakazu aut se spalovacim motorem a ceny elektřiny. Bába jasne rekl, co chce naprosta vetsina slyset (otazku, ze to prezident nemuze moc zajistit pomijim).