Prochy68 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Jak si nemohl vzpomenout jak se jmenuje Juchelka krestnim jmenem Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 před 3 minutami, Bert napsal: Jsme v žumpě, takže prosit můžeš jak chceš. Znovu: to, co jsi postoval, svědčí o tom, že jsi buďto debil, nebo mentálně zaostalej. Ten tvuj "vtip" byl o tri urovne niz a nebyl vtipnej. Zas neprehanej. To s knizkou je v pohode. To, ze nekdo muze neco spatne pochopit, tak to je jeho problem a fakt ne @brownwld Trochu bych ubral ega. Rekni zene at Te usmerni. Jak Monika Babise Bylo mi ji lito a ted je mi i mirne sympaticka. Neni dost Chanel kabelek aby tohle vedle zaplatilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 OMG, AB to vydržel jen chvíli. Pak už jel na své vlně. 3,14čus jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
108 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 tak Bures neklamal :D, dobre ho rozobrali pri otazkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Bóže, to jsem rád. Já dneska o fous nestihnul odvolit (vyšší moc) a kdyby vyhrál makak, vyčítal bych si to celých pět let! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Vojto, jsme v žumpě. Nezlob se na mne, ale tady je povoleno vše. A proč přirovnáváš moji ženu k Monice? No to ses asi posral. Proč ji urážíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Wow, Čaputová ve šťábu Pavla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 No, tak prezidenta máme konečně fajnyho. Tak dochlaščite ty svoje utrejchy, vychrňte se z opice a od zitřka byzme se mohli začit podle teho chovat aji tady na fóru, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Na prezidenta republiky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 před 16 minutami, Bert napsal: Jsme v žumpě, takže prosit můžeš jak chceš. Znovu: to, co jsi postoval, svědčí o tom, že jsi buďto debil, nebo mentálně zaostalej. No, myslim, ze tvoje reakce spis neco vypovida o tobe. Ale prdet na to, nemam uplne zapotrebi se v patek vecer hadat. Mne to holt prislo usmevny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Tak a je to. Není ani debil ani mentálně zaostalej,ale jen trochu opozdenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 před 2 hodinami, maama napsal: Tak prej jsi to trefil To je neuvěřitelné, ta minimální odchylka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 před 13 minutami, Frantik napsal: To ale nelze porovnávat. Navíc volby jsou za 2,5 roku a to se muže stát cokoli. Ja bych se nebál. Teď jsme se zřejmě taky nebáli a klaplo to Nez odpovim, tak jsem slysel andreje ze zaznamu a nechci bejt vlastne jeho mluvci, kua ale jo - citim to pozitivne, ale vysledek me vubec neprekvapil - ab neni konsenzualni a nemohl nabrat na celkovy vitezstvi ve vetsinovy volbe. bohuzel v pomerny, kde mu bude konkurovat 5 subjektu v nejaky forme spoluprace, to bude vostry. Vitezstvi by vyzadovalo jasnou deklaraci povolebni spoluprace ve formatu soucasny vladni koalice, a v takovym pripade zase ty subjekty splyvaji - hlas pro jednoho z peti znamena automaticky hlas pro vsech pet. A to nesmime zapomenout na to, ze urcita cast vejlupku bude radeji chtit byt u lizu diky spolupraci ve vladni koalici naprimo - treba ano ods. zkratka tento dnesni vysledek umoznilo to, ze mu konkuroval jeden subjekt, za kterym jsme se spojili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 před 3 minutami, Pandera napsal: To je neuvěřitelné, ta minimální odchylka. No prave, kdyz tu silu ai zneuzijes, tak si dopredu vypoctes, ktera verze picovin ti v kampani prinese lepsi vysledky. Cambidge analytica https://cs.wikipedia.org/wiki/Cambridge_Analytica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Spis tam jednou ani nebudeme chodit, rozhodne dopredu AI... :-o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Zajímalo by mne, čím Babiše naspídovali, protože pod vlivem se mi nezdál... že ho musela usazovat manželka "Stačí už" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Babiš na hrad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 @Bert To je ten správný hrad pro něj Taková zdánlivě bezvýznamná drobnost, Petr Pavel jde po chodbě a vidí na zemi asi bundu, nebo co to bylo, tak neřeší, zvedne ji a položí na židli... Babiš by jí překročil... PPP - Prezident Petr Pavel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 To je ten znamy romanticky vodni hrad Červená Lhota, co byl v rade pohádek a filmu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se