DavidLC Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Takové místo plné klidu a Míru , Bureš s Monike by tam mohli žít šťastně až do smrti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Monike by mu mohla nosit rohlíke s pilníke s Pename.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 (upraveno) Tohle fakt není Červená Lhota to bys Berta urazil Upraveno 28. ledna 2023 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Je to běžné, že prezidenti blahopřejí... jen mne to pobavilo v kontextu "Mluvil jsem s tím Makrónem..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Tentokrát bez srandičiek gratulujem. Po tých rokoch nešťastia na hrade si zaslúžite kultivovaného prezidenta a nie tlčhubu Babiša. Je aj fajn, že rozdiel bol dosť vysoký. Lebo AB oslovoval dosť veľkú skupinu a svojím spôsobom na to nešiel najhoršie. Držím palce, nech Pavel nesklame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 před 2 minutami, McStinger napsal: Tentokrát bez srandičiek gratulujem. Po tých rokoch nešťastia na hrade si zaslúžite kultivovaného prezidenta a nie tlčhubu Babiša. Je aj fajn, že rozdiel bol dosť vysoký. Lebo AB oslovoval dosť veľkú skupinu a svojím spôsobom na to nešiel najhoršie. Držím palce, nech Pavel nesklame. V žumpě máš zrovna ty příspěvek do "co mě rozbrečelo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 před 2 minutami, DavidLC napsal: V žumpě máš zrovna ty příspěvek do "co mě rozbrečelo" Všetky moje príspevky sú do "co mě rozbrečelo", nech už je to v ľubovoľnom kontexte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Gratuluji České republice. Konečně jsme se dočkali. Mám rádost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 před 8 minutami, McStinger napsal: Všetky moje príspevky sú do "co mě rozbrečelo", nech už je to v ľubovoľnom kontexte Tak spíš dojalo, jinak vždy smích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Babiš právě honí po Průhonicích Prachala a huláká, já ti dám Jezulátko ty kokot drevený!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 před 6 minutami, nickolas napsal: Babiš právě honí po Průhonicích Prachala a huláká, já ti dám Jezulátko ty kokot drevený!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Čím blíže je AB k voličům, tím větší průser vyrobí! Hurá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Musím říci, že jsem nečekal tak velký rozdíl. S tím rozdělením národa na dvě nesmiřitelné skoro poloviny to nebude až tak horké, jak se nám někteří experti a některá média snažili vnutit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Tak u nás opravdu vyborný. Přes 82 procent! https://www.novinky.cz/p/vysledky-voleb/2023/prezidentske-volby/kolo/2/obec/539139-cernosice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 No prave, kdyz tu silu ai zneuzijes, tak si dopredu vypoctes, ktera verze picovin ti v kampani prinese lepsi vysledky. Cambidge analytica https://cs.wikipedia.org/wiki/Cambridge_Analytica Ja bych to byval napsal presneji, ale nechtel jsem vypadat moc umele proto jen 58:42Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 před 11 minutami, Bert napsal: Tak u nás opravdu vyborný. Přes 82 procent! https://www.novinky.cz/p/vysledky-voleb/2023/prezidentske-volby/kolo/2/obec/539139-cernosice U nás měl Bureš sice o 5% víc než v 1. kole, nicméně 70% pro PP je OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 před 2 hodinami, Sněhulák napsal: Na prezidenta republiky! A si sa odkopal! Prezidentom je stále Zeman. ( pravda, neuviedol ktorej republiky) A teraz vážne, gratulácie k výsledku a dúfam dobrému zvolenému prezidentovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Trochu z jiného soudku (do Co jste četli se to nehodí, patří to sem), ještě nikdy se mi nestalo, aby mi z četby/poslechu nějaké knížky bylo fyzicky špatně, dokud jsem si do uší nestrčil Jaroslava Kmentu. Včera jsem "dočetl" Kmotra Mrázka 2 a začínám se bát, že až dojdu k Rudému Zemanovi, Boss Babiš a Babišovo Palermo, budu to muset poslouchat jen doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se