Jump to content

Recommended Posts

Jako že jsou voliči Bureše dementi a skočili mu na to, že vyhrajou peníze, když si na něj vsadí .... ať si každej vyzere sám nebo ať podají hromadnou žalobu. Ale abysme to za ně calovali všichni? To snad nemyslí vážně....

Edited by Gustaf

před 37 minutami, Gustaf napsal:

Hele, opravdu je to myšleno vážně, že mastná Dlužena selka z Malhostovic chce, aby sázky na Babiše vrátil lidem stát? 

O co jde, pošli prosím odkaz, ať se taky pobavím.

Tjn, ale zpráva z Fortuny říká, že po Burešovo prohlášení se počet registrovaných sázek zvýšil o desetitice ve věku 45+ takže na tomto něco bude.
Jj, ja to taky cetl, ja spis myslel ty udajne hromadny zaloby apod.

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

před 12 minutami, Prochy68 napsal:

Jj, ja to taky cetl, ja spis myslel ty udajne hromadny zaloby apod.

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Na žaloby nasrat....a v případě že jo, tak ať jim to Bureš zacvaka....

před 1 hodinou, vraby napsal:

Nebude klid ani po volbách. To zase mají téma media a ten Baxa (ODS) a Bartoš (Piráti) tomu dali odpoledne korunu.  To už je to tady tak vážně v prdeli,že se řeší i sázky na volby? 

Já chci taky vrátit prachy od voličů,přišlo jich víc než jsem tipnul. Stačí mi koruna od každého. 😂

Vraby, myslím, že média mají téma, protože babišky prokázaly nebývalou míru tuposti. Ani borci z ODS, ani od Pirátů za to fakt nemohou. Poslední dobou si myslím, za jsi typický obyvatel Chomutova. Jak to vzhledem k volebnímu výsledku v té díře myslím, je To asi jasné. 

Před hodinou, Gustaf napsal:

Tjn, ale zpráva z Fortuny říká, že po Burešovo prohlášení se počet registrovaných sázek zvýšil o desetitice ve věku 45+ takže na tomto něco bude.

@vraby a přečti si tohle ....

před 37 minutami, Bert napsal:

Vraby, myslím, že média mají téma, protože babišky prokázaly nebývalou míru tuposti. Ani borci z ODS, ani od Pirátů za to fakt nemohou. Poslední dobou si myslím, za jsi typický obyvatel Chomutova. Jak to vzhledem k volebnímu výsledku v té díře myslím, je To asi jasné. 

Myslím,že to otáčíš špatným směrem jen na Chomutov. Bylo to celorepublikové a ty dva dněšní exoti o tom ještě melou v TV. 
Ty zase dost dáváš najevo,že jsi Pražák a neseru se s tím do tebe.

před 1 hodinou, Bert napsal:

Já su z Brna!

Kurwa do píči, máš něco proti Chomutovu a Žatecku? 🙂