Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přijde pán do baru a povídá: "Jednu sodovku, prosím." Vypije ji, chystá se odejít a barman povídá: "25 korun, prosím." Pán mu dá 30 a čeká, načež barman opáčí: "Přijel jste v Mercedesu a chcete nazpět těch 5 korun?" A pán na to: "Právě proto jsem přijel v Mercedesu."

Odesláno

Jo, tycinka v obchode se zdrazila, takze at Fiala nemluvi o cenach plynu. A Ceska Televize je lumparna. Asi jedine, co muzu do zblbnuti opakovat, je, ze slozite problemy nemaji jednoducha reseni.

Kde bych do petikoalice ale natvrdo sel, byla nepripravenost prevzit vladu. OK, musi se jich shodnout hodne, maji rozdilny priority. Ale ze jedina moznost jak vladnout (nebo ta nejpravdepodobnejsi) je spolu, to bylo jasny uz pred volbama. Takze meli chlapci poctive makat v opozici a do vlady prijit pripraveni.

Odesláno
před 1 hodinou, African napsal:

To je velmi zcestné napsat že to bude o pár kaček v době, kdy ti zvednou defakto úplně všechno. Takže nakonec roku to suma sumárum nebude dělat těch deset kokosů jak píšeš, ale celý kamión 😆 Zrovna dnes ráno jsem si všiml na ouřadě petice za zrušení poplatků veřejnoprávní televize, tak jsem to podškrábl, protože to ja taky lumpárna všech lumpáren 😬 Vím že se nic nezmění, protože se na tom veze hafo pijavic, ale aspoň maličko jsem si ulevil. Když tak přemýšlím, asi moje první podepsaná petice v životě, ale už mě to tady všechno fakt mega séře... 😅

ta petice byla na úplné zrušení nebo zrušení zvýšení poplatků?

Odesláno

Pro zrušení poplatků a přímou platbu z rozpočtu, tedy daní, jsem teda taky. Je to hovadina, radio, nebo tv mají všichni, a kdo nemá, ten kecá. Ten výběr od každé domácnosti a firmy je vyhazování peněz. IMHO

Odesláno
před 23 minutami, Hasňa napsal:

Pro zrušení poplatků a přímou platbu z rozpočtu, tedy daní, jsem teda taky. Je to hovadina, radio, nebo tv mají všichni, a kdo nemá, ten kecá. Ten výběr od každé domácnosti a firmy je vyhazování peněz. IMHO

Přesně tak, ten výběr je docela darda

image.png.46e4fcd11e90ab6f694d704a066405cd.png

Odesláno

Predpokladam, ze Afri podepsal neco takoveho... uplne zruseni CT..

https://www.petice.com/petice_za_zrueni_eske_televize_a_eskeho_rozhlas

Pokud ma byt CT placena z rozpoctu, tak musi byt dane pravidlo jak, jinak kdejaky bambula, co zrovna vyhraje volby seskrta rozpocet CT z roku na rok na desetinu... tim nerikam, ze soucasny stav je svaty.. ze nemohou mit mene kanalu a byt mensi.. ale s jasnym a trvalejsim financovanim... v tom byl smysl dosavadniho oddeleneho financovani, byt nezavisly...

Apropo kolik let se ten poplatek nevalorizoval... naposledy v roce 2008...

Odesláno

Tomu se ale brání, imho oprávněně, aby nebyly pod tlakem vlády - vy o nás blbě reportujete, tak vám na příští rok zkrouhneme budget. 
Moje otázka ale byla, zda někdo chce úplně zrušit financování veřejnoprávní televize

Odesláno
před 59 minutami, petr_cha napsal:

Predpokladam, ze Afri podepsal neco takoveho... uplne zruseni CT..

https://www.petice.com/petice_za_zrueni_eske_televize_a_eskeho_rozhlas

Pokud ma byt CT placena z rozpoctu, tak musi byt dane pravidlo jak, jinak kdejaky bambula, co zrovna vyhraje volby seskrta rozpocet CT z roku na rok na desetinu... tim nerikam, ze soucasny stav je svaty.. ze nemohou mit mene kanalu a byt mensi.. ale s jasnym a trvalejsim financovanim... v tom byl smysl dosavadniho oddeleneho financovani, byt nezavisly...

Apropo kolik let se ten poplatek nevalorizoval... naposledy v roce 2008...

Ale zase se jim nekde povolily reklamy

Odesláno
před 4 hodinami, African napsal:

To je velmi zcestné napsat že to bude o pár kaček v době, kdy ti zvednou defakto úplně všechno. Takže nakonec roku to suma sumárum nebude dělat těch deset kokosů jak píšeš, ale celý kamión 😆

Afriko, trochu si s tim kamionem protirecis. Muzes byt uplne v klidu. Kdyz se zdrazi uplne vsechno, tak i ty kokosy. Takze ve vysledku bude to zdrazeni energii odpovidat jenom jednomu kokosu a to prece neni tak moc ;)

Odesláno (upraveno)
před 55 minutami, Potkan napsal:

Afriko, trochu si s tim kamionem protirecis. Muzes byt uplne v klidu. Kdyz se zdrazi uplne vsechno, tak i ty kokosy. Takze ve vysledku bude to zdrazeni energii odpovidat jenom jednomu kokosu a to prece neni tak moc ;)

No je to nevypočitatelné,  kokosů, parních lokomotiv a varhan se to nemusí týkat nemyslel jsem si že uvidím brambory dražší než banány🤣

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
před 6 hodinami, African napsal:

Na to je jednoduchá odpověď, to že mám Rolexky na ruce neznamená že si nechám srát na hlavu. Zrovna včera nebo kdy to bylo, v krámě, cedule jako kráva, slané tyčky AKCE za 23,00 Kč. Přijdu na pokladnu a kasa píp 32,00 Kč. Říkám s těmi Rolexkami na ruce, copak, mají být v akci za 23,00 Kč a borec od zítra, ale je to prý jen pár kaček...můžeš si tipnout jestli jsem mu těch pár kaček dal, nebo mu tam nechal tyčky 😂

Tak Rolexky zjevně především nezaručují čtecí gramotnost 😇

Já se snažil naznačit, že mi nepřipadá nejrozumnější, pokud se člověk, který patří k 5 % nejlépe situovaných lidí současného společenského systému, podepisuje petice vedoucí ke zrušení subjektu, který je jednou z důležitých opor tohoto systému...

Místo případného popření této úvahy jsem po tvém příspěvku nucen přemýšlet, zda oním "sraním na hlavu" je pro tebe těch 135 Kč koncesionářských poplatků či to, že se nedokážeš trefit do doby akce v Kaufáči. Nezapomeň si ale v hospodě či na internetu postěžovat, že za ty tyčky může Fyjala...

Odesláno
před 14 minutami, Bobisek napsal:

Já se snažil naznačit, že mi nepřipadá nejrozumnější, pokud se člověk, který patří k 5 % nejlépe situovaných lidí současného společenského systému, podepisuje petice vedoucí ke zrušení subjektu...

Neuvěřitelné, co ty Rolexky dokážou....díky, hned mám lepší den 🤣

Odesláno
před 8 hodinami, African napsal:

Zrovna dnes ráno jsem si všiml na ouřadě petice za zrušení poplatků veřejnoprávní televize, tak jsem to podškrábl, protože to ja taky lumpárna všech lumpáren 😬

To do značné míry vysvětluje tvé přání nosit pionýrský šátek.

Odesláno
před 25 minutami, funík napsal:

To do značné míry vysvětluje tvé přání nosit pionýrský šátek.

No jo no, Vánoce jsou tady, takže chápu že to musíš zkusit 😅 Každopádně jediný důvod proč nemůže veřejnoprávní televize fungovat stejně jako jiné placené platformy? Chci koukat, zaplatím, nemám zájem, nekoukám... neplatím? Proč platí tisíce lidí, kteří službu nevyužívají? Já to prostě nechápu, anebo spíš chápu....

Odesláno
před 2 minutami, African napsal:

No jo no, Vánoce jsou tady, takže chápu že to musíš zkusit 😅 Každopádně jediný důvod proč nemůže veřejnoprávní televize fungovat stejně jako jiné placené platformy? Chci koukat, zaplatím, nemám zájem, nekoukám... neplatím? Proč platí tisíce lidí, kteří službu nevyužívají? Já to prostě nechápu, anebo spíš chápu....

Nechápeš

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...