skalis Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 před 2 hodinami, African napsal: Normální, slušní, pracující lidé, pokud je ještě vůbec dovoleno takhle to vyslovit a neporušil jsem nějáký zákon právě....tak budou ve zkratce ta poslední hovna s nulovou tolerancí Afri, presne tuhle predstavu Baba a podobni vyvolavaji, ale nema zadny racionalni zaklad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 před 56 minutami, skalis napsal: Afri, presne tuhle predstavu Baba a podobni vyvolavaji, ale nema zadny racionalni zaklad. Proboha proč sem taháš Babiše? Četl jsi to do konce? „V rámci plnění těchto závazků budu (mimo jiné) upřednostňovat bezpečnost komunity před jakýmikoli jinými zájmy a vždy dodržovat zásadu ‚neškodit‘, mimo jiné tím, že budu udržovat svou práci mimo pozornost veřejnosti, kdykoli to bude nutné.“ Pojďme si i tento bod přeložit do srozumitelného jazyka: Kandidáti na europoslance tu v podstatě slibují, že zájmy LGBT komunity pro ně budou přednější než „jakékoli jiné zájmy“. A nejen to. Slibují také, že pokud by prosazování zájmů LGBT mělo tuto komunitu nějak poškodit, budou svou práci raději tajit před veřejností, tedy před těmi, kdo je platí, jimž mají sloužit a být jim odpovědní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 před 33 minutami, Conrad napsal: Proboha proč sem taháš Babiše? Četl jsi to do konce? „V rámci plnění těchto závazků budu (mimo jiné) upřednostňovat bezpečnost komunity před jakýmikoli jinými zájmy a vždy dodržovat zásadu ‚neškodit‘, mimo jiné tím, že budu udržovat svou práci mimo pozornost veřejnosti, kdykoli to bude nutné.“ Pojďme si i tento bod přeložit do srozumitelného jazyka: Kandidáti na europoslance tu v podstatě slibují, že zájmy LGBT komunity pro ně budou přednější než „jakékoli jiné zájmy“. A nejen to. Slibují také, že pokud by prosazování zájmů LGBT mělo tuto komunitu nějak poškodit, budou svou práci raději tajit před veřejností, tedy před těmi, kdo je platí, jimž mají sloužit a být jim odpovědní. Nereaguju na ten slib, ale na prohlaseni o normalnich, slusnych, pracovitych lidech. To je zjevne z me citace… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Do humoru raději ne... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Zajímavé Ventusky - předpověď počasí na mapě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Proč v žumpě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Skoro až politická mapa. Naštěstí další dny je rudá vytlačena na východ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Ty jsi neskutečně hloubavý jedinec .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 před 6 minutami, Bert napsal: Ty jsi neskutečně hloubavý jedinec .... Nebrat na lehkou váhu Agresivita, stres, ekologická úzkost. Extrémní horka způsobují deprese - iDNES.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 před 18 hodinami, Jehlan napsal: Nebrat na lehkou váhu Agresivita, stres, ekologická úzkost. Extrémní horka způsobují deprese - iDNES.cz to rozhodně nebrat, před chvílí jsem zaregistroval toto a začínám pociťovat klimatickou tíseň ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Charles Manson Epic Answer (Full Answer) (youtube.com) “I'm nobody I'm a tramp, a bum, a hobo I'm a boxcar and a jug of wine And a straight razor ...if you get too close to me” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 Slovákům fakt mrdá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 Slovákům fakt mrdá Dobré ráno Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 před 13 minutami, Nick06 napsal: Dobré ráno Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 Ruská ambasáda, Zeman atd a Pavel a Fiala pozváni nejsou Pro naši ekonomiku dobře, ten odliv mozlů se ještě zrychlí. Já teď v práci řeším větší investici v Blavě. Jde o real estate a investoři se nás regulérně ptají, jestli je to ještě bezpečná země a velmi silně vnímají politické riziko. Ostatně proto je i dobrá cena, protože větší fondy z toho utíkají. Jde o cca 55mil EUR. My jsme poměrně agresivní investor a nechceme dlouho držet, takže věříme, že během 3 let, co to budeme případně mít se ta situace radíkálně nezmění.....Ale teď jsme měli call a ptali se na to angláni, řeci a holanďani... prostě zástupci těch deůchodových a jiných fondů, co v nás jsou. Můj šéf drží názor (je to Brit, ale žije tady 20let), že nakonec vždy převládne business a Fico, Orbán atd jsou primárně obchodnící a my od toho nemáme takový odstup a máme tendenci Slováky spíš poučovat a dívatz se z patra (což je do značné míry pravda). Minulý týden jsme to zrovna probírali, jestli pokračujeme. Já taky nevnímám, že by to mělo jít rychle do kopru a případně to bude trvat, ale oni jsou mnohem víc pozitivní na západě. Já to vnímám i tím, že nemají tu zkušenost historickou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 (upraveno) Vlákno co mě naštvalo je na to málo https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-nezbavite-se-me-tvrdi-afghanec-jenz-znasilnil-14letou-nemku-narizenou-deportaci-nelze-provest-40476481#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest258_redesign_vyhledavani_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Upraveno 14. června 2024 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 Před hodinou, Conrad napsal: Vlákno co mě naštvalo je na to málo https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-nezbavite-se-me-tvrdi-afghanec-jenz-znasilnil-14letou-nemku-narizenou-deportaci-nelze-provest-40476481#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest258_redesign_vyhledavani_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Teď jsem to četl a lehce se mi ozval žlučník.... Jak se ho zbavit vědí ve Vlašimi.... ban neban... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 před 3 hodinami, Conrad napsal: Vlákno co mě naštvalo je na to málo https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-nezbavite-se-me-tvrdi-afghanec-jenz-znasilnil-14letou-nemku-narizenou-deportaci-nelze-provest-40476481#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest258_redesign_vyhledavani_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Jak jsem to cetl, vzpomnel jsem si tady na toho sympataka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2024 Dobrej hnus. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-slovensky-parlament-zrusil-verejnopravni-media-a-nahradil-je-novymi-40477263#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=abtest258_redesign_vyhledavani_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se