Jump to content

Recommended Posts

V 3. 6. 2024 v 22:13, Berbatow napsal:

Přetopený kotel je to už dávno. Teď už se zasekávají poslední ventily k upouštění tlaku. 

Jen v Německu mají za to, že to zvládnou. No... 🙄

Slovensko je ztraceno, alespoň podle prvního proslovu Fica: “15. května se mě pro mé politické názory pokusil zavraždit aktivista slovenské opozice,“ řekl Fico v úvodu videa. „

Někde jsem zahlídl video, kde ho měl ospravedlnit jakýsi jeho kamarád židovského původu, který říkal, Filip není nácek, maximálně tak debil. S tím náckem nevím, tam si jistej nejsem, ale s tím debilem bych to viděl dost pravděpodobně.

před 1 hodinou, nickolas napsal:

Někde jsem zahlídl video, kde ho měl ospravedlnit jakýsi jeho kamarád židovského původu, který říkal, Filip není nácek, maximálně tak debil. S tím náckem nevím, tam si jistej nejsem, ale s tím debilem bych to viděl dost pravděpodobně.

…svědek k pohledání:

https://www.kverulant.org/cases/prizivnik-na-koronavirove-krizi-i-na-ukrajinske-valce/

Na druhou stranu, když vytáhl kvér na Konvičku, to mi sympatický bylo

https://www.expres.cz/celebrity/aaron-gunsberger-rozhovor.A160826_203726_dx-celebrity_ren?galerie

Tím  chci říct, že je to maglajz, ve kterém se těžko vyznat; ale spíš než jestli je Turek nácek nebo ne (a jak případně zapálenej) mi přijde pro vytvoření názoru zajímavější, jací lidé se za něj staví do řady s podporou: kromě Aarona Günsbergera ještě Anife Vyskočilová, Richard Chlad a Václav Klaus st. Pak je snazší si říct, jestli do téhle party patřím nebo nepatřím…

P.s. A protože jsme na hodinkobém fóru - pan Turek má hezký "Brejtle", že? 😉

Mě teda spíš fascinuje, že nikoho neděsí kdo je jeho kámoš a velkej sponzor (Chlad) a koho ten velmi obdivuje (Fico) a jak přišel k penězům. 

Na druhou stranu mi přijde zábavná myšlenka, že se tam Turek dostane a když mu někdo v plenu řekne třeba:

- Česko má moc velký emise

tak odpoví:

- Tvoje máma má velký emise.

Kdyby aspon to, ale jak bylo vidno v debate s Nerudovou (ta me mimochodem taky pekne sere), machrovat a delat velkyho hubatyho borce a macha umi akorat ve svym stadecku obdivovatelu, v realnym stretu s trochu ostrejsim odpurcem se vzmuze akorat tak na mumlani, jak za nic nemuze, to segra, ze uz je to dlouho a tak.

• Like 1

před 50 minutami, ragu napsal:

Na druhou stranu mi přijde zábavná myšlenka, že se tam Turek dostane a když mu někdo v plenu řekne třeba:

- Česko má moc velký emise

tak odpoví:

- Tvoje máma má velký emise.

…velezábavná je už ta premisa jeho krizové komunikace: nejsem nácek, jenom debil; ergo milí voliči, být nácek je ve volbách handicap - být debil nikoliv…😎

Eurohujeři nemohou zkousnout Po žních k Turkovi,  ovšem pořád je  lepší Turek v Bruselu než Rakušan na ministerstvu. Jsem toho názoru, že mediální hon na Turka je stejný jako hon na Schwarzenberga při 1.prezidentské volbě v roce 2013. Trapné, ☕. Vždyť ten celý volební zmatek je stejně jen pro média a možnosti českých zástupců v Bruseli jsou hodně mizivé s Turkem i bez něj. Tož klídek, ale německý kotel zvětšuje tlak i tak. To je podstatnější i pro Brusel. :smoke:

Po žních k Turkovi.jpg

• Upvote 1

Proc hned eurohujeri? Turek neni nacek, je jen samolibej kokot. A ja treba nechci, aby lidi jeho razeni reprezentovali nasi republiku v eu parlamentu. Takovej clovek tam realne neudela pro cr a jeji zajmy vubec nic, prinejlepsim nebude skodit.

V debatě Nerudová Turek byla bezkonkurečně nejhorší moderátorka