ATOM Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 (upraveno) Ja se musim smat Mimochodem, ja jsem origo pouzdro na PS2 moc chtel, ale kdyz ho ti pitomci nejsou schopni dodat ani za pul roku, tak co s nema...a stejne je to lestene lepsi. No a kdyz ctu ty eltonacke pindy na instagramu, tak bych uz necekal ani 14 dni Upraveno 7. června 2018 uživatelem ATOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Myslím si, že Jenda se nechlubí hodinkama v chlubic?m vlakně, ale v záhadném pouzdru a tam takový obrázek určitě patří.Dík za foto, na běžné nošení fajn hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Na běžné denní nošení bych si origo sbírkové Prim Sport I nevzal z obavy o jejich poškození.Pořídil jsem si "záhadné pouzdro" a nosím je stále.A musím konstatovat, že dělají parádu a spousta lidí, vůbec neznalých problematiky značky Prim, tyto hodinky pochválilo!!! Paráda, není zo sběratelsky kousek ale na každo denní nošení je to asi ta nejlepší možna varianta. Super moc pěkny Tak já si pořídil renovační pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Už jste někdo zkoušel porovnat záhadné pouzdro a renovační pouzdro? (Myšleno mít oba vzorky vedle sebe).Jestli někdo máte oboje tak prosím písněte jestli jsou mezi nima rozdíly a jestli to jde vůbec rozeznat jestli ne tak je to pěkná degradace renovací v Eltonu. Voe,Kuva :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Hned na první straně tohoto vlákna pouzdra porovnává accutron. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 tiež tam mám nejaké porovnanie niekde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Tak dík jak jsem to vlákno četl po částech tak jsem to přehlídnul.Ale pro člověka kterej se o hodinky moc nezajíma ale bude chtít vintage České hodinky třeba Igeny a bude mu to nabídnuto jako nos origo primky za tučnou sumičku tak nemá šanci to rozeznat a asi by ho nenapadlo ani ve snu že by někdo primky falšoval to je ta pjekejka no nic no:-(:-(:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 (upraveno) ty Rolby mi budou taky jisto jiste vsichni chvalit, uz se nemuzu dockat :-) zatim ale zadna nabidka neprisla, tak asi juknu na ebay ;-) edit: origose mam uz v trezoru, aby se jim proboha nic nestaloz eteruOny ty Tvoje originály nejspíš nebudou mosazný. Upraveno 13. června 2018 uživatelem ramon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 mám ich dnes na ruke (dátum neriešim), ale v klasickom vlákne by sa na ne asi zniesla vlna kritiky, tak aspoň sem ich hodím lebo hoc je to záhadné púzdro, vnútro je pôvodné a myslím, že aj veľmi pekné Remeň je tiež Elton, ale až z 80.rokov a hoc nebol primárne určený na Igeny, konkrétne k týmto sportom sa mi hodí, hoc je to prebastlených 20mm na 19mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philiper Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Tak už tady teda máme nová záhadná pouzdra, nové cifry a ručky, sklíčka ale nějak stále postrádám záhadné armovací kroužky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 mám ich dnes na ruke (dátum neriešim), ale v klasickom vlákne by sa na ne asi zniesla vlna kritiky, tak aspoň sem ich hodím lebo hoc je to záhadné púzdro, vnútro je pôvodné a myslím, že aj veľmi pekné Remeň je tiež Elton, ale až z 80.rokov a hoc nebol primárne určený na Igeny, konkrétne k týmto sportom sa mi hodí, hoc je to prebastlených 20mm na 19mm Krásné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 vlozka pre uchytenie strojku este nie je v ponuke. a ta by sa mi zisla veru. uz kaliber 68.3 je doma a povodne ustrojenstvo sa coskoro stahuje spat do nerezu a nove puzdro vyplni skladacka s origo NOS ciferníkom. Ak by ste niekto mal vlozku strojceka, mozte mi poslat ponuku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Nezoufej a počkej. ,,Můj,, hodinář mi říkal, že už je na záhadné pouzdro vše, i vložky strojků, které nabyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 (upraveno) Krásné!!! Diky Upraveno 15. června 2018 uživatelem Sonny919 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Tak už tady teda máme nová záhadná pouzdra, nové cifry a ručky, sklíčka ale nějak stále postrádám záhadné armovací kroužky! Cifernik a rucky tam mam original Elton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 koromant1 ams daky link ci cislo na hodinara, ktory ma tie vlozky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Koukám, že už se na aukru objevují první poškrábané či mírně zabahněné záhadné "IGENy" , ale najít v těch všech nabídkách originál už dá celkem zabrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Spousta lidí bude asi nešťastných, až zjistí, že mají úplně něco jiného:) za tu cena za kterou se to tam prodává, to musí být přeci originál:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Sběratelé Primek určitě poznají, že se nejedná o "origoš"...Nesběratelé pak mají možnost si pořídit pěkné nositelné hodinky na přijatelný peníz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Jinou odpověď jsem ani nečekal. Ovšem dělat dojem u nově vyrobeného pouzdra, že se jedná o pouzdro nošené( tudíž později datované) je už trošičku moc. Začíná mi z toho býti poněkud blivno:) Na druhou stranu, dalo se to čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se