Hasič Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Vládce chronomagu by mel mit titul Velkovezír nebo vor v zakoně...... Kupříkladu Velkovezír Knedlik I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Vládce chronomagu by mel mit titul Velkovezír nebo vor v zakoně...... Kupříkladu Velkovezír Knedlik I. Případně lze propůjčit i titul Chán či Láma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Vládce chronomagu by mel mit titul Velkovezír nebo vor v zakoně...... Kupříkladu Velkovezír Knedlik I. Co vy dva ste spolu upekli? Ty to platis a Ypo bude řídit? A proc ne.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huawei33 Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 použil bych na nás na fóru tuto analogii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Ypouš je šikovnej a zodpovednej! Uřídí i autobus.... jediny problem je zařidit tzv virový trezor pro umistení tech, co me maji v ignoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Jen aby v tom nebyla nejaka certovina.. nebo treba solovy projekt.. co to forum za propisku, to je ono? Oba jste to uz nakousli a nejak nedorekli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Pouzivas generator vet nebo uz mas ten novej, ten na cely myslenky? https://en.wikipedia.org/wiki/Crowdfunding Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Vládce chronomagu by mel mit titul Velkovezír nebo vor v zakoně...... Případně lze propůjčit i titul Chán či Láma... Tak tohle mně začalo zajímat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Už to mám - v budoucnu zpoplatnit možnost postovat v sekci co se jinam nevešlo. Pro budoucího majitele dojná kráva! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 A SZ zpoplatnit dle sazebníku České pošty na doporučené dopisy, s příplatkem za nadváhové přílohy a udanou cenu hodinek To fakt nikdo s právem admina není za celý týden schopný vlízt do databáze, zreindexovat a nebo ze zálohy obnovit rozjebanou tabulku SZ?Má vůbec k databázi IPB přístup sám velký Chronomag, když už se tu dva týdny inzeruje prodej? Já jen že předloni jsem byl podobným způsobem připravený převzít jedno autofórum s hezkými pár stovkami duší (poměr aktivních a neaktivních uživatelů byl prakticky stejný jako zde na Chronomagu), které celou dobu skomíralo na tom že majitel na všechno kašlal, neautorizoval nově příchozí - a pak brečel že reklamy nevynesou ani těch pár kaček na roční provoz domén, hostingu a IPB. Jako bonus se mu tam na titulní stránce začal angažovat jistý zapšklý zamindrákovaný šulánek od Kroměříže (podobnost čistě náhodná?), zaplňující vlákna a statusy svými zblitky o tom jak je všechno ztracené, že jsme jen banda vykořisťovatelských pozérů, ať táhneme na facebook a dalšími knížecími radami - a nebylo nikoho kdo by mu dal ban. Vrchol byl že majitel o prázdninách přestal komunikovat veřejnými i neveřejnými kanály, server i doménu nechal vyhnít - a když mu konečně po roce došlo že by obsah mohl zpeněžit, zjistil že vlastně žádný nemá a že flashku s kopií root složky webu si může leda tak vetknout za klobouk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Tak mám update, od PZ jsem právě email obdržel s tím, že čeká do 15.4. na všechny nabídky a pak je bude jednotlivě řešit. No a je to . P.Z sem chodí. Přečetl si co tady píšeš a odpověděl Ti. Je to totiž jeho poslední šance prodat to ojeté auto. Už mu neřadí rychlosti, nemá kam jezdit na servis a teď mu z něj začalo dost kouřit a to už vidí každý ( nefunkční S.Z)Kdo by taky kupoval něco pokaženého s vidinou větší investice a nejasným výsledkem v podobě hodnoty po opravě?Tak se třeba oklepe a S.Z. budou dnes fungovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Pouzivas generator vet nebo uz mas ten novej, ten na cely myslenky?Zmizik kazdy pouziva taky generator. Aj ty. Vola sa to mozog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 No a je to . P.Z sem chodí. Přečetl si co tady píšeš a odpověděl Ti. Je to totiž jeho poslední šance prodat to ojeté auto. Už mu neřadí rychlosti, nemá kam jezdit na servis a teď mu z něj začalo dost kouřit a to už vidí každý ( nefunkční S.Z)Kdo by taky kupoval něco pokaženého s vidinou větší investice a nejasným výsledkem v podobě hodnoty po opravě?Tak se třeba oklepe a S.Z. budou dnes fungovat! Oprava funkčnosti SZ je podle mě pro šikovného člověka, záměrně nepíšu programátora, otázka dnů (záměrně nepíšu dne, i když jsem o tom přesvědčen). Prostě chce PZ podle mě toho sloníka prodat bez přikrášlení a tak o něm "mluví" pravdu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Případně lze propůjčit i titul Chán či Láma... A doufejme, že ne Lama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 A SZ zpoplatnit dle sazebníku České pošty na doporučené dopisy, s příplatkem za nadváhové přílohy a udanou cenu hodinek To fakt nikdo s právem admina není za celý týden schopný vlízt do databáze, zreindexovat a nebo ze zálohy obnovit rozjebanou tabulku SZ?Má vůbec k databázi IPB přístup sám velký Chronomag, když už se tu dva týdny inzeruje prodej? Já jen že předloni jsem byl podobným způsobem připravený převzít jedno autofórum s hezkými pár stovkami duší (poměr aktivních a neaktivních uživatelů byl prakticky stejný jako zde na Chronomagu), které celou dobu skomíralo na tom že majitel na všechno kašlal, neautorizoval nově příchozí - a pak brečel že reklamy nevynesou ani těch pár kaček na roční provoz domén, hostingu a IPB. Jako bonus se mu tam na titulní stránce začal angažovat jistý zapšklý zamindrákovaný šulánek od Kroměříže (podobnost čistě náhodná?), zaplňující vlákna a statusy svými zblitky o tom jak je všechno ztracené, že jsme jen banda vykořisťovatelských pozérů, ať táhneme na facebook a dalšími knížecími radami - a nebylo nikoho kdo by mu dal ban. Vrchol byl že majitel o prázdninách přestal komunikovat veřejnými i neveřejnými kanály, server i doménu nechal vyhnít - a když mu konečně po roce došlo že by obsah mohl zpeněžit, zjistil že vlastně žádný nemá a že flashku s kopií root složky webu si může leda tak vetknout za klobouk... Jenže tady nikdo jiný kromě Patrika s právy admina funkční už není. V tom je zakopaný pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Zmizik kazdy pouziva taky generator. Aj ty. Vola sa to mozog Já žádnej debilní mozek nepotřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Já žádnej debilní mozek nepotřebuju. V tom Tě kamaráde podpořím. Ano je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 V tom Tě kamaráde podpořím. Ano je to takJá umím věty zpaměti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Já umím věty zpaměti. Tak napis aspon tri. Ale kazdu inu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Koukal jsem Zmizíkovi přes rameno. Vzhledem k pokročilému věku, a myšlenkovému posunu zpět do dětství nám sem za chvíli pošle toto. Vsaďte se: Ema má mámu.Máma má mísu.My máme maso. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.