Murphy97 Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Franto, ouplnesmne dojal. Tak ja zase cvaknu drocku, az se budem motat z putyky, jo?
Frantik Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Franto, ouplnesmne dojal. Tak ja zase cvaknu drocku, az se budem motat z putyky, jo?Jo
Návštěvník eloga Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 jó Frantik, nejen vrchní prudič, ale hlavně dobrý člověk, ten text chválím, bude tady na tom dost lidí podobně.... Takže vlastně, o co tady jde? Co je více než prachy? Lidi jako Frantik.
pebe Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 jó Frantik, nejen vrchní prudič, ale hlavně dobrý člověk, ten text chválím, bude tady na tom dost lidí podobně.... Takže vlastně, o co tady jde? Co je více než prachy? Lidi jako Frantik. bych to s tou chválou zase tak nepřeháněl, aby nechtěl za ty svý plky platit
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Zatim je to zdarma :-) Do kdy? Já jen kdy mám začít šetřit?
Frantik Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Do kdy? Já jen kdy mám začít šetřit? Ty už mi rovnou posilej prachy vole :-)
bandicoot Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Kdysi se tu mluvilo o tajných srazech tzv. lepších lidí. Ve skutečnosti šlo o mimo-chronomagový nehodinkový pivka kámošů co se osobně a léta znají. Nicméně za účast na těchhle srazech si prej Frantík účtoval desítku.Sem slyšel...
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Kdysi se tu mluvilo o tajných srazech tzv. lepších lidí. Ve skutečnosti šlo o mimo-chronomagový nehodinkový pivka kámošů co se osobně a léta znají. Nicméně za účast na těchhle srazech si prej Frantík účtoval desítku.Sem slyšel... Tak to už mu asi i něco z minulosti dlužím. Tak to mám zkaženej den.
Hasňa Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Asi podle momentální finanční situace. S námi měl ještě jednu ruku v Barbouru a bez zaváhání si řekl o dvanáctku.
marosh Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Na první pohled miláček, na druhý malý semita... :-)Nic proti synům země ?????
Návštěvník YPO Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Taky nemam FCB a uz si ho zakladat nebudu. Moje socialni sit je Chronomag forum. A to doslova. Neni den, kdy bych se netesil, jak zapluju na forum a budu tady brouzdat. Prolezu vsechny vlakna a ctu uplne vsechno. Hned po ranu a i nez jdu spat. Proto se mi libi, ze to forum tak rozrostlo a neni to jen o hodinkach. Je to komunita se vsim vsudy. Cokoli potrebuju prodat, koupit, poradit, apod., vzdy lezu nejdriv sem. Prodejni sekce a hodnoceni clenu je nejvetsi bonus - predstavte si, jak byste prodavali nebo kupovali hodinky nekde na Aukru nebo Bazosi?!?!?! Tam je to samej dement. Tady posilam nekterym clenum prachy uplne v klidu a nekdy i hodinky, i kdyz nemam penize na ucte. Ty vole Sibirovi sem posilal kuryry do Brna a on me zpatky kazdej den v tydnu a u nas na recepci si klepali na celo :-)))) A stejne tak sem se tady inspiroval o autech, Barbour bundach, filmech a serialech, knihach, nožích, apod. Vzdyt to je neuveritelny. Mam tady spoustu pratel, se kteryma se schazim a dokonce i obchoduju. Jsou tady business kontakty. Atd. atd.Verim, ze forum zustane, tak jak je, at ho koupi kdokoli. Je cela rada moznosti, jak na nas vydelat penize a nemam problem do toho investovat. Za tu radost, kterou z toho mam vic nez 10 let mi to to rozhodne stojí!normálně mi ukápla slza ..... dokonce sem i dvě vteřiny věřil, že to myslíš vážně ..... máš u mě panáka, páč tak dlouho semse nenasmál
Frantik Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 No ale ja to myslel vazne. Vim, ze ty s tim nesouhlasis a chtel bys puristicky hodinkovy forum, ale ja to tak nemam.
Návštěvník YPO Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 já souhlasím úplně se vším .... bůch s tebou
Návštěvník Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Ty už mi rovnou posilej prachy vole :-)Já od Tebe koupil playstation, který jsem jednou zapnul a prodělal na něm 1500,- já už Ti nic platit nebudu
zekon7302 Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 (upraveno) Já od Tebe koupil playstation, který jsem jednou zapnul a prodělal na něm 1500,- já už Ti nic platit nebudu Neprodělal, za deset let si vzpomeneš, až ho z tebe bude páčit nějaký fanda. Upraveno 11. dubna 2018 uživatelem zekon7302
bandicoot Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Neprodělal, za deset let si vzpomeneš, až ho z tebe bude páčit nějaký fanda.PS po Frantovi bude mít určitě cenu, byť teda růst hodnoty nedosáhne Frantových Festin, který tu zobchodoval jako svoje první hodinky. Ty jsou s příběhem...
Doporučené příspěvky