Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 831
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník eloga
Odesláno

jó Frantik, nejen vrchní prudič, ale hlavně dobrý člověk, ten text chválím, bude tady na tom dost lidí podobně....  :notworthy:

Takže vlastně, o co tady jde? Co je více než prachy?  Lidi jako Frantik.  :smile_anim:

Odesláno

jó Frantik, nejen vrchní prudič, ale hlavně dobrý člověk, ten text chválím, bude tady na tom dost lidí podobně....  :notworthy:

Takže vlastně, o co tady jde? Co je více než prachy?  Lidi jako Frantik.  :smile_anim:

bych to s tou chválou zase tak nepřeháněl, aby nechtěl za ty svý plky platit :D

Odesláno

Kdysi se tu mluvilo o tajných srazech tzv. lepších lidí. Ve skutečnosti šlo o mimo-chronomagový nehodinkový pivka kámošů co se osobně a léta znají. Nicméně za účast na těchhle srazech si prej Frantík účtoval desítku.

Sem slyšel...

Odesláno

Kdysi se tu mluvilo o tajných srazech tzv. lepších lidí. Ve skutečnosti šlo o mimo-chronomagový nehodinkový pivka kámošů co se osobně a léta znají. Nicméně za účast na těchhle srazech si prej Frantík účtoval desítku.

Sem slyšel...

Tak to už mu asi i něco z minulosti dlužím. Tak to mám zkaženej den. :wallbash:

Návštěvník YPO
Odesláno

Taky nemam FCB a uz si ho zakladat nebudu. Moje socialni sit je Chronomag forum. A to doslova. Neni den, kdy bych se netesil, jak zapluju na forum a budu tady brouzdat. Prolezu vsechny vlakna a ctu uplne vsechno. Hned po ranu a i nez jdu spat. Proto se mi libi, ze to forum tak rozrostlo a neni to jen o hodinkach. Je to komunita se vsim vsudy. Cokoli potrebuju prodat, koupit, poradit, apod., vzdy lezu nejdriv sem. Prodejni sekce a hodnoceni clenu je nejvetsi bonus - predstavte si, jak byste prodavali nebo kupovali hodinky nekde na Aukru nebo Bazosi?!?!?! Tam je to samej dement. Tady posilam nekterym clenum prachy uplne v klidu a nekdy i hodinky, i kdyz nemam penize na ucte. Ty vole Sibirovi sem posilal kuryry do Brna a on me zpatky kazdej den v tydnu a u nas na recepci si klepali na celo :-)))) A stejne tak sem se tady inspiroval o autech, Barbour bundach, filmech a serialech, knihach, nožích, apod. Vzdyt to je neuveritelny. Mam tady spoustu pratel, se kteryma se schazim a dokonce i obchoduju. Jsou tady business kontakty. Atd. atd.

Verim, ze forum zustane, tak jak je, at ho koupi kdokoli. Je cela rada moznosti, jak na nas vydelat penize a nemam problem do toho investovat. Za tu radost, kterou z toho mam vic nez 10 let mi to to rozhodne stojí!

normálně mi ukápla slza :D ..... dokonce sem i dvě vteřiny věřil, že to myslíš vážně .....

máš u mě panáka, páč tak dlouho semse nenasmál :lol2:

Odesláno

Ty už mi rovnou posilej prachy vole :-)

Já od Tebe koupil playstation, který jsem jednou zapnul a prodělal na něm 1500,- já už Ti nic platit nebudu  :lol2:  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Já od Tebe koupil playstation, který jsem jednou zapnul a prodělal na něm 1500,- já už Ti nic platit nebudu :lol2: :lol2:

Neprodělal, za deset let si vzpomeneš, až ho z tebe bude páčit nějaký fanda.

Upraveno uživatelem zekon7302
Odesláno

Neprodělal, za deset let si vzpomeneš, až ho z tebe bude páčit nějaký fanda.

PS po Frantovi bude mít určitě cenu, byť teda růst hodnoty nedosáhne Frantových Festin, který tu zobchodoval jako svoje první hodinky. Ty jsou s příběhem...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...