Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím jak ponovu, tohle se říká už mnoho let a vždy mi to poslali na unconfirmed adresu, ze které se časem stane confirmed, to jinak neuděláš.

Odesláno
  V 30. 8. 2016 v 17:49, Josef01 napsal:

Nevím jak ponovu, tohle se říká už mnoho let a vždy mi to poslali na unconfirmed adresu, ze které se časem stane confirmed, to jinak neuděláš.

Mně při jednom nákupu, když jsem chtěl objednat pro známého, dělali právě problémy, i když ne na Watcheszon, tam to bylo dříve OK. 

Odesláno (upraveno)

Do mého PayPalu nejde zadat Německá adresa pokud už je tam jednou česká. Jdou jen české adresy. Pokud bych chtěl založit nový PayPal s německou adresou tak to nešlo a nešel ani zadat český telefon.

Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem Kotlick
Odesláno

Já už jsem na Mywatcheshub dnes Watcheszon už nakupoval. Bez problémů do Česka v poho přes PayPal ale pokud bych chtěl nakoupit na kartu a poslat do Německa tak se to tváří že to založí nový PayPal.

Kurec potřebuji někoho kdo platil na Watcheszon kartou.

Odesláno
  V 30. 8. 2016 v 21:49, Kotlick napsal:

Já už jsem na Mywatcheshub dnes Watcheszon už nakupoval. Bez problémů do Česka v poho přes PayPal ale pokud bych chtěl nakoupit na kartu a poslat do Německa tak se to tváří že to založí nový PayPal.

Kurec potřebuji někoho kdo platil na Watcheszon kartou.

Já jsem přes PayPal nakupoval a posílal na adresu do Anglie a v pořádku. Máš ještě možnost zvolit jinou adresu přímo při platbě.

Odesláno

Díky všem za informace ohledně platby na Watcheszon, německé adresy a Paypalu.

Objednáno, už to sviští.

Nakoupeno přes Watcheszon.com, zaplaceno Paypalem, nelekejte se, po LOG IN do platební brány Paypal se dá změnit adresa na jakoukoliv jinou než máte v Paypalu, včetně země. Tím pádem vám to umožní poslat do země EU, ve které prodávající poskytuje DUTY FREE SHIPMENT. Posléze přeposlat do ČR.

Aź dojdou tak dám info, jak to pokračovalo.

Dave

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 4. 7. 2016 v 13:48, Manek49 napsal:

Před měsícem jsem nakoupil na seiyajapan a celníkům jsme mimo jiné zaslal screen mailu s potvrzením objednávky kde byla uvedena cena hodinek a "shipping - 0 USD", jinde nebyla o poštovném ani zmínka. Pošťák přijel a platil jsem jen DPH a clo, nic víc...

Máte někdo čerstvou zkušenost s tím poštovým. Mám to stejně, mám na dokladu "Shipping - 0 USD", tak jestli to mám jeětě s prodejcem nějak řešit nebo to nechat být? Samozžejmě už předem jsem jim psal, aby to bylo "Shipping included", ale bohužel.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím všechny,

nevím jestli to tady zaznělo (přiznávám, nepročítal jsem celé vlákno a už vůbec ne celý chronomag), pokud by chtěl někdo přesně vědět, kolik si má připravit bokem na clo a DPH, když nebude mít štěstí a zásilka hodinek ze zahraničí mu uvízne v nenechavých rukách poštovních úředníku, pak kluci od celníků vytvořili pěkný kalkulátor (viz. https://www.celnisprava.cz/cz/aplikace/Stranky/taric-cz.aspx). Prográmek je celkem přehledný. Dávám do placu pár vlastních postřehů než jsem se prokousal přes chybové hlášky k výsledné ceně: nomenklaturu (typ zboží) je možno vyhledat zadáním klíčového slova (hodiky jsou č. 91 a následující - já tam narval "Ostatní náramkové hodinky, též s vestavěnými stopkami" + "ostatní" číslo je 9101290000, na zlaté nemám, ty mají vlastní čílo :guitar: ). Zádrhel je u "Měrné jednotky", musíte dát "NAR" - to znamená počet kusů hodinek (neřešte a pište, tak je to v návodu a hlavně to s tím fakt vypočítá, jinak máte smůlu)  a pak samozřejmě do kolonky množství, příslušný počet hodinek, ti movitější mužou dát klidně i 100. Vedlejší výdaje např. poštovné - dph se platí i z této částky. Následně Vám to vyhodí výpočet - clo je většinou nula nula prdlačka :) cca 22 Kč, dph je už větší sranda. Tak snad pomohlo.

Odesláno

Hoši z české pošty podražili?? Hodinky za 57 USD x 24 Kč = 1368 Kč. 21% DPH je 288,- Kč. A přišla mi SMS, ať si připravím 729,- Kč, tj. 441,- Kč, které neumím zařadit.

Odesláno

Je to nejak moc. Ale kazdopadne +-300,-Kc DPH, pak chteji neco za sve "sluzby", coz je nejakych 192,- Kc, zhruba 500,- Kc. Kde vzali dalsich 229,-? Jak si mel deklarovane postovne? Je ted v platnosti novinka, ze pokud je uvedene "free shipping", tak si posta vycuca z prstu nejakou castku za postovne a z toho se take plati DPH, ale nemyslim, ze by to udelalo  pres dve stovky. Tot muj rozbor, mozna nekoho napadne neco dalsiho. :)

• po měsíci...
Odesláno

Ahoj, mám asi trochu hloupý dotaz, ale nemám s tím zkušenost.

Když přes paypal zaplatím hodinky a jsou pro kamaráda, tzn. billing adress je moje a shipping adress je jeho, a nedejbože tu zásilku chytnou bubáci, kdo platí clo a dph? přijde ta informace mně jako tomu kdo to platil, nebo to bude muset řešit on jako adresát? 

Odesláno
  V 28. 11. 2016 v 12:43, Povidláček napsal:

Ahoj, mám asi trochu hloupý dotaz, ale nemám s tím zkušenost.

Když přes paypal zaplatím hodinky a jsou pro kamaráda, tzn. billing adress je moje a shipping adress je jeho, a nedejbože tu zásilku chytnou bubáci, kdo platí clo a dph? přijde ta informace mně jako tomu kdo to platil, nebo to bude muset řešit on jako adresát? 

Adresát

Odesláno (upraveno)
  V 28. 11. 2016 v 12:53, lucid napsal:

Adresát

A který? Adresát 1 nebo adresát 2? Já tedy myslím, že adresát 2, budoucí příjemce zboží a uživazel

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno
  V 28. 11. 2016 v 12:56, Frostie napsal:

A který? Adresát 1 nebo adresát 2? Já tedy myslím, že adresát 2, budoucí příjemce zboží a uživazel

Odpovídal jsem mu na to, na co se ptal a myslím, že jsme se pochopili :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...