miliusportos Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Ok dekuji to jsem chtel vedet:)! Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sova Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Chci si koupit na jomashopu hodinky, i s poštou za 315 USD.Vyplatíte se to vůbec když zaplatím clo a dph? Je nějaká šance že to platit nebudu?Ty hodinky u nás stojí 25.000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Tvl., kolikrát se to ještě zeptáš? Kolik vláken ještě najdeš, kde se to hodí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Chci si koupit na jomashopu hodinky, i s poštou za 315 USD.Vyplatíte se to vůbec když zaplatím clo a dph? Je nějaká šance že to platit nebudu?Ty hodinky u nás stojí 25.000,-Vzhledem k tomu, že po zaplacení cla a DPH budeš atakovat hranici 9K, tak oproti 25k se to určitě vyplatí. Šance, že to nechytí celnice tu sice je, ale velmi malá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Chci si koupit na jomashopu hodinky, i s poštou za 315 USD.Vyplatíte se to vůbec když zaplatím clo a dph? Je nějaká šance že to platit nebudu?Ty hodinky u nás stojí 25.000,-Dobrej exot. Nejdřív čti, pak piš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sova Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Vzhledem k tomu, že po zaplacení cla a DPH budeš atakovat hranici 9K, tak oproti 25k se to určitě vyplatí. Šance, že to nechytí celnice tu sice je, ale velmi malá.Díky, konečně odpověď co za něco stojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Ahoj,chtěl jsem se ještě zeptat jestli někdo nemáte v poslední době zkušenost se zasíláním z watcheszon.cz,četl jsem že v minulosti k nám nezasílali..A jestli ma vůbec cenu se připravovat o box na hodinky,když je pravděpodobnost neproclení minimální..Děkuji Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Ahoj,chtěl jsem se ještě zeptat jestli někdo nemáte v poslední době zkušenost se zasíláním z watcheszon.cz,četl jsem že v minulosti k nám nezasílali..A jestli ma vůbec cenu se připravovat o box na hodinky,když je pravděpodobnost neproclení minimální..Děkuji Odesláno z mého LG-H870 pomocí TapatalkProč by nezasílali? Pravděpodobnost, že nebudeš platit je tak 50:50. Pokud si ale připlatíš cca 10 dolarů za službu "Duty Free Shipment to EEA", pošlou Ti to ze skladu z Německa nebo z Británie, takže neplatíš žádné další poplatky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 (upraveno) Tahle možnost nejde právě.. Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Upraveno 25. února 2018 uživatelem miliusportos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Tahle možnost nejde právě.. Odesláno z mého LG-H870 pomocí TapatalkTa služba je pouze do částky 300 USD. Pokud je cena za hodinky vyšší, pak to lze poslat jen klasicky, kde už pravděpodobnost odchytu samozřejmě je, zejména pokud pocestují i s boxem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Díky za info..Takže jestli počítám dobře,cena hodinek na shopu cca 6500,- na naše+ přičtu DPH,clo a poplatky a jsem na 8000,-(jestli se nepletu?)Cena u nás 11500,-Tak za mě pořád dobrý,sice hranový ale jdu do toho..Jen nevím jestli má cenu nebrat krabičku na hodinky,když pravděpodobnost že to neproclijou je skoro nula..To bych si nechal poradit od vas jestli můžu? Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 (upraveno) Noo tak ted jsem to zkoušel objednat a chcou jestě 30dolaru za poštovny a to už teda přestává být zajimavé..mě jebne,tak zase nic:(( Upraveno 25. února 2018 uživatelem miliusportos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Tak jeste posledni verze,vzit to pres mailboxde.cz,protoze na watcheszon nabizi sluzbu,ze si to preposlou sami a vyhnete se dph a clu jak tu uz zaznelo v minulosti..Ale otazka je,co kdyz to neklapne,zbozi dojde na mailboxde.cz a po nich budou chtit dph a clo..Samozrejme by jim to clovek zaplatil ale problem je v tom ze oni prave k vuli tomuhle neprijimaji baliky mimo EU.. Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Tak jeste posledni verze,vzit to pres mailboxde.cz,protoze na watcheszon nabizi sluzbu,ze si to preposlou sami a vyhnete se dph a clu jak tu uz zaznelo v minulosti..Ale otazka je,co kdyz to neklapne,zbozi dojde na mailboxde.cz a po nich budou chtit dph a clo..Samozrejme by jim to clovek zaplatil ale problem je v tom ze oni prave k vuli tomuhle neprijimaji baliky mimo EU.. Odesláno z mého LG-H870 pomocí TapatalkCesta by to byla, pokud by byl problém s mailboxde můžeš zkusit poslat i do Anglie (viz např. https://www.nakupyvanglii.cz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Taky možnost..Díky Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 No nic kaslu na to,je to risk,nahodou to neklapne a hodinky zustanou nenkde v nemecku nebo UK na celnici.. Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sova Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 (upraveno) Tak jsem si z jomashopu objednal Certina DS Cascadeur. Nechal jsem je poslat přes kamarádového známeho z Kansasu. Zajímá mne jestli když to posílá soukromá osoba z USA k nám, jestli když uvede cenu hodinek k pojištění zásilky, jestli by se platilo clo a dph? Názory?Jestli ano, tak to risknu a zásilku podhodnotíme na cenu nějakých spare parts a budu doufat že se balíček neztratí Upraveno 1. března 2018 uživatelem Jaromír Sýkora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 No myslím, že to tak jednoduché nebude. Pokud ti to chytnou na celnici, budou chtít doložit cenu platbou. Pokud jim ji nedolozis, stanoví pravděpodobně sami vyměřovací základ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Tak jsem si z jomashopu objednal Certina DS Cascadeur. Nechal jsem je poslat přes kamarádového známeho z Kansasu. Zajímá mne jestli když to posílá soukromá osoba z USA k nám, jestli když uvede cenu hodinek k pojištění zásilky, jestli by se platilo clo a dph? Názory?Jestli ano, tak to risknu a zásilku podhodnotíme na cenu nějakých spare parts a budu doufat že se balíček neztratíPokud budou mít pochybnosti, mohou zásilku otevřít a zadržet až do úplného zaplacení vyměřeného cla. Samozřejmě z ceny, kterou oni uznají po internetové rešerši za vhodnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Tak jsem si z jomashopu objednal Certina DS Cascadeur. Nechal jsem je poslat přes kamarádového známeho z Kansasu. Zajímá mne jestli když to posílá soukromá osoba z USA k nám, jestli když uvede cenu hodinek k pojištění zásilky, jestli by se platilo clo a dph? Názory?Jestli ano, tak to risknu a zásilku podhodnotíme na cenu nějakých spare parts a budu doufat že se balíček neztratíbych chtěl nesměle podotknout, že i celníci občas umí číst na fórech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se