Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 470
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Mitak
Odesláno

:-) vtip dobrý. A jestli ty hodinky fakt vyjdou, tak si je sice nekoupím, ale tleskám jim za odvahu udělat nové pouzdro a jsem zvědavý na tu gumu, nebo co to je, a její uchycení k pouzdru.

Odesláno

souhlasim s tebou. pokud je tudor skutecne vyda, je to odvazny krok, protoze by taky mohli donekonecna dojit black bay koncept, coz nevyzaduje zadnou odvahu 

Odesláno (upraveno)

Tak na takovej kovořemen to chce víc než jen odvahu :D a souhlas s miceym, tohle mi moc reálný nepřijde, ale abychom se zejtra nedivili

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno (upraveno)

Ja furt ještě trochu doufam, ze je to nejaky vtip.. nebo jen ukazka/prototyp, proste zpusob, jak přitáhnout pozornost... :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Návštěvník Mitak
Odesláno

Vyznáte se někdo, jestli je tato Rolex ref. skutečná? Když vidím, že se to prodalo v roce 2004 v aukční síni Antiquorum, která je známá tím, že měla v nabídce záplavu falešných Panerai nebo rádobyslavných Rolex bez prokázaného původu, tak by sedělo, že je to nějaký bastl.

post-36225-0-39947000-1553020608_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)

Pokud to v Bazileji opravdu vyjde, tak to myslim dostaneme včetně prislusne historicke omacky.. za par dni..

..a jeste jedna poznamka.. je hezky, jak toto tema na wus rezonuje dvemy vlakny... Tudorackym.. a soubezne ihned i Seikarskym vlaknem... včetně poznamek o modifikovanych seikach apod.. :-)

546738f7fd0293d2d72791de35f775d8.jpg

Odesláno (upraveno)

Já si myslím, že hodinky na fotkách jsou velmi malé - můj tip je 34-36mm. Pak to i s tím železem okolo nebude tak strašné.

Edit: ale přání je otcem myšlenky...

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno (upraveno)

Ono to nakonec docela zapadá, ty jejich napovedy z instagramu.. kresba tužkou.. i ten myticky trezor.. kde nasly ty stare plany.. :-)post-15480-1553026359,03.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...