Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 470
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A je to všechno? Neschovavaj si něco v rukávu?

Submariner? BB58 date? Green Pelagos?

Odesláno

Zajímavej je ten systém ?ukotvení? otočné lunety

System peknej, ale nechtel bych bejt druhej majitel. To totiz bude peknej hnus.

Odesláno

No nic, zamáčknout slzu a jít se hrdě nechat napsat do pořadníku na BB58.

Ach jo, doufal jsem v BB58 pepsi GMT, nebo alespoň modrásky, mokrý sen pak byl reinkarnace Subů.

Tak třeba zase za rok.

Odesláno

Tak to vypada, ze jsem asi jediny kommu se libi. Dokonce az tak moc, ze premyslim, jak to navliknout abych si je koupil... Mno ted stejne prachy nemam, spis naopak a nez e dostanou do obchodu bude to taky chvilku trvat. Ale kolecka v hlave se uz roztocila... 

Odesláno

Nejses :). Je to parada

Tak to vypada, ze jsem asi jediny kommu se libi. Dokonce az tak moc, ze premyslim, jak to navliknout abych si je koupil... Mno ted stejne prachy nemam, spis naopak a nez e dostanou do obchodu bude to taky chvilku trvat. Ale kolecka v hlave se uz roztocila...

Odesláno (upraveno)

Reakce na Insta veskrze negativní

Na wus je to smrst vtipů na tyto hodinky.. takovej balik reakci jsem v zivote nevidel.. :-o)

I would not wear this watch if the CEO of Tudor had a special version made out of platinum and personally delivered it to my home...

Kill it with fire..

Monstrosity..

#borntodaretovomit

Looks like my fears about Homer Simpson becoming design leader have been realized. Extremely disappointing.832863a5af0066d503143bb2005b7559.jpg

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno (upraveno)

Fakt jsem zvedavej na ten lug-to-lug.. hodinky 42 mm.. a hoodne dlouhy nohy.. 58 celkem?

..proc to vubec ma ochranu lunety a pritom hodinovou lunetu? By clovek spis cekal u klasicke potapecske minutove..

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Sem rikal, ze Suby nebudou. Zajimava hodinka, dobrej ulet, takze minimalne pochvala za odvahu. Reakci na design si jeste rozmyslim, necham to uzrat, at to neni jen a la "Seiko-mod". Tajne jsem doufal v BB58GMT, ale chapu, ze si nechteji vystrilet vsechen prach behem dvou Baselworldu.

Odesláno (upraveno)

Mohl bys je sem kdyžtak hodit? Ať si poupravím chuť :-))

m79363n-0001.png

Na videu jsou na kožce a vypadá to podle mě líp. Zatim jsem tomu bicolor tahu nepřišel na chuť.

Upraveno uživatelem John_Lenon

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...