Přejít na obsah

Shewczovy nesmělé fotopokusy

shewcza

Doporučené příspěvky

Pánové, já je ještě neprodávám :-D

Ale jedno je pravda, ty hodinky výše jmenované jsou opravdu jiný level a pozná se to hned, když chytnete jedny do pravé a druhé do levé ruky. Na druhou stranu jsou to hodinky s kterými neuděláte ostudu a nemusíte se s nimi bát projet se na kole, protože když o ně přijdete, nebo bude potřeba servis, tak Vás to nebude zase tak bolet a v tom je to kouzlo. Jsou fajn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Ahoj,

Někde jsem to tu už psal, tak jen ve zkratce:

Wardy:

+ černá datumovka

+ lepší dynko

+ luneta

+ zpracování

+ mikro regulace na sponě

+ odladěnost strojku již z výroby

Oris:

+ lepší klenutý safír

+ lepší podklad (barva) ciferníku. Je lesklá, na Wardech taková matná. Oris měl tohle prostě hezčí.

+ jméno značky (prestiž)

+ šroubovací korunka (na Wardech není šroubovaci, ale zase jsou hodinky vodotěsné do 150m/ vs oris 100m)

Za mě určitě Ward, protože dostaneš za míň peněz víc muziky. Alespoň tak to vidím já. To co dostaneš u Warda za ty peníze jinde nekoupíš.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

Někde jsem to tu už psal, tak jen ve zkratce:

Wardy:

+ černá datumovka

+ lepší dynko

+ luneta

+ zpracování

+ mikro regulace na sponě

+ odladěnost strojku již z výroby

Oris:

+ lepší klenutý safír

+ lepší podklad (barva) ciferníku. Je lesklá, na Wardech taková matná. Oris měl tohle prostě hezčí.

+ jméno značky (prestiž)

+ šroubovací korunka (na Wardech není šroubovaci, ale zase jsou hodinky vodotěsné do 150m/ vs oris 100m)

Za mě určitě Ward, protože dostaneš za míň peněz víc muziky. Alespoň tak to vidím já. To co dostaneš u Warda za ty peníze jinde nekoupíš.

diky, presne tohle jsem potreboval a omlouvam se, ze jsem si nedohledal sam... :eek: . Po mém (laickem) prezkoumani se mi prave taky ty Wardy jeví jako lepsi koupe.. z výse uvedeneho vlastne jen ta prestiz se do rozhodovaciho procesu vkrada jako cervik...

Odkaz ke komentáři

Tady to je. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/123989-jaké-wardy-máte-právě-na-ruce/?p=2354460

Něco už jsem na ruce vyzkoušel a musím konstatovat, že s Wardy se musí do budoucna počítat. Škoda jen toho názvu, ale to je spíš můj problém. Mám rád krátké pokud možno jednoslovné názvy hodinek.

Odkaz ke komentáři

Tady to je. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/123989-jaké-wardy-máte-právě-na-ruce/?p=2354460

Něco už jsem na ruce vyzkoušel a musím konstatovat, že s Wardy se musí do budoucna počítat. Škoda jen toho názvu, ale to je spíš můj problém. Mám rád krátké pokud možno jednoslovné názvy hodinek.

jojo, uz jsem mezitim dohledal... :-) zkusim pockat na Vanoce, jeslti nebudou v akci, to by bylo jasne znameni... :-)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Lepší fotky Squale jsem asi nikdy neviděl. Mám tu značku rád.

Kdysi jsem si v Chronoshopu koupil Blue Blasted padesátky. Taky jsem se po všech těch dražších značkách divil. Perfektní zpracování pouzdra a díky přesnosti jsem i věřil internetovým spekulacím o Top Grade Etě.

Odkaz ke komentáři

Jsou bomba a ani nejsou drahý. Divím se, že jich tu není víc.

Díky Míro, taky se divím.

Lepší fotky Squale jsem asi nikdy neviděl. Mám tu značku rád.

Kdysi jsem si v Chronoshopu koupil Blue Blasted padesátky. Taky jsem se po všech těch dražších značkách divil. Perfektní zpracování pouzdra a díky přesnosti jsem i věřil internetovým spekulacím o Top Grade Etě.

Díky za pochvalu. Značka je mi taky sympatická. Moje dělají zatím +3sec/den. Pro moje účely naprosto dostačující.

Nelakaly te ti tyrkysovy?

Uvažoval a asi by to tak i dopadlo, pokud nemyslíš Ondatry, ale naskytla se možnost je vzít z druhé ruky a tím bylo vyřešeno. Eliminoval jsem tímto krokem velkou ztrátu při následném neuváženém kroku (prodeji).

To UFO je top. Ty hodinky jsou teda taky super, akorát mě asi definitivně minou, pokaždé, co bych se na ně podíval tak bych slyšel martara, jak mi šeptá do ouška ?morbo, ten žralok má lordózu?. A to bych nedal.

Díky, já se s lordózou naučím žít  :clap:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...