AndyAaron Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Jardo, nefot ty detaily, nebo zas budes reklamovat lumi @Diablo1st - jak pise Jarda, 2mm rozdil, ale je to, jak kdybys mel uplne jine hodinky. Zvlast markantni je to u BB41 s inhousem. ETA je kapku stihlejsi. Za sebe bych 41 nedoporucoval na ruku pod 18cm. Zejmena kvuli pohodli noseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Tak jsem koupil do komba k BB58 Grand Seiko a doufám, že s tímhle už spokojeně zestárnu. Když mi zase začne jebat v palici budu muset poprosit Berta o BAN, nebo fakt už nevím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Jo takovéhle kombo dává smysl! Gratuluju. Super dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 ...a ono jednou zase jebat začne, neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Díky. Ty "rafiky" jsou ostrý jako břitva! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 BB58 a nějaká GS k tomu je fakt parádní kombo. Nádherné hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Jo, o ručičky se řízneš jen pohledem, to je jedna z hlavních věcí, co GS umí. A narozdíl od diveru jim není moc co vyčíst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Dobře jsi to k těm Tudorům vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Nooski a Siwi: díky chlapci. dr.sphinx: to byl spíš můj osobní pocit. Spoustě jiným lidem to nevadí, ale já s tím měl problém a do dnes ho mám, to ale neznamená, že jsem na GS zanevřel. Naopak, stále vyčkávám. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Jako že dají keramickou lunetu a cenovce odpovídající sponu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Přesně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Gratulace, Jardo. Jsou krásné. Tak snad budeš chvíli spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 (upraveno) Mel jsi vzit svetlou variantu. Takhle mas dvoje cerne ?univerzaly?. Tak znovu a lepe P.S. Congrats, dobre jsou. Jeste to bude chtit chrono do svate trojice Upraveno 24. listopadu 2019 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Nekaž mu to. Tohle kombo má ale že kurva potenciál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 OWG nebudu, byla to naivita. Tak tady něco nového. Celkem rychle jsem si zvykl na menší hodinky a s tím spojené větší pohodlí, ale zvyknu si taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Vítej Ombré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Se z tebe picnu. Andy říkal chrona, ne tohle. Bertovi napíšeš sám, nebo mám já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Ja to beru tak, ze muzes mit doma krasnou zenskou, ale obcas potrebujes upustit paru jinde. V kolonce ?Cerne potapky? snad neochvejne sedi BB58. Tohle je takovej ulet s rozvernou sousedkou... nebo spis sousedem, ze Ombre? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Jste se nějak domluvili? :-D Vy mi teda dáváte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 To si objednal nové alebo od Martina? Pekne si sa rozbehol, sa normálne teším s čím novým prídeš za nejaký čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se