shewcza Odesláno 9. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Nemůžu se jich nabažit. Jsou skvělé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Čekám v autě na ženu, tak se nudím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Nejlepší co jsem zatím zkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Na pívu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 ty Omegy vypadaj fakt supr zpracované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Tak jestli to srovnáváš s těma Seikama, tak to je jasný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Sem vždycky rád vlezu pro potěchu oka, jinak k těm Omegám - dle mého nejhezčí Seamastery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 @Spongebob nevypadaj ony opravdu super zpracované jsou. Nebál bych se je přímo porovnávat s top řadou Grand Seiko co se zpracování týče. Třeba Tudor mě v tomto ohledu celkem zklamal. Měl jsem tři kusy a vždy jsem něco našel. (Bavím se o zpracování). Zajímaly by mě fotky těch SMPc z @mAra_ mikroskopu ale svoje bohužel již nemohu poskytnout. @Micey co máš proti Seiku? @Sphinxx děkuji a souhlasím. Už dělají radost novému majiteli, ale jednou se k nim určitě vrátím. Fakt jim nebylo co vytknout. Zpracování bez chybičky, přesnost 0.6s/den, prostě všechno tak jak to chceš. Jediné co se jim dá maličko vytknout je váha, ale na to se dá zvyknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Už je nemáš, tak si dovolím drobnou poznámku. Pro mě je jediný problém ten "buznatah", byť vím, že k těm hodinkám patří a většina si je bez něj nedokáže představit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 @Dokusan Ten mi ani nevadí, je o 100% lepší než na předchozí generaci. Pravdou je, že by se mohl zúžovat. Takových 20-18mm by bylo super. Ale ani tohle není špatný. S pohodlností jsem žádný problém nezaznamenal. Vzhled už je na každém z nás. Je to ikona, ač se to někomu líbí nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Jj, máš pravdu. Já osobně je mám nejraději na natu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 buzna tah k bondovkam proste patri, je ikonickej, kdyby ho tam Omega prestala davat, tak ta rada pro me nejspis konci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 A jaký bondovky aktuálně vlastníš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 před 1 minutou, Dokusan napsal: A jaký bondovky aktuálně vlastníš? aktualne modry SMPc, mel jsem i obe starsi verze, vzdycky modry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Super. Já pořád nemám jasno, který se mi líbí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 To ja taky ne. S SMPc jsem maximalne spokojenej. Ale kazdy novy jsou o fous lepsi, tak ty 42 do budoucna nevylucuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Na svatbu za fešáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se