Emiliano Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Pecka. Tak teď všechno ostatní prodej, hezky se tu rozluč a nezapomeň za sebou zhasnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Baterkove GS divery jsou pro me topka! Tvl, ted ti zavidim jaxvina Az je budes prodavat, tak dej vedet mne prvnimu, jo? Snad to bude dyl jak za dva tydny, protoze do te doby ledvinu asi neudam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Hele a všim sis tý spony? Já jen, že když jsi měl GS divery naposled, taks ses o ní vyjadřoval zhruba jako kdyby ti zabila kočku, sezrala psa a ohnula starou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Díky kluci @dr.sphinx jj, všiml a pořád je stejně hrozná a luneta z křepelčích vajíček,no hrůza ,ale od té doby jsem ušel celkem dlouhou cestu a víš co? Stejně jsem nic lepšího nenašel. Lepší sponu ano, ale hodinky jako celek nikoliv ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 No... Hezký to máš. Co chtít víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Vid, dobry kombo. Hele, mne prave prisel podobnej balicek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 @Micey Paráda! Ukaž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Ti tady z toho nebudu dělat bramboračku.. nicméně, zde:) https://forum.chronomag.cz/topic/138134-co-máte-právě-na-ruce/page/429/#comments Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Jardo, supr kombo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 To je fofr, Ty to střídáš rychleji než naší volení zastupitelé názory Hodně luxusní duo, ať slouží ke spokojenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 LovecK: díky moc. Nooski: díky, já myslím, že tohle mi chvilku vydrží přidám dvě obligátní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Držíme ti všetci palce, aby tá tvoje "chvilka" bola dlhšia než zopár dní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Díky, můžeš si tím být celkem jist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Moc pěkná dvojka, baterkový GS divery byly hned v závěsu za spring driveovejma. Takže gratulace a užívej si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Irwinku, děkuji. Sašo i Tobě díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Lumi na hodinkách v podstatě nepotřebuji, což beru jako výhodu, protože bych si zavřel dveře k mnoho zajímavým hodinkám co svítí jen minutu po nasvícení. Musím ale uznat, že Seiko lumi fakt umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Paráda, máš srovnání s dostupnejsimi kousky od Seika? Jestli s vyšší cenou je i lumi lepší? Já zase svítící hodinky žeru a považuji to za velmi užitečnou vlastnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Jardo, tohle je paráda! GS už jsem si taky zkusil a rozhodně to má něco do sebe, nicméně tvoje kombo je naprosto ultimátní Užívej je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se