shewcza Odesláno 23. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Miloši díky! Vladino125: jsou krásný. Nedávno byly na chronu za fakt dobrý neníze, ale koukal jsem se, že už jsou pryč.Len skoda ze su 44mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 před 8 minutami, Vladino125 napsal: Len skoda ze su 44mm To je omyl Vlado. Spring drive divery (sbga031/231 atd) mají skutečně 44mm respektive 44.2mm, ale sbgx117/115 mají 42.7mm, výšku 13.2mm a L2L krásných 49.6mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 před 10 hodinami, shewcza napsal: Nedávno byly na chronu za fakt dobrý neníze, ale koukal jsem se, že už jsou pryč. Byly, ale měly dost orvanou lunetu. Kdybys na ně chtěl novou, tak už to taková hitparáda nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Tak som nieco nasiel aj ja, poobjednavam a potom dam vediet. Jardo uz to prislo… zajtra pozriem a dam vediet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 No jo, stále parádní hodinky i jejich fotky. Tak ať se mám na co dívat i v příštím roce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Neboj bude, ale už se to bude spíš opakovat, takže taková nuda. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Všechno nejlepší do nového roku kolegové pacienti! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 V 6. 12. 2021 v 9:23, Harwey napsal: no dobre, ze si z nich tak nadseny, tak im davam 3 tyzdne;) Prohráls ------------ Steinharty jsem ještě nikdy neměl a model ocean 500 premium by mi sympatický od dob co je tu skvěle prezentoval @tano a dělal jim výbornou reklamu. Došlo na ně sice až za dlouho a nejsou to ty stejné, ale můžu si to odfajfknout Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Štajny... konečně aspoň jedny pořádné hodinky. Gratuluji @shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Přesně dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Tak to si udělej první čárku pro fajfku i u BLNR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Steinhart mě nikdy moc nebraly, ale musím uznat, že ty ručičky a datum na 6tce z nich dělají zajímavé hodinky i přes homážní problematiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Inspirace je jasná o tom žádná. Ale zase za ty prachy mít safír, keramiku, 500m, titan, gmt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 To bezpochyby. Titanový Stejny jsem měl hned 2x (první s nepovedeným Soprod strojkem, druhý už tuším s etou, který jsem si koupil za čas). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Pořád mě baví! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 před 46 minutami, shewcza napsal: Pořád mě baví! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Se nedivím, jsou dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Štajny pryč, to byla chyba z kterých se, jak víme, člověk účí. Ale něco nového přišlo, ať nám není po Wardovi smutno. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se