Dokusan Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 před 17 minutami, shewcza napsal: @DokusanTo bych moc rád Marťas, ale zítra jsem celý den na oslavě. Jedině v neděli bych mohl přijet. Pokud jedeš v sobotu domů a pojedeš kolem, tak na chvilku se urvu. PS.: vem Tutimy Tak jindy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Ty jseš teda hustej - druhý rolby, z toho už se nevykroutíš! Počkej s čím zejtra vylezu já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 @Radik to je přece jasný Radku, to už dávno není tajemství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 před 4 minutami, shewcza napsal: @Radik to je přece jasný Radku, to už dávno není tajemství A já myslel, že jsem teď delší dobu mlčel a už se zapomnělo. Ty si ale pamatuješ, já vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 @Radik těším se na fotky a na tvoje postřehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Odpoledne s potěrem na procházce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 A jak došlo k tomu zranění?...No já si fotil Rolby a dcerka spadla do kanálu No snad to protentokrát dobře dopadlo, ty fotky korunky za nějakou tu zkušenost stojej Máš to dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 @Daemonultimate naštěstí se nic nestalo a dík! Nic víc bych asi ani už nepotřeboval. Mám z nich fakt radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Až na ty sračky kolem jsem celkem spokojen. Už nezažívám takové turbulentní období jako dřív, ale pořád mě to baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Jardo, super! Co víc… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Parádní a kvalitní sestava, ty Béčka se mi furt strašně líbí… a přidat jedině něco na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Moc pěkná sestava! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Krasne portfolio:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Takže dvoje kvarcky, jedna ETA a pak dva skoro stejný masově vyráběný strojky ... meh (pro jistotu třikrát) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 @tomina666 @Radik @Kid_A Díky kluci @Karussell Díky, máš pravdu, brousil jsem si zuby na ty Marky, ale vyfoukl mi je @Kid_A, kterému tímto gratuluji. Silnější pes m*dá! @dr.sphinx nemohu jinak než souhlasit Je to pravda, ale pořád se trochu posunuji, třeba to jednou někam dotáhnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Před hodinou, shewcza napsal: @tomina666 @Radik @Kid_A Díky kluci @Karussell Díky, máš pravdu, brousil jsem si zuby na ty Marky, ale vyfoukl mi je @Kid_A, kterému tímto gratuluji. Silnější pes m*dá! @dr.sphinx nemohu jinak než souhlasit Je to pravda, ale pořád se trochu posunuji, třeba to jednou někam dotáhnu. Jezkovy voci, silnejsi urcite ne, maximalne rychlejsi :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Jardo mas krásnou sestavu. A ty poslední rolexky ti sedi paradne,moc se mi libi. Uz abych jel okolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 (upraveno) Včera jsem hodil po delší době na ruku sbgx117, nastavil letní čas a hurá si je užít. Po třech minutách jsem se vrátil a dal na ruku zase ty prcky, protože o nich ani nevím a to je to co chci. Upraveno 22. dubna 2022 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 To znám. Velikost mi ještě ani tak problém nedělá, ale váha už je pro mě zásadní. I z toho důvodu šlo pár fakt povedenejch hodinek z domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se