Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno

splni to ucel kila nahoru? splni

si můžeš nechat udělat na plastice silikonový špeky a panděro, a nemusíš do sebe cpát takovej hnus

Návštěvník tolja
Odesláno

tolja hubne, ke snídani v 6h ráno měl kýbl řeckýho jogurtu s fíkama, rozinkama, fíkovou zavařeninou a zapékaným oříškovým mysli, bylo toho asi 30dkg, taktak to sežral a teď si dá jablko pink lady, protože ho honí mlsná, konec hlášení

Návštěvník tolja
Odesláno

No, to se hned pozná charakter. Tak hezkej den, Ty růžová lejdy :-)

hezkej den se bohužel nekoná, protože...

navíc, když jsem včera zjistil, že mojí blondýny auto má propadlou technickou, a na moje auto, že dnes nový gumy nebudou dodaný, tak dnes mohu po příjezdu z práce dát ruce na bradavky, vzít blondýny auto, jet s ním na technickou a pobýt tam 3-4 hodiny

hezkej den si představuju jinak

Odesláno

Tak tak, auto na papíry nejezdí - a ruce na bradavkách blondýny nejsou špatný tip na zahnání frustrace z doručovatelských ústrků a dietního gáblíku  :speak_cool:

(zrovna jsem s úlevou zjistil, že mého 04/18 je podle velkého techničáku až 26. dubna, takže času dost...)

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)

Tak dej jenom ruce na bradavky, na technickou se vyser a uvidíš jaký bude hezký den...

Tak tak, auto na papíry nejezdí - a ruce na bradavkách blondýny nejsou špatný tip na zahnání frustrace z doručovatelských ústrků a dietního gáblíku  :speak_cool:

(zrovna jsem s úlevou zjistil, že mého 04/18 je podle velkého techničáku až 26. dubna, takže času dost...)

hoši,

ty bradavky byly myšleny moje, ale máte pravdu, seru na to, ať si vezme dovolenou, pudu na fotbal

anebo pudu na fotbal a eště se vožeru

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno

Upřímně, já technické řešívám tak že zavolám známému servisákovi, jeho mladej si příslušné auto ráno auto vyzvedne a odpoledne vrátí s oštemplovaným techničákem a protokolem "bez závad". Co se děje mezitím neřeším - předem to samozřejmě omrknou, mladej si při čekání přivydělá pár stovek - a já si nemusím kazit zažívání čucháním smradu z ropáků na emisích a hádáním o kraviny typu nesvítící žárovička u zadní značky...  :smoke:

Odesláno

Když jsme u těch technickejch tak jsem s podivem začátkem tohoto týdne zjistil, že technická u mého víkendového vozidla končila 3/2017... A stalo se hovno... :D

Návštěvník tolja
Odesláno

Když jsme u těch technickejch tak jsem s podivem začátkem tohoto týdne zjistil, že technická u mého víkendového vozidla končila 3/2017... A stalo se hovno... :D

jj, dokud něco nenabouráš, tak se stane howno, no a když nabouráš s autem bez stk, tak ti howno zbyde, teda za předpokladu, že to bude bez zranění....

Odesláno

Diky moc! V zasade je mi to jedno, co zrovna bude. Bral bych jak ten balik malych cokoladek nebo ten velky kus :-). Manzelka bude mit narozeniny a tohle by ocenila :-).

Odesláno

Tak sem nalozil utopence z 4kg spekacku (z male soukrome vyroby (labuuuuzo)), obratil maso na sobotni vyuzeni, zkontroloval spek a vcil uz si muzu dat klidne panaka rumu... :cheers:

Odesláno

Tak sem nalozil utopence z 4kg spekacku (z male soukrome vyroby (labuuuuzo)), obratil maso na sobotni vyuzeni, zkontroloval spek a vcil uz si muzu dat klidne panaka rumu... :cheers:

Taky jsem zavařil utopence - ukázka

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A navařil na vandr - zítra už jen nahážu do báglu a tradá

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...