Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no, objednavka musi byt za min. 10 tis. bez DPH ...

cakacia doba na 3 kg balenia min. mesiac!

objednava sa sporadicky, ked sa robi velka objednavka, a to bolo nedavno

Ja bych objednal tak za 3k bez dph. Myslim, ze kdyz se jeste par lidi prida, jsme hrave pres limit :-).

Odesláno

Doufám, že jsou utopenci i v těch čutorách!! Jestli ne tak jsi hovno vandrák!! :D

Jsem hov.. vandrák - odhalil jsi mne. Já mám totiž panický strach z lesa :bag: , tak s sebou vždy musím mít něco na posilněnou. :wub:  A nejhorší je to potmě - víš ty vůbec, kolik běhá po lese strašidel? :axehead:

Odesláno

Jsem hov.. vandrák - odhalil jsi mne. Já mám totiž panický strach z lesa :bag: , tak s sebou vždy musím mít něco na posilněnou. :wub:  A nejhorší je to potmě - víš ty vůbec, kolik běhá po lese strašidel? :axehead:

...divne, vandruju tak 30 let a este sem v lese zadne strasidlo nevidel... :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

...divne, vandruju tak 30 let a este sem v lese zadne strasidlo nevidel... :lol2:

To bys měl mít za zády asi jiný rajón, Krakonoši... :lol2:

Odesláno

Jak jsi jako tohleto myslel ?

Bez obav, jsem si jistý, že v lesích, kde vandruji, tebe nepotkám.

Nojo, no. Ono už to asi není, co bývalo. Ale na Brdech je svět ještě v pořádku - tam strašidla ještě jsou. A my Brďáci máme Brdy vždy tam, kde jsme. :whistling:

Jo a nad náma je vždy úterý ...

Odesláno

Mí drazí tlouštíci a Manťáku. Dnes opět mohu mezi Vás. O víkendu jsem závodil v Mostě, takže prasící den se nekonal. Vynahradím si ho dnes obědem na zámečku (má oblíbená zašívárna). Bude: Pomalu tažený hovězí vývar z masa a morkových kostí, půlka pečené kachny s třemi druhy knedlíků a dvěma druhy zelí, něco sladkého, těžké červené víno a 2 doutníčky.

Od středy vaří posádka na lodi, takže pak je to stejně jedno :-)

Odesláno

Prý to patří sem :D Pár fotek, z naší letošní zabijačky  :cheers:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

tvl to musi byt smrad.. :D ale jako kaloricka bomba to je, to fakt. ono, zral som uz vsetko co som rozumne povazoval za ok: krokodila, vsetky mozne druhy kopytnikov, pavuky, korytnacky, kraby, hady, jasterice, surove aj polozive ryby, ale co si budeme hovorit, dajte mi kyblik telacich reznov, zemiakove pyre a plzen, a konci kazda sranda. nech zije rakusko uhorska monarchia!

Upraveno uživatelem instant

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...