Přejít na obsah

Kila nahoru

Bert

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 335
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

no, objednavka musi byt za min. 10 tis. bez DPH ...

cakacia doba na 3 kg balenia min. mesiac!

objednava sa sporadicky, ked sa robi velka objednavka, a to bolo nedavno

Ja bych objednal tak za 3k bez dph. Myslim, ze kdyz se jeste par lidi prida, jsme hrave pres limit :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doufám, že jsou utopenci i v těch čutorách!! Jestli ne tak jsi hovno vandrák!! :D

Jsem hov.. vandrák - odhalil jsi mne. Já mám totiž panický strach z lesa :bag: , tak s sebou vždy musím mít něco na posilněnou. :wub:  A nejhorší je to potmě - víš ty vůbec, kolik běhá po lese strašidel? :axehead:

Odkaz ke komentáři

Jsem hov.. vandrák - odhalil jsi mne. Já mám totiž panický strach z lesa :bag: , tak s sebou vždy musím mít něco na posilněnou. :wub:  A nejhorší je to potmě - víš ty vůbec, kolik běhá po lese strašidel? :axehead:

...divne, vandruju tak 30 let a este sem v lese zadne strasidlo nevidel... :lol2:

post-39943-0-79047800-1523903673_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jak jsi jako tohleto myslel ?

Bez obav, jsem si jistý, že v lesích, kde vandruji, tebe nepotkám.

...divne, vandruju tak 30 let a este sem v lese zadne strasidlo nevidel... :lol2:

Nojo, no. Ono už to asi není, co bývalo. Ale na Brdech je svět ještě v pořádku - tam strašidla ještě jsou. A my Brďáci máme Brdy vždy tam, kde jsme. :whistling:

Jo a nad náma je vždy úterý ...

Odkaz ke komentáři

Mí drazí tlouštíci a Manťáku. Dnes opět mohu mezi Vás. O víkendu jsem závodil v Mostě, takže prasící den se nekonal. Vynahradím si ho dnes obědem na zámečku (má oblíbená zašívárna). Bude: Pomalu tažený hovězí vývar z masa a morkových kostí, půlka pečené kachny s třemi druhy knedlíků a dvěma druhy zelí, něco sladkého, těžké červené víno a 2 doutníčky.

Od středy vaří posádka na lodi, takže pak je to stejně jedno :-)

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

tvl to musi byt smrad.. :D ale jako kaloricka bomba to je, to fakt. ono, zral som uz vsetko co som rozumne povazoval za ok: krokodila, vsetky mozne druhy kopytnikov, pavuky, korytnacky, kraby, hady, jasterice, surove aj polozive ryby, ale co si budeme hovorit, dajte mi kyblik telacich reznov, zemiakove pyre a plzen, a konci kazda sranda. nech zije rakusko uhorska monarchia!

post-4112-0-89315300-1526809400_thumb.jpg

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...