Povidláček Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 A já už zas na tý zavařovačce vpravo nejdřív čtu SEIKO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Taky jsem zavařil utopence - ukázka DSC_2303.jpg A navařil na vandr - zítra už jen nahážu do báglu a tradá DSC_2304.jpgDoufám, že jsou utopenci i v těch čutorách!! Jestli ne tak jsi hovno vandrák!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 no, objednavka musi byt za min. 10 tis. bez DPH ...cakacia doba na 3 kg balenia min. mesiac!objednava sa sporadicky, ked sa robi velka objednavka, a to bolo nedavnoJa bych objednal tak za 3k bez dph. Myslim, ze kdyz se jeste par lidi prida, jsme hrave pres limit :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Doufám, že jsou utopenci i v těch čutorách!! Jestli ne tak jsi hovno vandrák!! Jsem hov.. vandrák - odhalil jsi mne. Já mám totiž panický strach z lesa , tak s sebou vždy musím mít něco na posilněnou. A nejhorší je to potmě - víš ty vůbec, kolik běhá po lese strašidel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 A nejhorší je to potmě - víš ty vůbec, kolik běhá po lese strašidel? Jak jsi jako tohleto myslel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Jsem hov.. vandrák - odhalil jsi mne. Já mám totiž panický strach z lesa , tak s sebou vždy musím mít něco na posilněnou. A nejhorší je to potmě - víš ty vůbec, kolik běhá po lese strašidel? ...divne, vandruju tak 30 let a este sem v lese zadne strasidlo nevidel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 ...divne, vandruju tak 30 let a este sem v lese zadne strasidlo nevidel... To bys měl mít za zády asi jiný rajón, Krakonoši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 To bys měl mít za zády asi jiný rajón, Krakonoši... Lepsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Lepsi?Sice Amerika, ale gut! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Jak jsi jako tohleto myslel ? Bez obav, jsem si jistý, že v lesích, kde vandruji, tebe nepotkám. ...divne, vandruju tak 30 let a este sem v lese zadne strasidlo nevidel... Nojo, no. Ono už to asi není, co bývalo. Ale na Brdech je svět ještě v pořádku - tam strašidla ještě jsou. A my Brďáci máme Brdy vždy tam, kde jsme. Jo a nad náma je vždy úterý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Mí drazí tlouštíci a Manťáku. Dnes opět mohu mezi Vás. O víkendu jsem závodil v Mostě, takže prasící den se nekonal. Vynahradím si ho dnes obědem na zámečku (má oblíbená zašívárna). Bude: Pomalu tažený hovězí vývar z masa a morkových kostí, půlka pečené kachny s třemi druhy knedlíků a dvěma druhy zelí, něco sladkého, těžké červené víno a 2 doutníčky. Od středy vaří posádka na lodi, takže pak je to stejně jedno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Prý to patří sem Pár fotek, z naší letošní zabijačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Kolik jste měli prasat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Na to se tak hezky dívá...ještě lepší by bylo si kousíček zobnout :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 http://praguecandyfestival.cz .. treba to nekomu pomuze ... ;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 halusky tiez pomozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Krásně ti minutovka ladí s tou slaninkou / škvarečkama v pozadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Není to úplně typický, ale kalorický je to jak sviň :-). Čerstvá nálož durianu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 (upraveno) tvl to musi byt smrad.. ale jako kaloricka bomba to je, to fakt. ono, zral som uz vsetko co som rozumne povazoval za ok: krokodila, vsetky mozne druhy kopytnikov, pavuky, korytnacky, kraby, hady, jasterice, surove aj polozive ryby, ale co si budeme hovorit, dajte mi kyblik telacich reznov, zemiakove pyre a plzen, a konci kazda sranda. nech zije rakusko uhorska monarchia! Upraveno 20. května 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se