Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Já se jim také snažím vyhýbat..ale někdy v té ledničce prostě jsou a hlad posilněný alkoholem mne v noci přinutí udělat výjimku potvrzující pravidlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 V 24. 3. 2018 v 23:54, Honza.manta napsal: V Bille mívali "Lovecký uherák" a ten mi moc chutnal. Jenže nějak zmizel, nevíte, kde ho mají?Jmenuje se to Ostaš od Pejskara, u nás ho mají furt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 V 25. 3. 2018 v 8:47, Bert napsal: Ano Manťáku, Ty jsi má můza :-) Asi taky pěkně slepá, nebo sis přečetl to drobné písmo na patě příspěvku? Poloslepá. Teď jsem se hóóódně soustředil a dočetl to. Větší židle tam dát nejde?Jinak do recara se vejdu, takže - včera sedm hodin v troubě a dnes sklízím úrodu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Váhu mám dobrou, ale výšku mám na pi*u... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Sedm hodin v troubě ? Jak jsi to proboha vydržel ? Já bych už po hodině začal uždibovat a uždibovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 V 25. 3. 2018 v 10:05, straspol napsal: Sedm hodin v troubě ? Jak jsi to proboha vydržel ? Já bych už po hodině začal uždibovat a uždibovat... Etapový závod:Pátek -Vepřové plátky na tymiánu - hódně.Přežrat se - doporučuju.Poté okořenit a našpízovat česnekem kilo krkovičky a kilo bůčku.Dát do trouby a cca 4 hodiny péct.Sobota - Dát dopéct včerejší pekáč - cca dvě a půl hodiny.Vyndat krkovici a servírovat k obědu.Přežrat se - doporučuju.Bůček vrátit zpět do trouby a dopéct - cca hoďku a půl.(Hele tak ono jsem ho pekl osm hodin.)Odpočinout si a jít na odpledno večerní koncert a tam si užívat.Neděle - vstát, naladit formu na pořádný hlad a pustit se do bůčku.Svět je prostě krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Pěkný...abysme se ale nezačali bít s Kulináriem, ikdyž tam už sů samé speciality, tak snad v pohodě...já, abych nedej Bože nevyhladověl a nemusel sáhnout po těch separatistickejch párkách, mám propracovanej systém, jak se držet stále syt, dneska třeba k obědu pár řízků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Je odpoledne...začíná doba, kdy by se mělo až do cca půlnoci začít nepřetržitě jíst. O jídlu se říká, že podávané v dostatečně velkých dávkách neškodí v jakémkoli množství, a tak jedu rabovat místní Billu...autem, samozřejmě...to jen pro vyvrácení případných pochybností o mém duševním zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Tady se z toho stává chlubírna "co jsem dneska sežral" alias "představte si, představte si, co jsem měl dnes k obědu..." . Nic proti tomu, ale trochu se vytrácí odborná poradenská úroveň, jakou mělo vlákno zpočátku. Pokusím se to napravit a vrátit diskuzi do původních kolejí. Zatím tu totiž myslím nebyl zmíněn "Efekt honění chuti". Ten spočívá ve výrobě pokrmů s natolik naředěnou chutí, že člověk při jejich konzumaci v marné snaze uspokojit chuťové pohárky propadá nesmírné žravosti. Tuhle fintu dlouho a s úspěchem používám k levnému zasycení většího počtu hostů, např. při zahradních svatebních hostinách apod. Předstírajíc bodrou rustikální kulinářskou vložku, přinesu několik obrovských nádob naplněných risotem, nudlemi se zelím a uzeným, nudlemi s lososem, nudlemi s parmskou šunkou, nudlemi s bryndzou, nudlemi s goudou a olivami, nudlemi s nivou, nebo v sezóně prádelní hrnec s houbofleky. Důležité je velké množství dobře připraveného média (dušená rýže či vařené těstoviny fussili), zatímco množství nosiče chuti (maso, sýr, houby) je těsně pod hranicí uspokojivého poměru. Lidem to chutná, ale v marné snaze naplnit si "hubu" chutí si přidávaji a přidávají a místo uždibování se zdviženým malíčkem by jedli nejraději naběračkou Z hostiny pak odcházejí s pocitem naprostého přežrání. Stejný efekt často používám i sám na sobě - funguje totiž bez ohledu na to, zda jej konzumující zná nebo ne. Takže na takové to domácí přežírání u dobrého filmu nebo knihy vřele doporučuji. V téhle souvislosti je třeba zmínit další nesmírně důležitou věc. Většina z nás má doma svůj oblíbený hrnek, svoji oblíbenou lžíci nebo misku. Nepodceňujte velikost těchto nádob! Není nic rušivějšího než se v průběhu večera několikrát zvedat od dvouhodinového filmu a chodit si do kuchyně přidávat (o zbytečných ztrátách energie ani nemluvě). Naopak je li mísa dostatečně velká, soutěživost a pocit pro ordnung nás zpravidla přinutí ji vyprázdnit i v případech, kdy bychom ve slabé chvilce jinak chtěli přestat jíst. Za sebe můžu doporučit velkou keramickou zapékací mísu, takovou tu největší z celé sady. Špatné nejsou ani mísy prodávané z nepochopitelných důvodů pod názvem "nádoba na mísení těsta". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Přidám recept od kámoše - uznávám, sám bych to asi nedal.Večerní krmě dle Hedyho:Ingredience:300gr Babiššina sekaná300gr Bramborymenší tatarkaolejsůlBrambory nakrájíme na hranolky a hodíme je na pánev, tam je ufritujeme. Na té samé pánvi pak opečeme Babiššinu sekanou.Vezmeme nerezovou mísu (takový ten typ, že se z toho nažere Brazilská Fila) nasypeme tam hotové hranolky (POZOR - NEODKAPÁVAT !!! bude vysvětleno dále) posolíme a bohatě tam nahoru nayebeme tatarku. Pak nahoru přidáme opečenou sekanou. Konzumuje se zásadně lžící při sledování TV programu (víc se toho sežere). Pro gurmány - nakonec sežereme, jen tak, zbylou směs oleje, tatarky a soli, co zbude v míse.Dobrou chuť !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Martar zaujimave, nieco take obcas intuitivne robievam, neuvedomoval som si ze sa vlastne jedna sikovny trik Tematicky posun vlakna k lowcostovemu homemade junk foodu predstavujucemu pomaly posobiaci potravinovy jed odmietam. Chcem priberat z chutneho a zdraveho (alebo aspon neskodliveho ) jedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 (upraveno) V 24. 3. 2018 v 23:23, Arkham napsal: Mě lovečák poslední dobou moc nejede,přijde mi že ho šidí.Zato kostelecký fake uherák vcelku ujde i když na Pick samozřejmě nemá.Standardně držím 5-6 kusů v kumbálu u garáže kam nikdo krom mne neleze.Na ruce Orient Tri Star,ty do ničeho nekecaj a tak to má být.Aperitiv bude asi domácí 50 voltová slivka.lovečák je téma, já ho kupuju u Řeháka v Nymburce, ale v pátek už ho většinou nemají doporučitelný lovečák mají v Makru pod značkou Metro, stejně tak vysočinu ve středu jsem byl u Bejrů v Kněžmostě pro brusnický sušený špek a miniklobásky, talíř mě to stálo někdo tu zmiňoval Pejskar, podle mně dělají hodně dobrý uzeniny a před časem jsem objevil vlašák z Lidlu, mají ho tam ve vaničkách po 150 a 400 gramech, a tak dobrej vlašák jsem neměl už dlouho kostelecký uherák a ten druhej bazmek je nepoživatelný hnus, imho Upraveno 25. března 2018 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Ja myslim ze staci drzet prumer 50 plzni tydne, jidlo uz prijde samo.Me to funguje bezvadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 V 24. 3. 2018 v 11:31, Bert napsal: 2. Moc by mně zajímalo, jestli kromě Knedlíka bude vůbec někdo mít tu odvahu sem napsat.ále tak co sem tak psát, že jo ? ...... každej ví, že pokud chce přibrat musí pojídat to samé jako vepř .... jakože prase ..... mě spíš neska zaujal článek kolik toho vyprodukujem .... to by jeden neřek http://veda-a-technika.eurozpravy.cz/veda/218972-kolik-exkrementu-lide-za-zivot-vyprodukuji-vedci-zverejnili-velky-prehled-jejich-zjisteni-vam-vyrazi-dech/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Ivan přibrat ze zdravého jídla nejde ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Prestoze to muze znit trochu uchylne tady na hodinkovem foru, ale tohle vlakno se postupne stava mym nejoblibenejsim. Tolik inspirace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 V 25. 3. 2018 v 17:54, ivan_989 napsal: Martar zaujimave, nieco take obcas intuitivne robievam, neuvedomoval som si ze sa vlastne jedna sikovny trik Tematicky posun vlakna k lowcostovemu homemade junk foodu predstavujucemu pomaly posobiaci potravinovy jed odmietam. Chcem priberat z chutneho a zdraveho (alebo aspon neskodliveho ) jedla.Což je samozřejmě absolutní protimluv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Pánové, pokud by už objemově Váš ctěný žaludek nestíhal, a Vy přesto nutně potřebovali nějaké ty kalorie, doporučuji: NRG - 5 Mám to ve zdrhacích báglech při opuštění lodi. Úžasných 19200 kJ na kilogram. A co teprve trvanlivost - 10 let! Zapomeňte na ledničky. Jo, a pokud sem nějakej pitomec napíše, že v tom případě by chtěl se mnou ztroskotat, upadne v nemilost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Jop, NRG-5 je fajn, obcas (pro zmenu) beru F100-compri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 To vypadá jako docela dobrej materiál, jak se to fetuje? Normálně se to žere? Na tyhle novoty jsem nikdy moc nebyl, aby to nebylo kontraproduktivní - tělo si zvykne na obrovské dávky kalorií a pak po obyčejném jídle začnu hubnout..nene, z toho bych měl strach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se