PepaSFI Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) Já zase nemám žádný oblečení ve kterém by mi bylo dobře a pohodlně po vydatné večeři jako třeba dnes. Když si vzpomenu na své děti, mám dojem že začnu btzy shánět nějaký dupajdy na 186 cm výšku.to existuje https://www.skippy.cz/dupacky/ Tomáš Ouředníček to měl na Dakaru a vypadalo to skvěle. Bohužel na fotkách na jejich webu to nikde není, moc fotek ze zákulisí tam nemají. Upraveno 28. března 2018 uživatelem PepaSFI
Honza.manta Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 hubenej seš, to nevokecáš,jednomu by se chtělo říct, že seš línej se nažrat Tak to teda fakt nejsem. Můžeš se zeptat účastníků setkání v Jeseníkách. Ti mne viděli v akci. Beru Te za slovo, jestli se nekdy potkame na chronosraze, vezmes s sebou takovy bucek,jako sis daval par prispevku zpatky ;-). A bude Ti odpusteno :-D.S vama taky! Furt delate chute! Po sichte nakoupim par kilo masa a nalozim na uzeni! :-P. Tak se včas ozvi, já ho peču nadvakrát = dva dny.
wizard-ov Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Salkoznalci klobouk dolů...já bych po té pixle grcal jak Amina. A jak jdete chcat - nebzučí vám kolem poklopce vosy ? Nic, jdu se odbýt luxusním Gothajem od Stračeny z Vítkova (gurmáni z Ovy znají). Ze Salka bych grcal,ještě že je špeku dost.Žeru ho jen pro radost,a má hodně kCal.
martar Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) to se hned pozná kvalitní vlákno. Kouknéte, kolik má antivlákno stránek a báseň v obkročném rýmu (nebo dokonce snad v ostravskym jambu?) tam nenajdete určitě žádnou.. Upraveno 28. března 2018 uživatelem martar
Frostie Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Salkoznalci klobouk dolů...já bych po té pixle grcal jak Amina. A jak jdete chcat - nebzučí vám kolem poklopce vosy ? Nic, jdu se odbýt luxusním Gothajem od Stračeny z Vítkova (gurmáni z Ovy znají). Ze Salka bych grcal,ještě že je špeku dost.Žeru ho jen pro radost,a má hodně kCal.Tak nepopírám, že kvalitní gothaj je lepší...
Harwey Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Ked neni co zrat, tak aj moravsky kolac s kecupom je gurmansky zazitok.
leebauer Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) A jinak PepaSfi - dík za odkaz, některý se mi i líbí. To se to bude žrát. Upraveno 28. března 2018 uživatelem leebauer
Arkham Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Mate nekdo typ na kvalitni celostatne dostupny gothaj?To co ted delaji nechce vetsinou ani kocour.
tkol Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Budou potřeba jedny sváteční žrací (ty budou furt od bůčku) a jedny hodobóžový na chrápání...
tkol Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Jinak kocourovi se nedivim, vetsina bezne dostupnejch gothaju nevidelo kus masa ani z rychliku...
Arkham Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 No prave..A mali reznici v okoli ho pro jistotu nedelaj vubec.
instant Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Ked neni co zrat, tak aj moravsky kolac s kecupom je gurmansky zazitok. nonono, nerobme tu z toho babicovo kulinarium - priberat je nutne so stylom a noblesou. Napriklad to salko - za davnych cias si si to pekne vykrojil otvaracom a noblesne to vylopatoval striebornym bagrom zo servisu po babičke, dbajuc aby si nekvapkal na gauc (zena by ti rano aj tak neverila ze to je salko). Normalny bezny sidliskovy neandrtalec by to proste sŕkal z plechovice az by oslintal ten papier. Vysledok rovnaky, ale chapes ten rozdiel dufam.
Honza.manta Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Salkoznalci klobouk dolů...já bych po té pixle grcal jak Amina. A jak jdete chcat - nebzučí vám kolem poklopce vosy ? Nic, jdu se odbýt luxusním Gothajem od Stračeny z Vítkova (gurmáni z Ovy znají). Ze Salka bych grcal,ještě že je špeku dost.Žeru ho jen pro radost,a má hodně kCal. Já mám periodu - tak cca třikrát ročně musím spucovat sladkou bombu - jinak sladké vůbec nejím. Nicméně dneska jsem po té plechovce měl takový lepkavý pocit v puse, tak jsem to zajedl pár chilli papričkami a svět byl opět v pořádku.
instant Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) dnes, resp uz vcera som mal narodeniny, a kedze uz mam vsetkeho dostatok, miestami az plne zuby, a so sladkym to mam jak kolega mantak /= raz za dlhy cas a do bezvedomia/, manzelka mi namiesto torty pripravila nieco vyzivne, čiže kuatro formadži po našom. na jej obranu musím povedať, že to bolo ešte pred chvíľou plné až po okraj. Upraveno 28. března 2018 uživatelem instant
martar Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 To vypada velmi chutně, doufám, že to konzumuješ stříbrnou dezertní vidličkou ze servisu po babičce Pokud jde o Salko, Jesenku, Piknik a Pikao, uhodil jsi klinček po hlavičce: dnes si je dávám čas od času z chuťové nostalgie a vzpomínám na doby, kdy jsem byl desetiletým sídlištním mládětem neandrtálce. Je zajímavé, jak dokáží chutě a vůně evokovat vzpomínky na dětství, někdy dokonce celé zapomenuté scény...
Honza.manta Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 Přidávám se s grarulací a dobrou chuť!
Bert Odesláno 29. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2018 Já už se strašně moc těším na prasící den. Přiznávám, že musím být (kvůli váze do mini formule) na docela striktní dietě, ale: mám povolen jeden prasící den v rámci týdne. Ve Schladmingu bude o víkendu hnusně, takže jedeme za tchýní, která je výborná kuchařka. A k tomu si asi na den natazím soudek plzeňské dvanáctky .... PARÁDA :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se