Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já zase nemám žádný oblečení ve kterém by mi bylo dobře a pohodlně po vydatné večeři jako třeba dnes. Když si vzpomenu na své děti, mám dojem že začnu btzy shánět nějaký dupajdy na 186 cm výšku.

to existuje  https://www.skippy.cz/dupacky/   

Tomáš Ouředníček to měl na Dakaru a vypadalo to skvěle. Bohužel na fotkách na jejich webu to nikde není, moc fotek ze zákulisí tam nemají.

Upraveno uživatelem PepaSFI
  • Odpovědi 335
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

hubenej seš, to nevokecáš,

jednomu by se chtělo říct, že seš línej se nažrat

Tak to teda fakt nejsem. Můžeš se zeptat účastníků setkání v Jeseníkách. Ti mne viděli v akci.

Beru Te za slovo, jestli se nekdy potkame na chronosraze, vezmes s sebou takovy bucek,jako sis daval par prispevku zpatky ;-). A bude Ti odpusteno :-D.

S vama taky! Furt delate chute! Po sichte nakoupim par kilo masa a nalozim na uzeni! :-P.

Tak se včas ozvi, já ho peču nadvakrát = dva dny.

Odesláno

Salkoznalci klobouk dolů...já bych po té pixle grcal jak Amina. A jak jdete chcat - nebzučí vám kolem poklopce vosy ? Nic, jdu se odbýt luxusním Gothajem od Stračeny z Vítkova (gurmáni z Ovy znají).

Ze Salka bych grcal,

ještě že je špeku dost.

Žeru ho jen pro radost,

a má hodně kCal.

Odesláno (upraveno)
:D to se hned pozná kvalitní vlákno. Kouknéte, kolik má antivlákno stránek a báseň v obkročném rýmu (nebo dokonce snad v ostravskym jambu?) tam nenajdete určitě žádnou.. Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Salkoznalci klobouk dolů...já bych po té pixle grcal jak Amina. A jak jdete chcat - nebzučí vám kolem poklopce vosy ? Nic, jdu se odbýt luxusním Gothajem od Stračeny z Vítkova (gurmáni z Ovy znají).

Ze Salka bych grcal,

ještě že je špeku dost.

Žeru ho jen pro radost,

a má hodně kCal.

Tak nepopírám, že kvalitní gothaj je lepší...

Odesláno (upraveno)

A jinak PepaSfi - dík za odkaz, některý se mi i líbí. To se to bude žrát.

Upraveno uživatelem leebauer
Odesláno

Ked neni co zrat, tak aj moravsky kolac s kecupom je gurmansky zazitok.

nonono, nerobme tu z toho babicovo kulinarium - priberat je nutne so stylom a noblesou. Napriklad to salko - za davnych cias si si to pekne vykrojil otvaracom a noblesne to vylopatoval striebornym bagrom zo servisu po babičke, dbajuc aby si nekvapkal na gauc (zena by ti rano aj tak neverila ze to je salko). Normalny bezny sidliskovy neandrtalec by to proste sŕkal z plechovice az by oslintal ten papier. Vysledok rovnaky, ale chapes ten rozdiel dufam.

Odesláno

Ze Salka bych grcal,

ještě že je špeku dost.

Žeru ho jen pro radost,

a má hodně kCal.

Já mám periodu - tak cca třikrát ročně musím spucovat sladkou bombu - jinak sladké vůbec nejím. Nicméně dneska jsem po té plechovce měl takový lepkavý pocit v puse, tak jsem to zajedl pár chilli papričkami a svět byl opět v pořádku.

Odesláno (upraveno)

dnes, resp uz vcera som mal narodeniny, a kedze uz mam vsetkeho dostatok, miestami az plne zuby, a so sladkym to mam jak kolega mantak /= raz za dlhy cas a do bezvedomia/, manzelka mi namiesto torty pripravila nieco vyzivne, čiže kuatro formadži po našom. na jej obranu musím povedať, že to bolo ešte pred chvíľou plné až po okraj.

post-4112-0-71926300-1522277538_thumb.jpg

post-4112-0-16543600-1522277681_thumb.jpg

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

To vypada velmi chutně, doufám, že to konzumuješ stříbrnou dezertní vidličkou ze servisu po babičce :D

Pokud jde o Salko, Jesenku, Piknik a Pikao, uhodil jsi klinček po hlavičce: dnes si je dávám čas od času z chuťové nostalgie a vzpomínám na doby, kdy jsem byl desetiletým sídlištním mládětem neandrtálce. Je zajímavé, jak dokáží chutě a vůně evokovat vzpomínky na dětství, někdy dokonce celé zapomenuté scény...

Odesláno

Já už se strašně moc těším na prasící den. Přiznávám, že musím být (kvůli váze do mini formule) na docela striktní dietě, ale: mám povolen jeden prasící den v rámci týdne. Ve Schladmingu bude o víkendu hnusně, takže jedeme za tchýní, která je výborná kuchařka. A k tomu si asi na den natazím soudek plzeňské dvanáctky .... PARÁDA :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...