Maxel Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 To ber s nadsázkou Vzal bych je i tak na zkoušku, ale těch pětaštyrycet je prostě moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Už jsem se ptal v NEWS, ale co na nich vidíte? Smartky a vzbuzují poprask, jako snad ještě nic od Alpiny, já to nechápu Nemyslím to nijak zle, oni designově vlastně nejsou úplně špatné, ale prostě vyměnit mechaniky za Smart? Já na toto asi ještě nejsem připravený...Jsem alespoň pak zvědavý, co na ně řeknete a jak hodně mají teda to veškeré sledování propracované. Třeba přítelkyně má Fitbit, hlavně kvůli cvičení a musím uznat, že ten je propracovaný vážně dobře a co všechno dokáže změřit je až neskutečné - taky ho všude vychvalují. Alpina se očividně snaží co to jde, aby byla ještě výš, takže zkušenosti budou asi zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Ber to tak, že si chce spousta lidí nějaký ty smartwatch vyzkoušet, a když je nabízí relativně solidní značka za relativně solidní cenu a ještě s možností jakés takés personifikace, tak je to prostě lákavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 (upraveno) Změnil jsem na dva kusy, takže cena za 1 ks bude 450CHF. Kdo chce využít této ceny, tak SZ. Upraveno 27. března 2018 uživatelem Sborez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Koukal jsem na to vcera taky a nevim, jestli do toho jit nebo ne. Na jednu stranu mam obavu, ze kdyz by se to povedlo, tak bych pak nenosil nic jineho. Na druhou stranu porad tam vidim nejake mouchy. Chtel bych treba kovovou lunetu, protoze s tema barevnyma mi ty hodinky prijdou, ze pusobi strasne plastove. Jenze s kovovou lunetou by to chtelo brousene ocelove pouzdro a ne cerne nebo modre pvd nebo co to je. Libilo by se mi ale neco takoveho:AlpinerX-black-silver-black-orange-silver-silver-beige-leather.pngNení to PVD, podle mě je to kompozit ze skleněného vlákna. Co to přesně znamená nemám šajn :-) Ale líbí se mi to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Minulý týden mě napadlo, že bych vyzkoušel nějaké AnaDigi. Můj favorit byly T-Touch od Tissotu. Když mi přistálo do mailu promo od Alpiny, byl jsem nadšený. Vypadají skvěle a GPSka, super. Že by náhrada za moje Garmin Fenix3? Po nastudování parametrů přišlo vystřízlivění. GPS tam není (že je možnost trackovat přes telefon, neberu), GPS tam prostě není. Smart funkce u Garminu používám jen zcela vyjímečně při sportu, když musím mít telefon u sebe. Navíc hodinky na sport musí mít velký displej. Mám pocit, že Tissot má vychytanější selektování funkcí přes dotykový displej (můj názor). Zase ty Alpiny IMHO vypadají lépe. Nic. AnaDigy nápad mě opustil a půjdu koupit nějaké Seika v automatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 27. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Já od toho očekávám, že to budou prostě pokročilé sportovní quartzky na motorku a do lesa. Tedy přesně tam, kam automaty tahat nechci. To, jak se rozhodli s GPS mi přijde fajn kompromis mezi výdrží a funkčností. Podle mě asi není možné porovnávat tyto hodinky a například Fenix5 od Garminu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Ber to tak, že si chce spousta lidí nějaký ty smartwatch vyzkoušet, a když je nabízí relativně solidní značka za relativně solidní cenu a ještě s možností jakés takés personifikace, tak je to prostě lákavé. Asi máš pravdu. Nemám v úmyslu je ani nějak hanit, jen mě ten poměrně velký zájem překvapil, nečekal bych to. V jednom mají v Alpně pravdu, jsou to nejhezčí smartky, protože zbytek je humus a s hodinkami to nemá moc společného, tot pořád hodinky jsou. No jsem pak zvědavý na postřehy. Já od toho očekávám, že to budou prostě pokročilé sportovní quartzky na motorku a do lesa. Tedy přesně tam, kam automaty tahat nechci. To, jak se rozhodli s GPS mi přijde fajn kompromis mezi výdrží a funkčností. Podle mě asi není možné porovnávat tyto hodinky a například Fenix5 od Garminu. Asi jo, sám mám sice na rasení zafixované Gshocky, ale pokud chce někdo vysloveně i Smart, tak je to asi jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostekos Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Našiel som ešte inú recenziu a na živých fotkách vyzerajú podstatne horšie ako na tých vizualizáciach. https://www.techradar.com/reviews/alpina-alpinerx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 O jakých živých fotkách je řeč? Četl jsi tu recenzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostekos Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 O jakých živých fotkách je řeč? Četl jsi tu recenzi? Kde vidíš problém? Píšu tam, že je to doslova hands on review. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Aha, ty myslíš těch pár predprodukcnich prezentačních fotek? Uvidíme jak budou vypadat finální kousky až se začnou vyrábět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Sázím na to, že kousky od Alpiny, které jsem mohl vidět, byly vždy precizně zpracované. Pouzdro bude pro mě nové, ale jinak to dle mě bude paráda. Těším se na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Přemýšlím, že bych do nich také šel... Jen jsem si na sport teď koupil nové Trasery, sakra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 No, ještě jsou tři týdny do konce akce, tak se asi zaregistruji na KS a uvidím. Ale lákají mne moc. Na motorku a na sport by byly good... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Odesílat se bude ze Švýcarska, takže clo + DPH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Tak jsem asi chytil poslední volný kus za polovic... Tak uvidíme. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Resp. poslední double set. Takže kdyby někdo chtěl, budu mít asi jedny AlpinerX navíc... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Toz já je prubnu :-) napiš mi na mail prosím Pitris.K@seznam.cz dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Když budete mít chvilku, budu rád, když to proklikáte :-) Bude to pro mě znamenat další řeme. Pokud odkaz ještě někomu dorazil do mailu, tak sem s ním, rád oplatím. http://bit.ly/2HiisPN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se