EDYMI Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Zaplatené a vyplnené. Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 zaplaceno 2x, vyplneno... diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 tak rychlá aktualizace stavu: Na paypal zatim zaplatilo 8 lidi.... z toho 6 excelentně (přišlo mi přesně kulatych 80 USD), jeden člověk v EUR a pak já pokusně rychlo-převodem v CZK :-) .. paypal zobrazuje balance podle měn, takže pak všechny platby mimo USD, v tom dělají trochu nepřehledno.. takže prosím pokračujte gift + USD !Ten jeden človek som pravdepodobne ja. Sypem si popol na hlavu a ospravedlňujem sa. Že to malo byť v USD pre prijímateľa mi došlo až po odoslaní platby. Pardón :-) Ďakujem Vám za parádne odvedenú prácu na tejto limitke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Zaplaceno a formulář vyplněn.Díky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 4. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Ten jeden človek som pravdepodobne ja. Sypem si popol na hlavu a ospravedlňujem sa. Že to malo byť v USD pre prijímateľa mi došlo až po odoslaní platby. Pardón :-) Ďakujem Vám za parádne odvedenú prácu na tejto limitke.V pohodě, nejak to prevedu / prepoctu.. :-) Zatim paráda, ze u žádné platby nechybi nick! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Tak také zaplaceno do spořitelny. Ale až na druhý pokus. První platbu jsem poslal omylem do čsob, tak snad se mi to vrátí...Dotazník vyplněn. Děkuji za organizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Rychlý dotaz: chci zaplatit PayPalem ale nenabízí mi (ani u platby "Send to friends and family") provést platbu jako Gift (přiúčtuje si to cca 3USD). Je to proto že mám business účet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Mareka01 : Ne je to proto, že to pojede z karty. Když si pošleš z vlastního účtu prášule přímo na svůj Paypal, tak je to pak bez toho příplatku. Aspoň tak jsem to pochopil já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 (upraveno) Díky! Jsem zkusil i založit nový účet (osobní). Tam mne to během zadávání platby upozornilo, že levnější odeslání peněz bude ze zůstatku na PayPal účtu (a ne z karty). Na Business účtu se podobná informace/nápověda neobjevila (během platby). Každopádně to budu (pro urychlení) posílat z bankovního účtu. Upraveno 4. dubna 2018 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Po mne chtel Paypal poplatek 0,45 USD i kdyz jsem to posilal jako FaF. Ale tech par centu uz me nezabije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Posláno, vyplněno, VS 53 a zpráva pro příjemce s účelem platby, díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 4. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Prubezny stav - zaplatilo 56 lidi a od nas uz sly nejake platby k dodavatelum :-) Pokud to bude pro Vas mozne, nyni už raději vse zasilat do banky.. paypal uz jen, pokud nemate jinou moznost.. diky za pochopeni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Zaplaceno, formulář vyplněn, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Zaplaceno, vyplněno. Díky, jak budete synci v Ostravě, máte u mne pivo a líh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Tak zaplaceno přes Paypal, jen sem blbec zapomněl dát do poznámky nick... Tak ta neoznačená platba je moje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Zaplaceno 1 699 Kc na 1948405293 / 0800. Formular vyplnen. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Ahojte, byl jsem teď mimo domov, dnes večer to pošlu.Zdraví guzmič. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 (upraveno) Tak už taky zaplaceno přes účet Upraveno 6. dubna 2018 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaenefic Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Zaplaceno přes účet v CZK, formulář vyplněn. Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Formulář, vyplněn, peníze odejdou v pondělí, byl jsem mimo. Díky kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se