Přejít na obsah

patprom

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Super, vypadají perfektně, ta zlatá verze bude asi ještě o fous lepší, respektive hezčí. Jinak by to chtělo makro, které vytáhne ty detaily. Dýnko je moc pěkné. Jak Moony, kromě Dark Side a pandic nemusím, tak to se opravdu povedlo.

Davide, někdy ti je půjčím k nafocení :-)

Jeste jedna vyhoda oproti nekterym jinym Apollo limitkam - tenhle modrej cifr, rucky a lunetu nikdo jen tak jednoduse nezbastli

I takhle se na to dá pohlížet :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tyhle jsem ani neznal, ale jsou nádherný. Ja furt doufám, že mi klapnou obyčejný Moony s hesalitem... I když...Vsadil jsem si sazku, tak že o tom možná nevím, ale třeba už jsem milionář... :-)

Odkaz ke komentáři

Tiež si myslím, že veľmi dobrá voľba. Keď som ich pozeral na stránke tak ma vôbec neoslovila tá modrá. V skutku ale na živo vyzerá neodolateľne. Gratulujem  :thumbsup_anim:  :thumbsup_anim:  :thumbsup_anim:

Jo, naživo vypadají lépe než na fotkách

Jsou parádní..gratulace a pofoť i dýnko :)

Jasně, hned jak bude dobré světlo a vzpomenu si :-)

Super krásný kousek od Omegy, mňam :-) A jakož to že zlatou na hodinkách moc nevyhledávám, tady jim sakra sekne, povedlo se a velká gratulace :-)

Dík, mám to stejně, bicolory a fullgoldy nejsou nic pro mě, ale na těchto vypadá zlato tak nějak přirozeně bez pocitu kolotočáře :-)

Odkaz ke komentáři

Krása, jsou přenádherné. Prostě Modrá se zlatem je úžasná.

Jen nemístnej dotaz. Mají evidentně safírové sklíčko, ale oproti normálním moonům nemají ten mléčný kroužek. Jsou krásně čisté jako plast.... Čim to? :)

Dobrý postřeh, dík! Úplně jsem to přehlédl. Taky by mě to zajímalo. Jinak ten safír s oboustranným antireflexem je kouzelný

Odkaz ke komentáři

Tady je to vidět, safír má "mléčný kroužek" v po okraji oproti plastu...

Tyto ačkoliv jsou v safíru tohle vůbec nemají což mě udivuje a moc se mi to líbí...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...