Teatime Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Moony se zlatem a panáčkama - jasnej fejk! Nádhera, ať sloužej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 4. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Super, vypadají perfektně, ta zlatá verze bude asi ještě o fous lepší, respektive hezčí. Jinak by to chtělo makro, které vytáhne ty detaily. Dýnko je moc pěkné. Jak Moony, kromě Dark Side a pandic nemusím, tak to se opravdu povedlo. Davide, někdy ti je půjčím k nafocení :-) Jeste jedna vyhoda oproti nekterym jinym Apollo limitkam - tenhle modrej cifr, rucky a lunetu nikdo jen tak jednoduse nezbastli I takhle se na to dá pohlížet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didi986 Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Tiež si myslím, že veľmi dobrá voľba. Keď som ich pozeral na stránke tak ma vôbec neoslovila tá modrá. V skutku ale na živo vyzerá neodolateľne. Gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Jsou parádní..gratulace a pofoť i dýnko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Davide, někdy ti je půjčím k nafocení :-)Není problém, jen ten čas ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Super krásný kousek od Omegy, mňam :-) A jakož to že zlatou na hodinkách moc nevyhledávám, tady jim sakra sekne, povedlo se a velká gratulace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Ta modrá se zlatou je boží. Krásný moonwatch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Tak tyhle jsem ani neznal, ale jsou nádherný. Ja furt doufám, že mi klapnou obyčejný Moony s hesalitem... I když...Vsadil jsem si sazku, tak že o tom možná nevím, ale třeba už jsem milionář... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Tak jyem se teď koukal a skutečně jsem vyhrál... 91,-Kč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 5. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Tiež si myslím, že veľmi dobrá voľba. Keď som ich pozeral na stránke tak ma vôbec neoslovila tá modrá. V skutku ale na živo vyzerá neodolateľne. Gratulujem Jo, naživo vypadají lépe než na fotkách Jsou parádní..gratulace a pofoť i dýnko Jasně, hned jak bude dobré světlo a vzpomenu si :-) Super krásný kousek od Omegy, mňam :-) A jakož to že zlatou na hodinkách moc nevyhledávám, tady jim sakra sekne, povedlo se a velká gratulace :-) Dík, mám to stejně, bicolory a fullgoldy nejsou nic pro mě, ale na těchto vypadá zlato tak nějak přirozeně bez pocitu kolotočáře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 5. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Dneska pokus na hnědé kůži. Opět platí, že naživo je to mnohem lepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Krása, jsou přenádherné. Prostě Modrá se zlatem je úžasná. Jen nemístnej dotaz. Mají evidentně safírové sklíčko, ale oproti normálním moonům nemají ten mléčný kroužek. Jsou krásně čisté jako plast.... Čim to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 5. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Krása, jsou přenádherné. Prostě Modrá se zlatem je úžasná. Jen nemístnej dotaz. Mají evidentně safírové sklíčko, ale oproti normálním moonům nemají ten mléčný kroužek. Jsou krásně čisté jako plast.... Čim to? Dobrý postřeh, dík! Úplně jsem to přehlédl. Taky by mě to zajímalo. Jinak ten safír s oboustranným antireflexem je kouzelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Co myslíš mléčným kroužkem? Bezzel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Antireflex, řekl bych. Každopádně, jsou úžasné! Takový trošku jakoby míšenec keramických potápek a Moonů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Tady je to vidět, safír má "mléčný kroužek" v po okraji oproti plastu... Tyto ačkoliv jsou v safíru tohle vůbec nemají což mě udivuje a moc se mi to líbí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Ten vnitřní myslíš? U těch Apolo a u mejch Moonphasů je to způsobený tou architekturou skla - je hodně vyboulený nahoru - v 90 stupňovym úhlu, takže to vytváří odrazy. jak je to u těch Moonů nevím. nemají taky vypouklý sklo do úhlu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 5. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Fotka dýnka. Omlouvám se, ale tím mobilem se mi nedaří zaostřit jak se to celé leskne, tak alespoň tak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Mělo by to být způsobeno tloušťkou safíru a použitého tmelu psal Martar ve vedlejším vláknu. Sám nevím, ale určitě k tomu tady bude nějaká diskuze, divil bych se kdyby ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Patriku ty tvoje fotky mě donutí dneska vyndat Speedy Tuesday z trezoru a trochu je ponosit... Jsou fakt nádherné!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se