swa Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Odesláno 8. července 2018 Dneska jsem na ně koukal Dušáka a jsou fakt super. Já dneska opět Moony. Zkoušel jsem měřit rychlost vlaku podle kilometrovníků a docela to sedí. Na koridoru max. 130km/h. Standartně 90 - 100km/h. Ta tachymetrická stupnice je docela fajn, když nejde ve vlaku chytit GPS.. Za ty ceny, co se tu dají sehnat, jsem těžko hledal něco lepšího Jinak já dnes také moonwatch. Těžko je sundavám z ruky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fry Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Odesláno 8. července 2018 Obyčajné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kdojinej Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Aji sem dam neco... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VojtaJ Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 (upraveno) Po tom, co jsem teď dva dny testoval Ruské rybky od Vostoku, jsem zase nasadil Moony. Nějak se mi po nich začalo stýskat... Inu, to je ten tajemný Měsíční magnetismus. Jak je člověk vyzkouší jednou, musí se k nim vracet navěky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. července 2018 uživatelem VojtaJ
ADIkov Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Tiez moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 Klasika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 (upraveno) ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. července 2018 uživatelem bobi
Micey Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 (upraveno) Z dnesniho Reflexu.. tendleten pan taky ocividne pozna kvalitu. Rad bych svy PO prodal, ale ted uz je asi nikdo nekoupi.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To mam za to, ze ctu takovy kokotiny. Upraveno 12. července 2018 uživatelem Micey
shewcza Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 Snad mě tu přijmete :-) dnes jsem pořídil SMPc - velká radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 Tady jde do tuhyho...supr fotky-uzivej
bobi Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 Krásný fotky.SMPčka sedí obvykle perfektně na ruce . Gratulace,ať slouží Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mats Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 krásne fotky, tiež mi už rok robia radosť
Patrik Trinh Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Snad mě tu přijmete :-) dnes jsem pořídil SMPc - velká radost.Vítej klasika, tyhle nikdy neomrzí
Fade Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Vítej! To budou konečně pořádné Omegácké fotky Ještě kup Moony!
shewcza Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Díky kluci a pěkný víkend přeji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Patrik Trinh Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Konečně se mi vrátily od Dušáka
dan010 Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Dnešní akvizice... Semaster Planet Ocean 600m 45,5 kal. 2500 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se