Ondrej71 Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 (upraveno) Na super pohodlně gumě z Zealande. Potěšil mě servis, včera dopoledne objednáno, dnes dopoledne dorazilo i ručně napsaným dopisem Upraveno 21. května 2020 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 před 6 hodinami, Ondrej71 napsal: Na super pohodlně gumě z Zealande. Potěšil mě servis, včera dopoledne objednáno, dnes dopoledne dorazilo i ručně napsaným dopisem Je nějaká šance, že jsi měl na ruce i modré? První, co mě u těch bílých totiž napadlo, je, jestli tam nebude podobný efekt, jako u Expů II - že ty s bílým cifrem opticky působí trochu větší...už ty modré totiž působí docela jako kus hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Hezký večer! Omega je prostě topka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 před 9 hodinami, Tichus napsal: Je nějaká šance, že jsi měl na ruce i modré? První, co mě u těch bílých totiž napadlo, je, jestli tam nebude podobný efekt, jako u Expů II - že ty s bílým cifrem opticky působí trochu větší...už ty modré totiž působí docela jako kus hodinek... Modré jsem neměl, ale nemyslím, že tady ten efekt je. Na ruce působí poměrně subtilně, přijdou mi podobně jako Suby, dokonce pohodlnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radep Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Omega Bullseye, rv kolem 1935, cal 26.5. Někdo náhradní díly? Korunka, ručky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Dobré ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Apollo 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 před 22 minutami, tedwine napsal: Apollo 8 Tož taky gratulace. Se nám bratia slovenský nějak rozjařili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Já vím, velikost trochec na hraně, ale mám je prostě rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 před 2 minutami, MíraMíra napsal: Já vím, velikost trochec na hraně, ale mám je prostě rád. Když je máš rád, tak není co řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 před 2 minutami, MíraMíra napsal: Já vím, velikost trochec na hraně, ale mám je prostě rád. Mas to v pohode Mirku... a konecne mas zase poriadne hodinky Skus niktory z vintage tahov... par krat som to mal na ruke a naozaj ich to hodne zmensi v porovnani s pevnymi koncovkami tahu. Mne sa do toho nechce vrazat vela penazi ale rozmyslam ze skusim toto... https://www.uncleseiko.com/store/c20/Omega.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 před 25 minutami, JoyStick napsal: Tož taky gratulace. Se nám bratia slovenský nějak rozjařili Diky Ondro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 před 4 minutami, tedwine napsal: Diky Ondro! už ti dorazily ty fg? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 před 21 minutami, dabelM napsal: Když je máš rád, tak není co řešit Jak říkáš. před 15 minutami, Vortex-Tempus napsal: Mas to v pohode Mirku... a konecne mas zase poriadne hodinky Skus niktory z vintage tahov... par krat som to mal na ruke a naozaj ich to hodne zmensi v porovnani s pevnymi koncovkami tahu. Mne sa do toho nechce vrazat vela penazi ale rozmyslam ze skusim toto... https://www.uncleseiko.com/store/c20/Omega.html Jo jo, jinej tah zvažuju už od minulých Speedů, uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 před 16 minutami, JoyStick napsal: už ti dorazily ty fg? Nie, kua aj celym Covidom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Rozumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Modrá je nejlepší, tolikrát jsem je chtěl prodat a vždycky jsem si to naštěstí rozmyslel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Baví mě moc. První bondovky co mě fakt chytly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Jsem rad, ze skoncil nouzovej stav a ja mohl opet prezout na nejaky normalni hodinky :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se