Jaem Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Prezute na NATO od omegy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Dnes tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Kuncáku, já tě nepoznávám. Krémovej svetřík! Ženskej element je mocná věc Soccery samozřejmě super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Ať je nekecám - dneska sendvič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 @Vladino125 @martar @ragu Náhodou je super jak tu každej máme některou z generací těchdle černo-oranžád Můj jedinej problém těch co ze mě nakonec vytáhnul ragu bylo, že jsem tenkrát skrblil a koupil je tady z fóra. Už jednou jsem měl nakročeno kopupit je jako funglovky, ale pak jsem si pořád nebyl jistej, jestli mně sednou, jestli je s jejich vejškou narvu v zimě pod bundu, atd. a tak jsem šel cestou fóra. Jenže když jsem zjistil, jak jsou super, jak mi všestranně vyhovujou, začal ve mně pořád hlodat červíček těch novejch, který bych si sám odfólioval, měl dobrej pocit, že je mám od CZ AD, za každej šrám budu moct nadávat jedině sám sobě, atd. A tak když jsem nakonec porovnal předchozí a poslední generaci a udělal si jasno, převzal si ty moje ragu a já jsem se konečně rozhoupak do funglovek. Já vím, je to blbost, ale už s nima kroutím na ruce šestej měsíc v kuse a stále jsem spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Jelikož máš ty nové 6 měsíců v kuse na ruce,tak to je jasné znamení, že si udělal dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 před 3 minutami, Pivas napsal: Jelikož máš ty nové 6 měsíců v kuse na ruce,tak to je jasné znamení, že si udělal dobře. Rozhodně toho nelituju a spokojenost je stále stejná jako po prvím nasazení. Takovejhle chronoklid jsem už dlooouho neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 @Radik já bych byl i spokojenej a klidnej nebýt tady kolegy @Pivas kterej furt nasazuje červíčka do hlavy ale je fakt že ty bílý Seamastery bych někdy zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 S kamarádem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 před 8 hodinami, martar napsal: Ať je nekecám - dneska sendvič Kurna, kurna, nejak se mi zacinaji libit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 [mention=14317]Radik[/mention] já bych byl i spokojenej a klidnej nebýt tady kolegy [mention=66896]Pivas[/mention] kterej furt nasazuje červíčka do hlavy ale je fakt že ty bílý Seamastery bych někdy zkusil.Tak vidim ze je to vsade rovnake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 před 44 minutami, Murphy97 napsal: Kurna, kurna, nejak se mi zacinaji libit Si je muzes klidne vocuchat nablizko nekde na pivu/biku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 před 7 hodinami, martar napsal: Si je muzes klidne vocuchat nablizko nekde na pivu/biku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 @ragu- To je potřeba,aby si se nenudil. @Vladino125-Je to pořád dokola,člověk by zkoušel zrovna to co má nějaký kolega. @Radik- Tvoje vyrovnanost ti závidím, chtělo by ti to nějak narušit Neříkej, ze by si něco nezkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 před 1 hodinou, Murphy97 napsal: SZ ... Ale jen prohlidnout - ty zustavaj doma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 @martar- Že to říkáš zrovna ty Než jsem se probral,tak si mi je sundal z ruky a uz jsem je neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Já jsem strašnej hajzl totiž Diky Tobě jsem se ale dostal v sekci potápek do pohody. Definitivní mám, s ostatníma můžu v klidu blbnout, vyměňovat a zkoušet leccos novýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Jsem rad,ze to tak dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 V 20. 12. 2021 v 8:17, kuncák7 napsal: Dnes tohle. Chválím Tě, že i když jsi takový hodinkový kurevník, tyto pořád opatruješ Moc pěkné a je mi po nich smutno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Pěkný to všici máte. Já i dnes AT a klasická voknovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se