Fade Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Na gumě jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cuketa Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Dnešní venčení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 před 20 hodinami, martar napsal: Tomak tu furt dráždí sendvičovkama druhé generace, tak uděláme reklamu i 1. generaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Diky bohu, ze je někdo vyfotil neupatlaný Nejradši bych tu svou fotku smáznul, ale co už... Holt to jsou pracovní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Světlo 2. generace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radis09 Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Snad nebude vadit ruka přítelkyně. Ale přiznám se, že velikost 36 si občas půjčím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Dnes zase takhle. Za mě jim sedí víc než buznatah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 před 14 hodinami, Tomak napsal: Světlo 2. generace Tak pokud jde o lumi, nebudu se s 1.gen. pouštět do soutěžení Líbí se mi, jak se u 2.gen. ve dne usedlé páprdovské hodinky s vypouklým sklíčkem a plechovou lunetou v noci mění na malý lunapark (ale popravdě, jediné, co vážně závidím, je ten náramek). Já furt na gumě od Bartona, spokojenost veliká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 @martar @Tomak Jako pěkný to máte. Už po nich pomrkávám delší dobu, ale taky nejde mít vše hned... A abych jen neplevelil, stále PO... Prezuto na letní gumy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 (upraveno) Kdyz na ne ma clovek postavu, tak jsou to jedny z nejhezcich Omega diversek ever tyhle prvni XL PO. Upraveno 31. května 2023 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Uz nosim jen toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 V 30. 5. 2023 v 8:24, martar napsal: Tak pokud jde o lumi, nebudu se s 1.gen. pouštět do soutěžení Líbí se mi, jak se u 2.gen. ve dne usedlé páprdovské hodinky s vypouklým sklíčkem a plechovou lunetou v noci mění na malý lunapark (ale popravdě, jediné, co vážně závidím, je ten náramek). Já furt na gumě od Bartona, spokojenost veliká. Tah u 2. generace je také lepší, více se směrem ke sponě zužuje a hlavně má u pouzdra střední dílek zkrácený, což umožňuje lepší obepnutí zápěstí. Akorát si nejsem jistý, zda by byl kompatibilní s tvými hodinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 před 4 hodinami, Seamaster napsal: Kdyz na ne ma clovek postavu, tak jsou to jedny z nejhezcich Omega diversek ever tyhle prvni XL PO. Jako fakt jo, packa 19 je akorát a 90/190 je ideální figura (ta moje ). Nic pro běžnou populaci, ale zas já bych tak rád třeba něco ve velikosti 38 mm ale necítím se v tom, nejde to. A co si budeme, tyhle PO mám moc rád, ale najít něco jinýho, než je origo guma, nebo tah, je nadlidský výkon. Vůbec nevím, co na ně dát, ta guma žádný zázrak není a tah celoročně nejde..... Ještě že je to s čím točit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 No a dnes OPět.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 (upraveno) Upraveno 31. května 2023 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 před 9 hodinami, Tomak napsal: Tah u 2. generace je také lepší, více se směrem ke sponě zužuje a hlavně má u pouzdra střední dílek zkrácený, což umožňuje lepší obepnutí zápěstí. Akorát si nejsem jistý, zda by byl kompatibilní s tvými hodinkami. Bohužel nebyl úplně jiné rešení fixace vůči pouzdru. Místo paciček opírajících se o nožky tam máš masivní výstupek zapadající do vybrání pouzdra mezi nožkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Plant Ocean Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 [mention=30813]martar[/mention] [mention=16587]Tomak[/mention] Jako pěkný to máte. Už po nich pomrkávám delší dobu, ale taky nejde mít vše hned... A abych jen neplevelil, stále PO... Prezuto na letní gumy.... Staré PO mě neskutečně přitahují. Měl jsem keramiky PO,mám keramický vlnky,ale tyhle mě prostě něčím lákají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 AT nr. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se