bobi Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Tak samozřejmě tah je tah, ale pořád ta guma na nich vypadá líp, než třeba kůže. Já bych si nedal na Moony ani jedno, ale není to tak zlý ta guma. Když to snesou MoonSwatch, proč ne ty pravý Moony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 No time na nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 před 13 hodinami, Seamaster napsal: Guma na moonech je jako kuze na diverech. Jako de to, ale mam vzdy pocit, ze je neco spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Panerai vnimam trochu jako steampunk, jako takovy fetis pro milovniky Verneovek. Tam kuze patri, pac kapitan Nemo este gumu nevynaleznul :))) NO flame Ja mam Verneovky rad:) A moony na kozenym rally remenu jsou paradni nahodou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Už jsem říkal, že PO jsou skvělý vojenský hodinky? Teda... Ne pro pěšáky, ale my zlatí můžem. Aktuální foto z pobytu na cvičení... A Moony mám na rallye kůži a za mě nejlepší kombinace na léto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radis09 Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Občas si je od přítelkyně půjčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 @Radis09 Měl bys jí je vzít natrvalo. Na tý chlupatý ruce vypadaj stejně líp! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Konečne vanilkový Isofrane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Venku s nejlepsimj kamosi do deste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 V Havířově prší už druhý den, jak je u vás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Už jsem se jich nemohl dočkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 před 5 minutami, Jeronimo napsal: Už jsem se jich nemohl dočkat. Nádherný Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 před 7 minutami, Vjace napsal: Nádherný Gratulace! Díky, už je mám docela dlouho Přes léto měly prioritu potápky, teď na podzim tolik vodotěsnosti nebude potřeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 před 23 hodinami, FrantisekKlm napsal: Venku s nejlepsimj kamosi do deste Je to super kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 před 20 hodinami, Jeronimo napsal: Už jsem se jich nemohl dočkat. Moc pekny schumachrovky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Před hodinou, Kid_A napsal: Moc pekny schumachrovky! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1985 Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Není dnešní, dneska jsem jen stáhl fotky z dovolené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 před 41 minutami, Jirka1985 napsal: Není dnešní, dneska jsem jen stáhl fotky z dovolené Kurňa ten bílej cifr a indexy, to vypadá parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1985 Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Před hodinou, Zdenek1307 napsal: Kurňa ten bílej cifr a indexy, to vypadá parádně Já se hodně dlouho rozhodoval jestli bílý nebo černý...a bílé rozhodně nelituju, ty vlnky na něm hezky vyniknou a je to strap monster - jde k němu úplně všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se