Jocker Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu (upraveno) Upraveno 24. listopadu uživatelem Jocker 3
Juraj11 Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu Zítra vezu ženu do Brna na kontrolu,tak něco co se hodí do nemocničního prostředí Sent from my iPhone using Tapatalk 2
miguel Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu K dnesnemu siedmemu vyrociu registracie na Chronomagu. Cas naozaj leti prilis rychlo… 1 3
FrantisekKlm Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu Poslednich par tydnu mam touhu si znovu sehnat speedy....pokazdy, kdyz je tady vidim, tak ve mne hloda, ze jsem je prodaval...
EpsteinBarr Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu Nedivim sa ti. Ja som uz cez rok celkom Panerai addicted, ale moony nosim dost casto. Pre mna predstavuju samotnu definiciu chronografu ako typu hodiniek a nastavuju latku pre vsetky ostatne. 2 3
Fade Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu před 5 hodinami, FrantisekKlm napsal: Poslednich par tydnu mam touhu si znovu sehnat speedy....pokazdy, kdyz je tady vidim, tak ve mne hloda, ze jsem je prodaval... To mě hlodá pokaždé co je koupím a prodám, takže furt 3
pavo_ Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu PO přezuté z letního kaučuku na zimní tah 6
Axel Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu (upraveno) před 15 hodinami, FrantisekKlm napsal: Poslednich par tydnu mam touhu si znovu sehnat speedy....pokazdy, kdyz je tady vidim, tak ve mne hloda, ze jsem je prodaval... Moony jsou jediné hodinky, kde dostaneš top příběh, historii, nadčasovost i univerzální použití v jednom balíku. V téměř nezměněné podobě přežily přes 50 let – design i funkčnost jsou ověřené časem. Kdybych si měl koupit jen jedny hodinky, tak Moony by byla moje jasná volba Upraveno 27. listopadu uživatelem Axel 1 1
FrantisekKlm Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu Já jsem si moony koupil při čekání na rolexy (který jsem myslel, budou moje jediný hodinky). A když jsem se pak dočkal, tak jsem moony v záchvatu euforie prodal. Akorát mi rolexy přijdou v něčem trochu "klinický" - takový bez duše a vlastně se mi po omegách od začátku stýskalo Prostě něco na tom je, jak vypadají a jak se ti postupně ošoupává hesalit takže je rozhoduto, musím je mít zpátky.... 1
EpsteinBarr Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu @Axel Nad tymto som sa tiez zamyslal, ci by moony vystacili ako jedine hodinky (pre mna). Asi nie. Chronograf sice obcas pouzivam, ale je to nieco, bez coho dokazem existovat. WR nie je uplne zasadna vec, ale (zase pre moje potreby) by aspon 100 bolo ziaduce. Takze sice offtopic, ale u mna by ako jedine hodinky vyhrali na plnej ciare AT. Cierny cifernik, bez pruzkov, leskle, ktore by po roku mali nadhernu patinu a od skrabancov by celkom zmatneli Do zahrady, lesa, na turu, do prace aj divadla. 2
Vorel Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu Po obědě bych se nejraději natáhnul. Ale není na co, tak aspoň odpočítávám konec směny 5
Johanes Odesláno 28. listopadu Nahlásit Odesláno 28. listopadu Ježíšek přišel trochu dřív. Skoro po dvou letech je Omega opět ve stáji,pecka. 4 1
Radek Cigi Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu 43,5 .... Mám je rád a jsem zvědavý na tu 4. generaci naživo. 5 2
Leviathann Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu Staré dobré odolné prvogenerační PO v plnotučné full velikosti. Co už se mnou zažily... 3 2
Seamaster Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu Zachytit tu hnedou neni uplne easy 3 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se