Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nedivim sa ti.
Ja som uz cez rok celkom Panerai addicted, ale moony nosim dost casto.
Pre mna predstavuju samotnu definiciu chronografu ako typu hodiniek a nastavuju latku pre vsetky ostatne. 

IMG_3245web.jpeg

• Like 2
  • Dát hlas 3
Odesláno
před 5 hodinami, FrantisekKlm napsal:

Poslednich par tydnu mam touhu si znovu sehnat speedy....pokazdy, kdyz je tady vidim, tak ve mne hloda, ze jsem je prodaval...

To mě hlodá pokaždé co je koupím a prodám, takže furt :D 

• Haha 3
Odesláno (upraveno)
před 15 hodinami, FrantisekKlm napsal:

Poslednich par tydnu mam touhu si znovu sehnat speedy....pokazdy, kdyz je tady vidim, tak ve mne hloda, ze jsem je prodaval...

Moony jsou jediné hodinky, kde dostaneš top příběh, historii, nadčasovost i univerzální použití v jednom balíku. V téměř nezměněné podobě přežily přes 50 let – design i funkčnost jsou ověřené časem. Kdybych si měl koupit jen jedny hodinky, tak Moony by byla moje jasná volba 💯😉

Upraveno uživatelem Axel
  • Like 1
  • Díky 1
Odesláno

Já jsem si moony koupil při čekání na rolexy (který jsem myslel, budou moje jediný hodinky). A když jsem se pak dočkal, tak jsem moony v záchvatu euforie prodal. Akorát mi rolexy přijdou v něčem trochu "klinický" - takový bez duše a vlastně se mi po omegách od začátku stýskalo :) Prostě něco na tom je, jak vypadají a jak se ti postupně ošoupává hesalit :) takže je rozhoduto, musím je mít zpátky....

• Dát hlas 1
Odesláno

@Axel Nad tymto som sa tiez zamyslal, ci by moony vystacili ako jedine hodinky (pre mna). Asi nie. Chronograf sice obcas pouzivam, ale je to nieco, bez coho dokazem existovat. WR nie je uplne zasadna vec, ale (zase pre moje potreby) by aspon 100 bolo ziaduce. Takze sice offtopic, ale u mna by ako jedine hodinky vyhrali na plnej ciare AT. Cierny cifernik, bez pruzkov, leskle, ktore by po roku mali nadhernu patinu a od skrabancov by celkom zmatneli 🙂 Do zahrady, lesa, na turu, do prace aj divadla. 

• Dát hlas 2
Odesláno

Po obědě bych se nejraději natáhnul. Ale není na co, tak aspoň odpočítávám konec směny 😂

20251127_122137.jpg

• Like 5
Odesláno

Staré dobré odolné prvogenerační PO v plnotučné full velikosti. Co už se mnou zažily... 

20251129_131840.jpg

• Like 3
  • Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...